Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


У поганого майстра погана пила

Тарас Виноградник: «Україну треба рятувати»


17 Вересня 2012 p.

17 вересня офіційно розпочав виборчу кампанію кандидат в народні депутати по мажоритарному округу №84 Тарас Виноградник. 17 вересня – дата для нього символічна: в Україні в цей день святкується День рятівника. Тарас Теофілович – в минулому ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС, і вважає, що Прикарпаття й Україну загалом знову треба рятувати.

«Мало того, що ми маємо зовнішню загрозу: це і зростання енергетичної залежності (візьмемо хоча б нещодавню купівлю Фірташем пакету «Тисменицягазу»), і небезпека екологічної катастрофи (законопроект, що фактично ліквідує державне регулювання у царині поводження зі шкідливими відходами). Але основна загроза – внутрішня, це наше політичне «болото», горе-політики, які майже щодня змінюють свою позицію згідно кон’юнктури. Ті, що ще вчора лили один на одного бруд – сьогодні вже ледь не цілуються в губи. А вчорашні друзі й однодумці – сьогодні вже люті вороги. І все це для того, щоб задурити людям голову й проскочити у Верховну Раду».

Виноградник упевнений, що його перемога на виборах може врятувати край від цього «перманентного словоблуддя».

Сам Тарас Виноградникнещодавно захопився агроенергетичним проектом – його компанія будує в Тисменицькому районі підприємство з виробництва рослинного біопалива. «Це дуже важливо для мене і для моїх земляків, бо реальна самостійність починається зі зменшення енергетичної залежності. Тим, хто хоче просто викачувати звідси ресурси я протиставляю іншій підхід – екологічне виробництво енергії.

Весь світ зараз крокує в цьому напрямку, і я пишаюсь, що наша область іде з ним поруч», - запевняє Виноградник.

«Але щоб ця галузь розвивалася в Україні, має буде певне законодавче забезпечення. Цим я й займусь у Верховній Раді».
Якщо в нього вийде – то в Івано-Франківській області буде власне джерело енергії, отже вона може бути дешевшою для населення. А ще це додаткові робочі місця і інвестиції в інфраструктуру, що дозволять будувати дороги, податки, з яких розвиватиметься соціальна сфера.
«Зараз ці гроші йдуть незрозуміло куди. Хоча ні, зрозуміло – в донецькі кишені. А я хочу щоб мої податки йшли на розвиток саме мого краю. Я збираюся розробляти відповідні законопроекти і, думаю, багато депутатів з різних областей мене в цьому підтримає», - обурюється Виноградник.

«Ніколи я не віддам свого голосу за ті закони, що мають на мету нищення або приниження України, мого краю, моїх земляків. Буду робити все, щоб такі закони не проходили, якщо буде треба – фізично перешкоджати, дякувати Богу, сили в руках достатньо».
Тарас Виноградник упевнений: Прикарпаття має стати «заповідною зоною». Тут не має бути жодного екологічно шкідливого виробництва, як би за рахунок цього хтось не хотів збагатіти. Маємо зберегти цю землю для наших нащадків.
Щиро вражає й «група підтримки» Виноградника. Це люди, що відомі своїми досягненнями, віддані справі й не є «професійними політиками».

Один з них – 17-разовий чемпіон Європи зі штовхання ядра Роман Вірастюк . «В парламенті потрібні сильні люди. Сильні духом, яких не можна ні купити, ні залякати, натиснути на них. Виноградник – саме такий. Ну і зважаючи на те, що в Раді бувають бійки, то і фізична сила не завадить».

Другий – студент Микола Гавриляк, що очолював студентське голодування на захист української мови в Івано-Франківську і став для Прикарпаття прикладом незламності духу в боротьбі за власні переконання. «Мені, як молодій людині,близькі ті речі, що каже й робить Тарас Виноградник, - каже Гавриляк. – Українські цінності, майбутнє нашого краю для нього – не абстрактні слова». 


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1505
Рекомендовані статті

виборець 01:31, 19.9.2012

Єдиний,хто заслуговує довіру виборців-не "замараний" і багато ВЖЕ ЗРОБИВ для округу.Хоч взяти той факт,що його господарство ЄДИНЕ виплачує за оренду паїв ЖИВИМИ ГРОШИМА,і за кожну людину сплачує податок!!!

Гість 19:06, 19.9.2012

Тарасе, все правильно, тільки дуже пізній старт- рівень впізнання серед людей - нульовий! тримайся!!!!!

Гість 04:02, 8.10.2012

Нащо Виноградник взяв в команду того гімнюха - Гавриляка? воно - мале гімно, яке надурило не одного свого політичного партнера. Виноградник хоче бути наступним? В штабі міського УДАРу Гаривляк вже хвалився, що кому потрібна інформація по 84 окрузі, то він може дати, бов нього є, за його словами "з штабу виноградника уся картина округу".

прес-у-вуха 12:39, 8.10.2012

до "другого гостя": в штабі Чорноуса про Гавриляка навіть не знають!

Гість 09:49, 12.10.2012

вашого виноградника купили маскалі!!!!! 49% акцій його фірми належать московській компанії! це ЛЕГКО перевірити - задайте пошук в гуглі назву його фірми. він аферист чистої води!!!!!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців