Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Фінансові взлети - це ще не життєві крила

Працівники патрульної поліції порушили ПДР, щоб купити круасани?


22 Серпня 2017 p.

Користувач «Фейсбук» Юрій Кас у соціальній мережі «Фейсбук» показав, як порушують працівники патрульної поліції правила дорожнього руху. Звісно, поліцейським можна порушувати ПДР, за умов переслідування підозрюваного, чи поспішаючи на місце злочину. Але дуже сумнівно, що наплювати на правила  дорожнього руху, які, подекуди, написані кров’ю, можна заради того, щоб купити кілька круасанів.

«01:00, 21.08.2017р. вулиця Мазепи, Івано-Франківськ. На відео видно, як автомобіль патрульної поліції Івано-Франківська порушує відразу три пункти правил дорожнього руху: 1) стоянка на пішохідному переході; 2) стоянка ближче 10 метрів від краю перехрещуваної проїжджої частини; 3) перетин розмітки 1.1(суцільна лінія).

Підстав для таких порушень в патрульних може бути багато, наприклад службова необхідність чи невідкладне завдання. Але в даному випадку патрульні тупо приїхали за круасанами...,- пише Юрій Кас. - Можна без проблем ідентифікувати жінку-поліцейського, яка стоїть біля віконця з цілодобовим продажем випічки.

Уявіть собі рівень відчуття безкарності і вседозволеності, коли представники закону плюють на ПДР, щоб далеко не ходити за круасанами! Невже проїхатись трохи далі і зупинитись без порушень, після півторарічної роботи вже не виходить?»- запитує Юрій Кас.

 Пан Кас також  нагадує події жовтня 2016 року, коли на Новгородській патрульні з неймовірним шоу затримали порушника за зупинку біля пішохідного переходу. Тоді на водія склали декілька протоколів, в тому числі за злісну непокору, за те, що він насмілився зупинитись біля переходу і піти за чаєм.

«Тоді навіть в голову не могло прийти, що патрульна поліція Івано-Франківська скотиться до рівня типового рагуля і стоятиме на переході, на перехресті, на зустрічній, з ввімкненим ближнім світлом, яке сліпить зустрічних, щоб далеко не ходити за круасанами.

Ще смішніше виглядає коментар тієї події від начальника патрульної поліції: “Хочу звернутися до мешканців Івано-Франківська: погляньте на себе збоку. Патрульна поліція діє виключно в рамках закону. Я дякую тим, хто підтримує нас і допомагає нам. Але виглядає, м’яко кажучи, дуже негарно, коли люди, не знаючи обставин, стають не просто на бік порушника, а кричать, що готові розстрілювати патрульних”, – зазначив Міхалець.

У поліції біда з дисципліною персоналу: одні працівники п'яними ДТП влаштовують, інші на весілля колеги приїжджають на патрульних машинах, а решта перетворюється на рагулів.

Не знаємо чи приїхав другий екіпаж написати постанови на своїх колег, але дуже в цьому сумніваємось»,- зазначає фейсбуківець Юрій Кас.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1152
Рекомендовані статті

Гість 20:06, 22.8.2017

а тебе вже жаба душить!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців