Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


В здоровому тілі здоровий дух

В Івано-Франківську з візитом перебуває лідер політичної сили «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.


13 Квітня 2017 p.

Відтак, під час спілкування із журналістами Анатолій Гриценко наголосив, що сьогодні ключовою загрозою, яка стримує розвиток нашої країни, перекриває соціальні ліфти і не дає можливості українцям рухатися догори та жити по-європейськи є олігархат.

 

«Олігархат має бути знищений, як клас. Слово «олігарх» Україна має забути. Ми переконані, що в умовах демонополізації і конкуренції – рівних умов для всіх – олігархат «випаде в осадок». Вони не є підприємцями в класичному розумінні – це по своїй суті паразити, які створили свої статки за рахунок монопольного доступу до усіх благ держави. Доки в Україні буде олігархат – жодного шансу на позитивний розвиток ми не матимемо. Крупний бізнес принципово відрізняється від олігархату тим, що він не впливає на політику, не є монополістом, не утримує ЗМІ, щоб кожного разу пудрити мізки усьому населенню країни. Це надзвичайно важливо для усвідомлення», - пояснив Анатолій Гриценко.

 

Також лідер «Громадянської позиції» переконаний, що сьогодні в Україні влада влаштувала «ігрища із тарифами». Більше того, на його думку, сьогодні немає жодних підстав для їх зростання.

 

«Абсолютно безпідставно збільшили і продовжують збільшувати вартість тарифів на всі види енергії. Ключовою причиною є той же олігархат, який через уряд і НКРЄ, Вовка і «вовків» (Дмитро Вовк - проводить свою, згубну для країни, політику. Якщо провести ревізію всіх наявних енергоресурсів, якщо провести чесно аналіз витрат теплокомуненерго, мінімум у двічі тарифи можуть бути зменшені», - вважає політик.

 

Анатолій Гриценко заявив, що народ у більшій частині «посадили» на субсидії, таким чином зробили рабами. За його словами, людина, яка сидить на субсидіях рада, - але вона не буде активною в громадянському суспільстві, а країна перетворюється на раба, який носить довідки.

 

Поговорили в Івано-Франківську і на тему корупції. Зокрема, Анатолій Гриценко вважає, що сьогоднішній режим не відрізняється від режиму Януковича – такий самий, по своїй суті, бандитський та олігархічний. Він відрізняється тільки одним – англомовністю та балакучістю.

 

«Корупція дорівнює вбивство. Це не я придумав – це визначення ООН. Вбивство на розбитих дорогах, смерть людини, до якої вчасно не приїхала швидка допомога, хтось кинувся з вікна через безнадійність, ненароджені діти у батьків в яких немає ні житла, ні роботи, які один в Італії, інший в Іспанії… це вбивство. Боротьба з корупцією успішна тільки тоді, коли вона починається з першого крісла і це те, що вже відбудеться після нинішньої влади», - сказав політик.

 

Анатолій Гриценко пояснив, що для боротьби з корупцією обов’язково має бути створений Антикорупційний суд.

 

Крім того, він переконаний, що слідчі, прокурори та судді у разі взяття хабаря, повинні отримати за свої дії покарання у вигляді пожиттєвої тюрми без права амністії та конфіскаціею всього майна родини. Всі шляхи боротьби вже викладені у законопроекті № 4109, який зареєстрований в парламенті.

Також, сьогодні під час зустрічі Анатолій Гриценко надав інформацію, щодо чуток про об’єднання «Громадянської позиції» з іншими політичними силами.

Тут варто нагадати, що повідомлення про переговори лідерів “Самопомочі”, “Громадянської позиції”, “Демократичного альянсу” і “Руху нових сил” щодо координації зусиль ширилися у ЗМІ вже давно. В інтернет-мережі, навіть, з'явилося фото зустрічі Міхеїла Саакашвілі, Андрія Садового, Анатолія Гриценка та Віталія Гацька.

 

«Я скажу, те, що можу сказати у рамках нашого переговорного процесу. Необхідність об’єднання зусиль зумовлена тим, що нинішня влада веде країну до точки неповернення, руйнації. Вона вже вбила мораль, віру та довіру, вже таку країну не хочуть захищати, люди не пов’язують своє майбутнє з Україною. Ці процеси треба зупинити. Тому, має бути сформована сила, яка розуміє важливість цих питань, має інші цілі в своїй основі, яка буде відстоювати інтереси народу, а не олігархів. І коли ми говоримо про створення такої сили, то варто зауважити, що вона не проти Порошенка, - він мене не цікавить, він вже політичний труп.

Для нас отримати владу – це можливість зробити щось корисне, а не збагатитися. Ми ще не вийшли на рубіж, коли є одне бачення щодо об’єднання. Частина учасників відстоюють позицію, що ми рухаємося самостійно і потім, коли будуть оголошені вибори, формуємо одну платформу, - йдемо і перемагаємо. Ми «Громадянська позиція» відстоюємо інший шлях – розчепіреними пальцями не можливо протистояти серйозному противнику. Тому, ми налаштовані на об’єднавчі процеси - глибші і швидші, тобто є 5-7 політичних партій, які мають спільні цінності, які спроможні сформувати команду і рухатися вперед разом. Опустили шість прапорів і залишили один – всі інші партії припинили свою діяльність. Тоді буде нормальний об’єднавчий процес. Тому, ми налаштовані рішуче, ми до того готові – це потрібно країні. Коли буде кінцевий результат ми обов’язково всім повідомимо", - підсумував політик.

 

І насамкінець, Анатолій Гриценко сказав, що оскільки сьогодні парламент не є дієвим, то позачергові вибори це не забаганка, а необхідність.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 784
Рекомендовані статті

Слава Украине! 10:11, 23.5.2017

Что Россия, что Украина - сплошное воровское боговерующее кодло. Совершить зло против ближнего, против государства, сходить в церковь замолить грехи - это как два пальца....

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців