Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Любиш солодке — терпи гірке

Олександр Шевченко назвав безглуздими звинувачення у невирішенні проблем івано-франківських дитсадків


17 Серпня 2012 p.

 

Поширена у деяких Інтернет-ЗМІ інформація про те, ще через бездіяльність директора туристичного комплексу «Буковель», кандидата в народні депутати України Олександра Шевченка та керівника ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Олександра Бубена івано-франківські дитсадки  можуть не відкритись у відведені терміни, не відповідають дійсності. Про це сам О.Шевченко розповів під час сьогоднішньої прес-конференції в Івано-Франківську, яку він провів спільно з керівниками кількох дошкільних навчальних закладів обласного центру та загальноосвітньої школи-інтернату № 1.

Як було зазначено, проблема, пов’язана з забороною дитсадкам використовувати газ для приготування їжі, існує в Івано-Франківську ще з 2001 року, коли були прийняті відповідні державні будівельні норми. Тоді усі дитсадки було зобов’язано перейти на використання електроплит. Втім, брак фінансування не дозволив усім ДНЗ виконати вимоги ДБН. Так тривало до літа цього року, коли нове керівництво ПАТ «Івано-Франківськгаз» вирішило не порушувати більше вимог чинних нормативно-правових актів і попросту відключило заклади, які так і не спромоглися перейти на електрообладнання, від газопостачання.

Як стверджують керівники ДНЗ, в міському управлінні освіти діє відповідна програма розвитку дитсадків міста, до якої закладено в тому числі і питання електрифікації процесів приготування їжі у дитсадках, проте виконується вона не так ефективно, як хотілося б. Відтак, вже сьогодні низка дитсадків працюють в режимі скороченого дня (до обіду, без сну і без їжі), а деякі, закриті на літній період, ризикують найближчим часом не відкритись.

По допомогу у вирішенні вказаної проблеми керівники окремих садків звернулись до пана Шевченка і той виділив кошти в сумі 120 тисяч гривень для придбання 11 електроплит для ДНЗ. В свою чергу керівник ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен погодився власним коштом підключити ці плити до електропостачання, хоча цей процес, зі слів О.Шевченка, є достатньо тривким і займе, в залежності від ситуації у кожному конкретному садку, не один тиждень часу. При цьому директор ТК «Буковель» нагадав, що ні він, ані його колега по депутатству у обласній раді О.Бубен не були зобов’язані вчиняти усі наведені дії, оскільки роблять це коштом своїм і своїх підприємств в рамках започаткованих їх підприємствами соціальних проектів на прохання керівників ДНЗ, в той час, як обов’язок забезпечувати заклади освіти усім необхідним лежить на управлінні освіти. Тому стверджувати, що через О.Шевченка та О.Бубена садки можуть не відкритись, безглуздо. 

Сергій Білий


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1564
Рекомендовані статті

Гість 00:05, 18.8.2012

автори інформації: читайте уважно частину 13 статті 74 закону України "Про вибори народних депутатів України":3. Забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора партії, за умови, що вартість таких товарів не перевищує три відсотки мінімального розміру заробітної плати), послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей. Така передвиборна агітація або надання виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати за або не голосувати за певну партію чи кандидата у депутати або згадуванням назви партії чи імені кандидата, є непрямим підкупом виборців.

До Гостя 00:25, 18.8.2012

Шановний гостю, Ви молодець, що виявили таку пильність. А тепер процитуйте будь ласка частину 13 статті 74 Закону України "Про вибори народних депутатів України" безпосередньо кандидату в народні депутати України Олександру Шевченку. Можете ще й скаргу до ЦВК написати. От тільки, на жаль, Ви цього не зробите, бо ж Ви навіть ім"я своє у коментарях до новини написати боїтесь. Саме тому і порушують наші кандидати вимоги Закону, тому що "пильні" "Гості" виявляють свою пильність не там, де треба.

Гість 08:59, 18.8.2012

думаєте не процитую?...помиляєтесь....

Для "До Гостя" 12:47, 18.8.2012

Кандидати в депутати порушують через те, що є люди, які за гроші готові розміщувати цю інформацію. Одні люди вигадують, що зробити, інші про це розповідають всім. так що камінь не в мій город. А назватись я не боюсь, просто це нічого не змінить.

Гість 15:37, 18.8.2012

в статті не вказано дату коли Шевченко зробив такий подарунок для садочків. Чула про це вже давно, коли конкретно про кандидатство ще не йшлось.

Автор 17:50, 18.8.2012

Шевченко говорив про 20 липня ц.р.

До Автора 17:55, 18.8.2012

Брехня! Як не соромно дурити! Невже сайт подає інформацію через місяць? Насправді Шевченко говорив про це вчора, 18 серпня. Плити він подарував в липні, ще до реєстрації. А ця, так би мовити інформаційна подія, була 18 серпня. Просто інтерес до особи падає, ось і треба його підняти - згадати подію місячної давнини.

11 11:59, 19.8.2012

Підкуп виборців 100%.

Гість 13:21, 19.8.2012

роблять це коштом своїм і своїх підприємств в рамках започаткованих їх підприємствами соціальних проектів на прохання керівників ДНЗ, в той час, як обов’язок забезпечувати заклади освіти усім необхідним лежить на управлінні освіти.!!!!!!!!!!

ОУН 14:21, 20.8.2012

Шевченко молодець робить добру справу.А когось видно жаба давить.Невже зробити добро то є гріх.Очевидно опоненти відчувають що Шевченко може виграти вибори тому ллють болото на нього з усіх сил.

Гість 12:41, 21.8.2012

Нешановний гість (з маленької літери!) Не треба надавати допомоги дитсадкам - нехай діти ходять голодні або сидять з батьками дома! Нехай школи будуть холодні! Нехай усе буде погано... Я міркую, що це типова психологія комуняки, який мріє щоб усе було погано і на цьому багні заробити популярність. Запрацюють дітсадки! Що у цьому поганого? Чи має значення коли Шевченко дав гроші? Зробила людина добру справу - шана їй!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців