Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Блудниці, що покаялися, бувають чесніше дівчат

В м. Долину завітали представники руху "Твоя Країна"


12 Жовтня 2017 p.

Нещодавно Долину відвідали представники Всеукраїнського руху «Твоя країна». За кілька днів молоді люди мали нагоду ближче ознайомитись з культурою, звичаєми та традиціями краю, а також побачити його мальовничу красу. Зорганізували такий візит ГО «Молода Нація», БФ «Центр розвитку талантів» та Долинська спеціалізована школа-інтернат. А зокрема, ініціаторами стали активні та креативні Оксана Несторук, Галина Малачук, Леся Хомин, Віра Лаврів, Христина Владика та Тарас Сливчук.

Серед 32 анкет, які надійшли до організаторів, було обрано 10 учасників з різних куточків України (Одеська, Полтавська, Донецька, Київська, Львівська, Чернігівська області). Це молоді, творчі, креативні та енергійні молоді люди віком до 25 років (за умовами проекту), які ніколи не чули про Долину і дуже хотіли туди потрапити.

Рух «Твоя Країна» заснований ще в 2014 році з метою познайомити кожного українця до 25 років з усіма областями України. Організатори забезпечують учасникам цікаву та насичену програму перебування у своєму місті, проживання та харчування (частково – потрібно лише придбати квитки до міста, яке вони обрали, в обидва боки.

«Долина –мальовничий, туристично привабливий край, тому нам є що показати! –Пояснюють організатори, чому вирішили запросити представників руху «Твоя країна». – Роботи насправді було чимало. І дуже приємно, що цю ідею підтримали усі, до кого ми зверталися за допомогою. Насамперед хочемо подякувати директору Долинської спеціалізованої школи-інтернатАллі Шевченко, яка першою зголосилася допомогти і дала дозвіл на те, щоб поселити учасників у школі. Також вона, ставши спонсором, особисто фінансово допомогла в організації візиту та придбала квитки на Карпатський трамвай для його учасників та нас - організаторів. Саме завдяки їй візит відбувся в такому незвичайному форматі, отримавши назву «Закрита школа».

Посприяла також в організації і Долинська міська рада, а зокрема міський головаВолодимир Гаразд та Світлана Сапетній, які забезпечили транспорт для учасників, безкоштовну екскурсію Долинським краєзнавчим музеєм «Бойківщина» та пам’ятні подарунки.

«Також дякуємо директору Центру спадщини Вигодської вузькоколійки Сергію Андрусяку за теплий прийом учасників, цікаву екскурсію музеєм та захоплюючий фільм. Це справді те місце, в якому повинен побувати кожен українець, адже інтерактивна експозиція музею насправді вражає і захоплює настільки, що хочеться повертатись сюди знову і знову. - Додають організатори. – Спасибі творчим, талановитим та енергійним Тарасу Лавріву (керівнику Долинської школи Aikido Yoshinkan) та Ларисі Кордасевич (засновнику, керівнику та тренеру ГО «Студія східного та сучасного танцю,фітнесу, йоги, гімнастики «ГРАЦІЯ») за проведені майстер-класи, від яких учасники було просто в захваті. А також Ользі Булгаковій (педагогу організатору Вигодського навчально-реалібітаційного центру) за цікавий квест Алеєю казок у смт. Вигода».

За два дні учасники побачили головні перлини Долинщини – Скелі Довбуша, Гошівський монастир, урочище Шандра та смт. Вигода.Прекрасні осінні краєвиди, запах лісу та грибів, шум гірської річки ще надовго залишиться в пам’ятікожного учасника «ТК. Долина».

Дуже приємно співпрацювати з такими людьми, які вміють і хочуть працювати у команді, які творчо і відповідально ставляться до своєї роботи.

Велику подяку висловлюютьтакож спонсорам магазину українських сувенірів «Вишиванка», які подарували кожному учаснику «мішечки теплих спогадів про Долину».

«Це були дні не лише прекрасної погоди, а й дні позитивних емоцій, дні радості, душевного спокою та тепла. – Діляться враженнями учасники зустрічей. - Ми пізнавали історію, культуру, звичаї та традиції, вивчали і співали українські пісні, куштували бойківські страви. А ще вперше в житті спробували індійського традиційного чаю, танцювали східні танці та вивчали бойове мистецтво у стилі Aikido Yoshinkan. Крім того, грали у волейбол, спілкувалися по скайпу із зірковим учнем школи-інтернату Майклом Щуром та шукали ключі у квесті «Закрита кімната». Словом, вражень не передати».


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 461
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців