Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Мудрий не все каже, що знає, а дурень не все знає, що каже

У Франківську приватний вуз «Галицька академія» будуватиме на своїй території житлові будинки


25 Січня 2017 p.
Приватний навчальний заклад «Галицька академія» уже 20 років надає послуги у галузі вищої освіти. У минулому році підприємство зацікавилось будівельною сферою - навчальний закладу планує звести на своїй території кілька багатоповерхівок з хостелами, квартирами та житлом для студентів і працівників університету - пише сайт Побудовано.

У грудні 2016 року, Департамент містобудування, архітектури і культурної спадщини видав ПВНЗ «Галицька академія» містобудівні умови та обмеження на будівництво багатофункціонального комплексу споруд житлово-громадського призначення, за адресою вулиця Вовчинецька, 227.

Містобудівна документація видана на три черги будівництва. Навчальний заклад планує звести три будинки висотою у десять поверхів, у кожному з яких передбачена різноманітна кількість житлових осередків. Це, зокрема, житло І категорії для студентів університету, житло ІІ категорії для працівників університету, квартири і навіть хостели. «Галицька академія» як об’єкт підприємницької діяльності надає послуги у галузі вищої освіт і не володіє ліцензією на будівництво житлових будинків. Припускаємо, що будівельні роботи здійснюватиме фірма підрядник.

Містобудівні умови і обмеження на першу чергу будівництва 

Містобудівні умови і обмеження на другу чергу будівництва 

Містобудівні умови і обмеження на третю чергу будівництва 

Комплекс споруд житлово-громадського призначення зведуть на території самого навчального закладу. На сайті академії її адреса зазначена як вулиця Вовчинецька, 227.

Згідно даних кадастрової карти, із жовтня 2015 року, навчальний заклад володіє правом власності на три земельні ділянки площами 0, 586 га, 0,15 га, 0,47 га. Їх місцезнаходження вказане як вулиця Вовчинецька, 227, село Вовчинець, Івано-Франківської міської ради.

Цільове призначення усіх трьох ділянок одне і теж – «для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти», що не передбачає зведення житлових будинків.

Земельна ділянка площею 0,586 га на кадастровій карті 

Земельна ділянка площею 0,15 га на кадастровій карті 

Земельна ділянка площею 0,47 га на кадастровій карті 

За законом вказані ділянки відносяться до земель громадської забудови, які використовуються для розміщення громадських будівель і споруд (готелів, офісних будівель, торговельних будівель, для публічних виступів, для музеїв та бібліотек, для навчальних та дослідних закладів, для лікарень та оздоровчих закладів) та інших об'єктів загального користування.

Крім цього, навчальний заклад є одним із орендарів земельної ділянки площею 0,339 га, яка знаходиться поруч із вищезазначеними територіями по вулиці Вовчинецькій, 227. Її цільове призначення – «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови».

Земельна ділянка площею 0,339 га на кадастровій карті 

Довідково:

За даними аналітичної платформи «YouControl»Приватний вищий навчальний заклад «Галицька академія» заснований у 2006 році. Підприємство є  правонаступником закритого акціонерного товариства інститут менеджменту та економіки, що було створене у 1997 році. Основний вид діяльності – вища освіта. Керівником навчального закладу зазначений Савич Василь Іванович.

За інформацією аналітичної платформи «YouControl» Василь Савич є керівником ще двох підприємств. Це рекламне агентство «Карпати-Віта» та приватне підприємство «Станіслав-Бізнес» (вид діяльності - надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна). Крім цього, він зазначений у числі засновників таких фірм як ТОВ «Аудит-Сервіс інк» (діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту), ТОВ «Туристична фірма «Галакадемтур», ТОВ «Фінексперт» (наукова та технічна діяльність), ТОВ «Центр підготовки сертифікованих програмістів» (комп'ютерне програмування) та «Івано-Франківської обласної організації підприємців, роботодавців та орендарів».

Джерело: Побудовано


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 559
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців