Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Й малими ділами можна заслужити милість Божу

На Прикарпатті правоохоронці завершують розслідування справи за бандитизм


14 Квітня 2017 p.

Нагадаємо, що прикарпатські правоохоронці торік затримали групу осіб, за підозрою вчинення розбійного нападу в липні 2016 року на будинок підприємця, жителя м.Долини.

В ході розслідування цієї справи слідчим управлінням ГУНП в Івано-Франківській області було встановлено що до озброєного злочинного угрупування входило четверо осіб серед них два громадяни Грузії. Злочинний слід цієї банди, яка вчиняла насильницькі злочини, з метою заволодіння чужим майном, простежується із серпня 2015 року.

Створена вона у м. Новоград-Волинському Житомирської області та очолювана 40-річним жителем Долинщини, судимим за спричинення тілесних ушкоджень. До складу увійшли 46-річний житель Новоград-Волинського, судимий за незаконне поводження зі зброєю та обігом наркотиків та два громадяни-іноземці 1982 та 1978 р. н., раніше не судимі.

Відповідно до попередньо розробленого плану злочинних дій та розподілу ролей вони вчинили два озброєні напади на території Житомирської та Івано-Франківської областей, а також крадіжку на території Хмельницької області, в результаті чого незаконно заволоділи коштами та майном потерпілих на загальну суму 213 460 грн.

Зокрема, у ніч з 24 на 25 серпня 2015 року члени організованої групи вчинили крадіжку з будинку в м. Полонне Хмельницької області куди проникли шляхом відтискання вікна та таємно викрали майна на загальну суму 21 тис. 510 грн.

В жовтні 2015 року в м. Олевськ Житомирської області з використанням зброї банда вчинила напад на підприємця, у якого заволоділи грошима в сумі 50 000 грн., а його самого незаконно позбавили волі, зв’язали та вивези за місто, де спричиняючи йому тілесні ушкодження вимагали передати грошові кошти. Відтак побитого та зв’язаного залишили, а самі покинули місце події.

Також 12 липня 2016 року, близько 02.00 год. банда, озброївшись пістолетом іноземного виробництва з пристроєм для безшумної стрільби (глушником), боєприпасами до нього, пістолет-кулеметом «Скорпіон», з боєприпасами до нього, гранатою РГД-5 та ножами, використовуючи маски вчинила напад на будинок жителів м. Долина, Івано-Франківської області, де, здійснюючи постріли в підлогу, заволоділи майном потерпілих на загальну суму 141 тис. 950 грн. та вогнепальною, мисливською нарізною зброєю.

Крім того, в ніч з 4 на 5 серпня 2015 року озброєна банда прибула в с. Княжолука, Долинського району Івано-Франківської області, де готувалися вчинити напад на одне з домоволодінь, проте, побачивши біля будинку працівників поліції, які намагалися попередити напад та затримати нападників, скрилися з місця події.

Проте, завдяки професійним та злагодженим діям наступного дня, 6 серпня 2016 року о 16.00 год. члени банди були затримані працівниками поліції в селі Миртюки Стрийського району Львівської області з речовими доказами: зброєю, гранатою, ножами, раціями та масками та арештовані.

12 квітня 2017 усім чотирьом оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушення передбачених ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 5 ст. 185 (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою), ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих або особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), ч.1 ст. 14 (готування до злочину), ст. 257 (бандитизм), ч. 3 ст. 262 (викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї…) ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Щодо всіх членів банди обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави. Днями матеріали кримінальних проваджень будуть скеровані на розгляд до суду.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 436
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців