Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Добре тому в дорозі, хто сидить на возі

ЦВК надала дозвіл мати офіційних спостерігачів під час виборів Молодіжній громадській організації "Прикарпатська студентська спілка"


30 Серпня 2012 p.

28 серпня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів заступник Голови Комісії Андрій Магера.

Комісія зареєструвала уповноважених осіб політичних партій Українська платформа "СОБОР" та "Зелені" в деяких одномандатних виборчих округах.

Разом з тим, Комісія скасувала реєстрацію уповноважених осіб Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" в одномандатних виборчих округах № 37, 38, 42, 110, 129 у зв’язку з поданою заявою зазначеної партії про відкликання. Натомість, зареєстровано нових уповноважених осіб в цих округах, а також в одномандатному виборчому окрузі № 18.

Крім того, ЦВК зареєструвала довірених осіб кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах в 15 регіонах України.

Також Комісія скасувала реєстрацію довірених осіб кандидатів у народні депутати України К.А. Трощановського, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі № 121, В.Л. Чорного, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі № 133 та А.В. Макаряна, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі № 211, у зв’язку з поданими заявами про складення або припинення повноважень.

Після відповідного обговорення залишено без розгляду подання Овруцької міської організації Партії захисників Вітчизни (Житомирська область) про включення Т.М. Травкіної до складу ОВК одномандатного виборчого округу № 65, оскільки зазначена організація не є суб’єктом виборчого процесу з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року.

Вивчивши надіслані подання, ЦВК зареєструвала 16 офіційних спостерігачів від міжнародної громадської організації "Громадський союз" та 48 офіційних спостерігачів від міжнародної неурядової організації "CANADEM" на чергових парламентських виборах. Таким чином, загальна кількість зареєстрованих офіційних спостерігачів складає 207 осіб.

Розглянувши клопотання громадських організацій, ЦВК надала дозвіл Всеукраїнським громадським організаціям "Конгрес сприяння захисту українських земель" та "Комітет по боротьбі з корупцією в органах державної влади, правоохоронних органах, прокуратурі та судах" мати офіційних спостерігачів під час виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, Громадським організаціям "ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТЕ МАЙБУТНЄ" – на території міста Києва, "Центр правової підтримки" – на території міста Коростень та Коростенського району Житомирської області, а Молодіжній громадській організації "Прикарпатська студентська спілка" – на території Івано-Франківської області.

Проте, громадським організаціям "Україна – рідний край" та "Сильна країна" міста Нова Каховка відмовлено у наданні дозволу мати офіційних спостерігачів під час парламентських виборів, оскільки зазначеними організаціями порушено вимоги щодо подання до ЦВК необхідних законодавством документів.

ЦВК розглянула скаргу кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 155 С.М. Кошина на дії кандидата у народні депутати України в цьому ж окрузі М.П. Сороки щодо проведення передвиборної агітації. У своїй скарзі суб’єкт звернення зі скаргою просить визнати незаконними дії М.П. Сороки щодо залучення до проведення виборчої кампанії посадових осіб Дубровицької районної ради та голів сільських рад району, заступника начальника Дубровицького територіального центру соціального обслуговування інвалідів та пристарілих В.В. Ващишина та зобов’язати кандидата в народні депутати М.П. Сороку утриматися від вчинення подібних дій при проведенні передвиборної агітації.

Після відповідного обговорення, Комісія відмовила С.М. Кошину у задоволенні його скарги у зв’язку з відсутністю належних підстав для задоволення.

На завершення засідання ЦВК розглянула особисті заяви про складення повноважень голів територіальних виборчих комісій, заступників голів, секретаря та членів ТВК. За підсумками цього розгляду ЦВК внесла окремі зміни до складу територіальних виборчих комісій. Зокрема, у 6 регіонах достроково звільнено від виконання своїх обов’язків або припинено повноваження 9 посадових осіб: 3 голів територіальних виборчих комісій, 2 заступників голів ТВК, 1 секретаря і 3 членів ТВК. Замість звільнених керівників призначено нових.

Відділ взаємодії із засобами масової інформації
Секретаріату Центральної виборчої комісії


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1141
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців