Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Чужа жінка усім дівкою здається

"За всі часи це найефективніший нардеп на нашому окрузі". Віктор Шевченко відзвітував перед виборцями


11 Вересня 2017 p.

Рік тому, на проміжних виборах до Верховної Ради, 85-ий округ обрав депутатом Віктора Шевченка. Рогатинщина, Калущина та частина Галицького району віддали за кандидата від «УКРОПу» більше 21 % голосів. Таким чином Віктор Шевченко, обійшовши усіх провладних кандидатів, отримав величезний кредит довіри. З часу виборів минув рік. І нардеп вирішив відзвітувати про зроблену роботу.

Більшість виборців, що слухали звіт депутата, добре знають Віктора Шевченка. Це чи не єдиний на Прикарпатті народний депутат, який особисто відвідав майже усі населені пункти округу. А отже, не з чуток знає проблеми кожного села та містечка.

 Для мешканців округу такий доступний і готовий до співпраці депутат – новинка. Адже досі жоден обранець так активно не відвідував округ. А тим паче, не допомагав людям. Зазвичай, кажуть місцеві, нардепи з’являлись за кілька місяців до виборів. А потім наступні 5 років їх ніхто й не бачив. Тож щодо ефективності нардепа Віктора Шевченка немає жодних сумнівів.

 Протягом року він спілкувався із людьми, бував у школах, лікарнях, ФАПах, садочках, будинках культури. За допомогою до нардепа звернулись понад півтори тисячі прикарпатців.

 «Якщо чесно, то я радий, що моє депутатство припало на складний час у державі. Перед нами – дуже багато викликів. Але рецепт завжди дуже простий: якщо ти хочеш щось зробити – воно вдається. Якщо не хочеш – то шукаєш виправдань», – зазначив Віктор Шевченко.

 За останній рік 85-тий округ отримав майже 25 мільйонів із державного бюджету. Кошти, які пролобіював нардеп, пішли на десятки об’єктів: ремонти шкіл та ДНЗ, заміну вікон, дахів, каналізації, систем опалення; на встановлення спортивних майданчиків та капремонти дитячих майданчиків; на капітальні відновлення систем вуличного освітлення, опалення, народних домів і ФАПів. Більше трьох мільйонів гривень пішло на ремонт місцевих лікарень.

«Ми з командою змогли зробити чимало доброго. В округ зайшло майже чверть мільйона гривень. Дуже приємна новина це те, що ми фактично започаткували будівництво трьох нових шкіл: у Боднареві, Крилосі та Завадці. Взагалі, ми надалі робитимемо усе, аби наші діти вчились у комфорті і аби жодна школа на окрузі не закрилась. Це дуже важливо», – наголосив нардеп.

На зустрічі із Віктором Шевченком – яблуку ніде впасти. Поспілкуватись із нардепом мали нагоду більше як півтисячі прикарпатців.

«За сприяння Віктора Шевченка, були виділені кошти на ремонт Войнилівської опорної школи. І більше як півмільойона ми отримали на капремонт нашого поліклінічного відділення. Такі суми за часи незалежності у наше селище із держбюджету поступили вперше. Раніше ми намагались вирішувати проблеми самотужки або ж сподівались на субвецію. Дуже тішимось, що нардеп про нас не забуваємо. Маємо чудову співпрацю», – каже секретар Войнилівської селищної ради Людмила Джус.

«Цьогоріч в нашому селі, за сприяння Віктора Шевченка, встановили такий бажаний дитячий спортивний майданчик. А тепер оголошений тендер на ремонт нашої дороги. Маємо надію, що роботи розпочнуться ще до зими», – розповідає староста села Станькова Верхнянської ОТГ Романа Романишин.

Саме дорогам, каже нардеп, уже найближчим часом приділятиме багато уваги.

«Не важливо, чи це дорога державного, чи загального значення. Маємо відновлювати усі. Бо добрі атошляхи – це запорука розвитку як мегаполісу, так і маленького села. Наш план – відновлення усіх прикарпатських доріг місцевого значення», – наголосив Віктор Шевченко.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 509
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців