Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Фінансові взлети - це ще не життєві крила

Список партії "УДАР Віталія Кличка" на виборах


1 Серпня 2012 p.

У першу п'ятірку партійного списку партії "Удар" увійшли лідер партії Віталій Кличко, письменниця Марія Матіос, колишній голова СБУ Валентин Наливайченко, екс-голова ради підприємців при Кабінеті міністрів України Оксана Продан, а також заступник голови партії "Удар" Віталій Ковальчук. Таке рішення було оголошено на з'їзді партії "Удар", передає кореспондент РБК-Україна.

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко народився в родині військовослужбовців в 1971 р. в сел. Біловодське Московського району Киргизької РСР. З 1984 р. сім'я переїхала в Україну. Кличко закінчив Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди. Кандидат наук у галузі спорту і фізичного виховання. У січні 2011 р. закінчив Національну академію державного управління при Президентові України. Боксом почав займатися з 14 років, на професійному рингу опинився з 1996 р. За свою спортивну кар'єру став дворазовим чемпіоном світу з кікбоксингу серед любителів і чотириразовим серед професіоналів, триразовим чемпіоном України по боксу. Чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версіями WBO (1999-2000 рр.), WBC (2004-2005 рр., з 2008 р. досі), The Ring (2004-2005 рр.).

Політичну кар'єру Кличко розпочав у березні 2006 р., коли одночасно балотувався у Верховну Раду України і Київраду як голова блоку "Пора-ПРП". За підсумками виборів очолив фракцію в Київраді. Після позачергових виборів мера і Київради навесні 2008 р. Блок Віталія Кличка вдвічі збільшив своє представництво у міській раді. У лютому 2011 р. фракція Блоку Кличка в Київраді була перейменована у фракцію "УДАР Віталія Кличка". У квітні 2010 р. боксер очолив політичну партію "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи)".

Номер два в партійному списку Марія Матіос - відома українська письменниця з активною громадянською позицією. Прізвище Матіос фігурувало в пресі в 2011 р., коли вона заявляла про переслідування з боку силових структур і дійшла навіть до Президента Україна Віктора Януковича. Скандальна історія почалася з того, що депутат від Комуністичної партії України (КПУ) Петро Цибенко звернувся в прокуратуру через антирадянські висловлювання Матіос у її автобіографічній книжці. Зазначимо, що Цибенко отримав друге місце в списку своєї партії, як і Матіос.

Матіос народилася в 1959 р. в с. Розтоки Путильського району Чернівецької області. У 1982 р. закінчила філологічний факультет Чернівецького державного університету (тепер Національний університет імені Юрія Федьковича). Матіос отримала Шевченківську премію в 2005 р. за роман "Солодка Даруся". Серед книжок Матіос є поетичні збірки, але визнання їй принесла проза - "Нація" (2001), "Солодка Даруся" (2004), "Щоденник страченої" (2005), "Mr. & Ms.U in country UA, або Містер и місіс Ю в Країні укрів "(2006)," Нація. Одкровення "(2006) та ін.

Сюрпризом стала заміна третього номера в першій п'ятірці "Удару" Петра Розенка на колишнього "нашоукраїнця" Валентина Наливайченка. Наливайченко народився в 1966 р. на Хортиці, у Запоріжжі. Отримав освіту в Київському університеті ім. Шевченка (філологічний факультет) в 1986-90 рр. Після навчання викладав на кафедрі російської мови Київського інженерно-будівельного інституту. У 1992 р. став заступником директора з економіки, маркетингу та менеджменту ПП "Якість". В 1994-1997 рр. працював у посольстві України в Фінляндії (за сумісництвом в Данії та Норвегії). В 1998 р. перейшов на роботу в Міністерство закордонних справ України. В 2001-2003 рр. працював у Вашингтоні на посаді радника посольства України в США. У 2004 р. Наливайченко призначили заступником голови МЗС. Наступні два роки був послом в Білорусі. У 2006 р. Наливайченко призначили на посаду першого заступника голови Служби безпеки України (СБУ), а пізніше - виконавцем обов'язків голови СБУ замість Ігоря Дріжчаного. У 2009 р. Наливайченко офіційно очолив СБУ. У березні 2010 р., після приходу до влади Віктора Януковича, Наливайченка звільнили. Кілька років Наливайченко очолював політраду партії "Наша Україна". У травні 2012 р. вийшов з партії.

Четвертою у списку "Удару" йде Оксана Продан - підприємець і громадський діяч, виконавчий директор Центру захисту підприємців у Чернівцях, голова Всеукраїнського об'єднання підприємців малого та середнього бізнесу "Фортеця". У 1996 р. Продан закінчила Дніпропетровський державний університет за спеціальністю "міжнародна економіка", потім отримала диплом аудитора і юриста. З березня 2005 р. Продан увійшла до Громадської ради при Державній митній службі України, того ж року була секретарем Ради імпортерів при Кабміні. В 2008-2010 рр. Продан очолила Раду підприємців при КМУ, а в 2010-2011 рр. була головою Комітету захисту підприємців при опозиційному уряді. У листопаді 2010 р. Оксана Продан брала участь в переговорах з представниками уряду під час протестних акцій підприємців проти прийняття проекту Податкового кодексу. З грудня 2010 р. увійшла до Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва.

Заступник голови лідера "Удару" і глава Київської організації партії Віталій Ковальчук народився в 1969 р. У 1993 р. закінчив юридичний факультет Київського університету ім. Шевченка за спеціальністю "правознавство". У 2011 р. здобув другу вищу освіту в Національній академії державного управління при Президентові України. З 1993 по 1996 р. Ковальчук працював юристом у банку INKO, з 1996 по 1997 рр. був на керівних постах в українсько-американської компанії з іноземними інвестиціями "Байп Ко, ЛТД". Наприкінці 90-х обіймав посаду віце-президента "Нафтаенерго Інвест". З 2001 по 2005 р. Ковальчук працював у топ-менеджменті "Укрнафтопродукту", а пізніше - юридичної фірми "Фарго". У 2006-2010 рр. став депутатом Голосіївської районної ради в Києві, а пізніше - заступником голови Голосіївської адміністрації. З квітня 2010 р. увійшов в команду Кличка.

У десятці списку фігурують імена Ірини Геращенко, Віктора Пинзеника, Наталії Агафонової, Артура Палатного, Павла Розенка. Далі йдуть Наталія Новак, Роман Романюк, Валерій Карпунцов, Микола Паламарчук, Сергій Куніцин, Миронова, Едуард Гурвіц, Ярослав Гинка.

Також партія "Удар" затвердила список кандидатів по мажоритарних округах. Варто зазначити, що в ході з'їзду "Удар" кожна кандидатура мажоритарників була проголосована окремо.

На з’їзді УДАР у середу було представлено список кандидатів в багатомандатному окрузі (розшифровано зі слів заступника голови партії Удар Віталія Ковальчука):

№ Прізвище, ім'я та по батькові

1 Кличко Віталій Володимирович

2 Матіос Марія Василівна

3 Наливайченко Валентин Олександрович

4 Продан Оксана Петрівна

5 Ковальчук Віталій Анатолійович

6 Геращенко Ірина Володимирівна

7 Пинзеник Віктор Михайлович

8 Агафонова Наталія Володимирівна

9 Палатний Артур Леонідович

10 Розенко Павло Валерійович

11 Новак Наталія Василівна

12 Романюк Роман Сергійович

13 Карпунцов Валерій Віталійович

14 Паламарчук Микола Петрович

15 Куніцин Сергій Володимирович

16 Іонова Марія Миколаївна

17 Гурвіц Едуард Йосипович

18 Чугунніков Віталій Семенович

19 Пацкан Валерій Васильович

20 Гінка Ярослав Ярославович

21 Ткачук Генадій Віталійович

22 Раупов Рустам Бурханович

23 Чернега Роман Тарасович

24 Корнійчук Олександр Олександрович

25 Побер Ігор Миколайович

26 Куренной Володимир Костянтинович

27 Савчук Юрій Петрович

28 Рябікін Павел Борисович

29 Аверченко Сергій Миколайович

30 Ванзуряк Роман Степанович

31 Бєлькова Ольга Валентинівна

32 Іщенко Валерій Олександрович

33 Мочков Олександр Борисович

34 Павленко Ростислав Миколайович

35 Ревенко Анатолій Дмитрович

36 Крутій Віталій Іванович

37 Фірсов Єгор Павлович

38 Іляшенко Віталій Володимирович

39 Фабрін Михайло Валентинович

40 Чепинога Віталій Михайлович

41 Гаряга Олег Олександрович

42 Ябрик Василь Васильович

43 Муляренко Олексій Віталійович

44 Давиденко Олександр Григорович

45 Соловей Юрій Ігорович

46 Ткачук Ігор Віталійович

47 Странніков Андрій Миколайович

48 Радукан Афанасій Петрович

49 Адамик Петро Михайлович

50 Счисльонок Олександр Васильович

51 Місяць Ярослав Анатолійович

52 Зіновьєва Оксана Василівна

53 Кравченко Вадим Вадимович

54 Рябикін Олексій Володимирович

55 Лагута Ярослав Миколайович

56 Трофімов Олексій Станіславович

57 Приступа Микола Іванович

58 Смірнова Мирослава Михайлівна

59 Горбач Володимир Анатолійович

60 Баглій Олександр Миколайович

61 Бричук Костянтин Григорович

62 Серпокрилов Віталій Юрійович

63 Васильченко Олена Володимирівна

64 Карпенко Сергій Русланович

65 Надєїн Іван Олексійович

66 Пікалов Денис Олександрович

67 Купчій Юрій Петрович

68 Погар Віктор Олександрович

69 Сидорук Анатолій Володимирович

70 Діденко Олег Миколайович

71 Кустова Вікторія Валентинівна

72 Пермінов Олександр Павлович

73 Дуда Андрій Володимирович

74 Шкурай Сергій Іванович

75 Вершецький Андрій Вікторович

76 Старостенко Ганна Вікторівна

77 Бондаренко Володимир Володимирович

78 Жук Роман Васильович

79 Тарасовець Юрій Миколайович

80 Сінченко Дмитро Володимирович

81 Курашова Катерина Олександрівна

82 Грєховодов Олександр Миколайович

83 Росипайло Ігор Ярославович

84 Михно Наталія Володимирівна

85 Богдан Вадим Юрійович

86 Назарчук Олег Дмитрович

87 Роговський Руслан Миколайович

88 Яковенко Олександр Іванович

89 Богдан Денис Вікторович

90 Товстий Роман Іванович

91 Єргієв Дмитро Іванович

92 Доровський Олександр Юрійович

93 Сєрков Максим Валентинович

94 Лисенко Юрій Васильович

95 Мартинюк Юрій Анатолійович

96 Ігамбердиєв Олег Бафойович

97 Пристая Михайло Михайлович

98 Гвяздовський Богдан Михайлович

99 Тимків Роман Мирославович

100 Котенко Володимир Іванович

101 Клімов Володимир Ілліч

102 Федоришин Борис Андрійович

103 Христенко Наталія Юріївна

104 Бабенчук Михайло Васильович

105 Киналь Ольга Володимирівна

106 Гончаренко Микола Миколайович

107 Кравець Володимир Васильович

108 Окунь Сергій Васильович

109 Рибченков Геннадій Анатолійович

110 Кабак Ганна Вікторівна

111 Віхляєв Сергій Анатолійович

112 Малінін Михайло Вадимович

113 Бабенко Юрій Іванович

114 Воронцов Дмитро Васильович

115 Осетров Сергій Володимірович

116 Горон Іван Степанович

117 Матвійчук Василь Петрович

118 Лотоцький Роман Олександрович

119 Бєдовой Костянтин Анатолійович

120 Магаль Володимир Васильович

121 Давиденко Юлія Григорівна

122 Кравчук Юрій Леонідович

123 Гонта Микола Степанович

124 Нищик Ярослав Володимирович

125 Кухарчук Юлія Валентинівна

126 Струк Сергій Михайлович

127 Ломовацький Андрій Ігорович

128 Сердюк Юрій Олександрович

129 Яковлєв Віталій Васильович

130 Сєдов Володимир Олексійович

131 Білонка Володимир Іванович

132 Гонтар Сергій Васильович

133 Прядко Валерій Григорович

134 Шипілов Леонтій Миколайович

135 Яковлев Віктор Степанович

136 Рудковська Вікторія Анатоліївна

137 Ільченко Андрій Веніамінович

138 Павлюк Михайло Михайлович

139 Геращенко Володимир Миколайович

140 Журавльова Юлія Ігорівна

141 Пиленко Микола Васильович

142 Горохов Антон Олександрович

143 Троценко Максим Миколайович

144 Бачинська Яна Анатоліївна

145 Поляков Костянтин Сергіййович

146 Крачковський Анатолій Володимирович

147 Диновська Мирослава Дмитрівна

148 Сарваш Лариса Василівна

149 М’ясківський Ігор Михайлович

150 Зайцев Богдан Олександрович

151 Сторож Ярослав Богданович

152 Жалюк Андрій Григорович

153 Булах Юрій Олександрович

154 Ширшиков Олександр Володимирович

155 Смоляк Дмитро Леонідович

156 Молдован Василь Миколайович

157 Бузін Олег Володимирович

158 Небесний Андрій Олександрович

159 Пунько Надія Олексіївна

160 Пушняк Олексій Віталійович

161 Калінін Руслан Олександрович

162 Кошин Ілля Васильович

163 Татаренко Олександр Миколайович

164 Гончар Олег Леонідович

165 Косарів Артур Веніамінович

166 Ткаченко Максим Борисович

167 Гороян Рафаел Ваагні

168 Ковалевський Олександр Олександрович

169 Кулинич Юрій Зенонович

170 Вавровська Оксана Миколаївна

171 Мосін Микола Іванович

172 Польський Олексій Юрійович

173 Майданський Андрій Анатолійович

174 Прус Леонід Іванович

175 Муха Петро Антонович

176 Пилипенко Артем Валерійович

177 Портний Андрій Дмитрович

178 Подільчук Микола Сергійович

179 Гордєєв Андрій Анатолійович

180 Середа Олександр Вікторович

181 Клименко Сергій Євгенович

182 Гунько Василь Петрович

183 Волков Роман Юрійович

184 Болтабоєв Саіджон Юсуфжонович

185 Тихон Олександр Володимирович

186 Куліш Владислав Сергійович

187 Нілов Володимир Борисович

188 Капашилов Роман Віталійович

189 Чеботарьов Олег Олександрович

190 Колос Мар’яна Богданівна

191 Мацевич Володимир Іванович

192 Товт Олександр Олександрович

193 Чайка Руслан Валентинович

194 Возний Сергiй Олександрович

195 Радченко Ганна Олександрівна

196 Гатаулліна Олена Аухатівна

197 Діброва Катерина Володимирівна

198 Святина Віктор Сергійович

199 Шаповалов Андрій Сергійович

200 Мельник Ганна Володимирівна

201 Скрипник Віталій Богданович

202 Томашевский Едуард Євгенович

203 Рихлівський Ігор Петрович

204 Гловак Володимир Іванович

205 Кобан Євген Вячеславович

206 Буковський Олексій Геннадійович

207 Яснюк Михайло Борисович

208 Бацман Юрій Миколайович

209 Бурлаков Володимир Васильович

210 Бороденко Денис Євгенович

211 Маломуж Олександр Іванович

212 Логвиновський Анатолій Володимирович

213 Віряскіна Світлана Миколаївна

214 Обмок Інна Василівна

215 Безсонов Віталій Миколайович

216 Полюхович Юрій Юрійович

217 Шипілов Єгор Олегович

218 Апкелямова Ава Рустемовна

219 Бумажний Валерій Анатолійович

220 Слободяник Людмила Грогорівна

221 Моругін Петро Михайлович

222 Клименко Юрій Леонідович

223 Адаменко Дмитро Миколайович

224 Скринський Олександр Васильович

225 Чернишова Марина Вячеславівна



Список кандидатів в одномандатному окрузі:

1 Доценко Сергій Миколайович

2. Калюбін Юрій Олексійович

3. Багатирли Еміне Бахтіяровна

4. Прадун Валентин Пантелемонович

5. Стебловський Микола Михайлович

6. Кулак Костянтин Васильович

7. Хворов Сергій Володимирович

8. Хомутов Віталій Миколайович

9. Мельник Володимир Олександрович

10. Вакулин Дмитро Сергійович

11. Станіславенко Людмила Анатоліївна

12. Барчишен Олег Вікторович

13. Побережний Олег Володимирович

14. Зелена Катерина Вітославівна

15. Легеза Олег В'ячеславович

16. Лосенко Михайло Михайлович

17. Кравець Федір Васильович

18. Квашук Олександр Євгенович

19. Киричук Олександр Олексійович

20. Іванченко Олександр Анатолійович

21. Скрипін Ігор Олександрович

22. Алєксєєв Ігор Володимирович

23. Розтока Андрій В'ячеславович

24. Грапко Роман Павлович

25. Власов Юрій Антонович

26. Макаров Сегрій Євгенович

27. Мамрич Олександр Степанович

28. Шинкаренко Игорь Петрович

29. Садовий Тарас Іванович

30. Демішева Олена Ігорівна

31. Гончар Володимир Михайлович

32. Гонюков Сергій Михайлович

33. Алєксєєв Володимир Васильович

34. Далія Сергій Олександрович

35. Нагнибіда Наталя Олександрівна

36. Ткаченко Євгеній Леонідович

37 Каюн Олександр Володимирович

38. Білий Андрій Володимирович

39. Волосянко Микола Іванович

40. Дідич Валентин Володимирович

41. Заярний Артем Олексійович

42. Шейко Ольга Василівна

43. Волков Роман Юрійович

44. Нікітін Станіслав

45. Топузов Олександр Юрійович

46. Каплунов Денис Вікторович

47. Бондарев Вадим Анатолійович

48. Сопельник Віктор Іванович

49. Шипилов Олег Федорович

50. Єлін Ілля Костянтинович

51. Березовий Микола Вікторович

52. Жмурко Андрій Анатолійович

53. Волошин Генндій Якович

54. Романченко Олексій Віталійович

55. Новиков Станіслав Олегович

56. Ткачук Лариса Віталіївна

57. Асєєв Ігор Анатолійович

58. Асєєв Олега Анатолійович

59. Шапоренко Ольга Іванівна

60. Ясько Геннадій Геннадійович

61. Корж Євген Юрійович

62. Давиденко Роман Дмитрович

63. Файдун Микола Іванович

64. Дмитренко Сергій Якович

65. Волинець Сергій Володимирович

66. Гречаний Сергій Анатолійович

67. Довбиш Юрій Григорович

68. Буланов Ростислав Михайлович

69. Ланьо Олександр Олександрович

70. Кічковський Олександр Петрович

71. Лазоришинець Василь Васильович

72. Дан Василь Іванович

73. Ленд’єл Олександра Олександрівна

74. Мітасов Микола Іванович

75. Василенко Богдан Юрійович

76. Варецький Василь Іванович

77. Охріменко Андрій В’ячеславович

78. Кушнирюк Сергей Георгиевич

79. Шевченко Анатолій Вікторович

80. Волков Олександр Миколайович

81. Мазур Тарас Борисович

82. Кривохатько Вадим Вікторович

83. Чорноус Володимир Ярославович

84. Гергелюк Володимир Іванович

85. Нижник Олег Богданович

86. Парфан Тарас Дмитрович

87. Онутчак Василь Васильович

88. Довганюк Володимир Миколайович

89. Палійчук Микола Васильович

90. Григоришин Роман Мирославович

91. Сольвар Руслан Миколайович

92. Канюра Олександр Андрійович

93. Бриль Костянтин Іванович

94. Морозюк Сергій Михайлович

95. Юраков Олександр Дмитрович

96. Крейнін Дмитро Олександрович

97. Різаненко Павло Олександрович

98. Поліщук Кирило Ананійович

99. Кідрук Максим Іванович

100. Манженко Євген Іванович

101. Диденко Олег Валентинович

102. Мороз Олександр Олександрович

103. Ліщенко Костянтин Олександрович

104. Денищенко Денис Вікторович

105. Тамашев Геннадій Анатолійович

106. Сідєльнікова Галина Анатоліївна

107. Крисанов Леонід Дмитрович

108. Колесніков Володимир Анатолійович

109. Павлінський Олексій Вікторович

110. Лисянський Павло Леонідович

111. Доровський Юрiй Михайлович

112. Татаров Олександр Володимирович

113. Ковшов Михайло Геннадійович

114. Ільїнова Лідія Рефатівна

115. Добродомов Дмитро Євгенович

116. Березюк Андрій Тарасович

117. Юринець Оксана Василівна

118. Мандзюк Тарас Ігорович

119. Щепанкевич Іван Станіславович

120. Тиндик Андрій Богданович

121. Старовойт Олександр Миколайович

122. Самардак Ігор Степанович

123. Федорів Лариса Йосиповна

124. Сенюк Андрій Іванович

125. Шикітка Дмитро Миронович

126. Кіт Андрій Богданович

127. Шевченко Євген Валерійович

128. Макар`ян Давид Борисович

129. Ольховський Сергій Анатолійович

130. Пилипчук Сергій Дмитрович

131. Чупрін Сергій Анатолійович

132. Козловський Анатолій Михайлович

133. Сафін Ігор Вікторович

134. Дубенко Сергій Олександрович

135. Цехович Віталій Анатолійович

136. Братчук Сергій Борисович

137. Кіріца Юрій Іванович

138. Тімонін Олександр Олександрович

139. Герасим'юк Ольга Володимирівна

140. Белюк Сергій Олександрович

141. Белінський Ігор Вікторович

142. Іксар Володимир Леонтійович

143. Келіогло Василь Григорович

144. Каплін Сергій Миколайович

145. Лозовський Борис Євгенович

146. Богодист Дмитро Володимирович

147. Ярошенко Світлана Миколаївна

148. Ворона Петро Васильович

149. Ковальчук Василь Григорович

150. Савицька Оксана Анатоліївна

151. Кутовий Тарас Вікторович

152. Мініч Сергій Леонідович

153. Бірюков Олександр Геннадійович

154. Тимощук Василь Олексійович

155. Кушнір Микола Захарович

156. Андрощук Андрій Васильович

157. Чайченко Олег Володимирович

158. Сугоняко Олександр Леонідович

159. Буряк Микола Костнтинович

160. Рябченко Олег Миколайович

161. Лисенко Олег Борисовтич

162. Шушман Андрій Васильович

163. Максимов Віталій Вікторович

164. Ломакович Віталій Афанасійович

165. Петровський Володимир Михайлович

166. Люшняк Микола Володимирович

167. Ваврик Олег Володимирович

168. Гарбузов Сергій Григорович

169. Адамович Андрій Сергійович

170. Котуков Олександр Олексійович

171. Малюга Валерій Олегович

172. Приліпко Віталій Вікторович

173. Бреславський Денис Анатолійович

174. Петрик Сергій Володимирович

175. Коробка Юрій Олексійович

176. Клімко Віталій Валерійович

177. Мацокін Володимир Володимирович

178 Даргунов Юрій Юлійович

179. Петренко Сергій Миколайович

180. Зміївський Сергій Павлович

181. Ярмолюк Михайло Михайлович

182. Фальченко Любов Семенівна

183. Путілов Андрій Станіславович

184. Литвин Ігор Йосипович

185. Ячменьов Володимир Миколайович

186. Твердовський Олександр Миколайович

187. Янчук Микола Андрійович

188. Мовчан Віталій Андрійович

189. Глушаков Олексій Олександрович

190. Побережна Ганна Валеріївна

191. Гнатюк Микола Григорович

192. Купчик Олег Леонідович

193. Товкайло Василь Тихонович

194. Кондратенко Андрій Олександрович

195. Чуприна Олександр Олександрович

196. Яценко Олексій Юрійович

197. Філіпенко Павло Сергійович

198. Колесник Андрій Валерійович

199. Фурман Василь Миколайович

200. Певівський Антон Анатолійлович

201. Марараш Галина Григорівна

202. Назаренко Клавдія Дмитрівна

203. Тіміш Григорій Іванович

204. Баласинович Богдан Оленксандрович

205. Осадців Іван Васильович

206. Попова Олена Михайлівна

207. Неживий Леонід Михайлович

208. Новікова Наталія Михайлівна

209. Кубрак Віталій Михайлович

210. Курган Ігор Миколайович

211. Вабенко Микола Вікторович

212. Куликов Кирило Борисович

213. Сокур Валентина Дмитрівна

214. Чумак Віктор Васильович

215. Опадчий Ігор Михайлович

216. Давиденко Олексій Володимирович

217. Крикунов Юрій Володимирович

218. Сергієнко Олександр Іванович

219. Федорченко Сергій Миколайович

220. Фіщенко Іван Дмитрович

221. Діденко Ярослав Олександрович

222. Назарова Рена Рафіковна

223. Брицький Руслан Михайлович

224. Рибаков Микола Сергійович

225. Демєнок Олексій Вікторович
Нагадаємо, в січні 2012 р. партія "УДАР" запропонувала всім українським опозиційним політичним силам підписати угоди про взаємне співробітництво і взаємодопомогу на виборах, про загальні критерії висування кандидатів, про створення спільної більшості в новому парламенті. Пізніше цю пропозицію було переглянуто і Кличко заявив, що на вибори потрібно йти окремо, а коаліції краще створювати вже в Раді.

Як повідомлялося, першою назвала п'ятірку партійного списку об'єднана опозиція "Батьківщина". Потім списки кандидатів в депутати ВР затвердила КПУ. У понеділок, 30 липня, ще до початку з'їзду Партія регіонів представила першу п'ятірку виборчого списку. На з'їзді був затверджений список кандидатів у депутати. Вчора, 31 липня, став відомий список "Нашої України". Сьогодні "Свобода" затвердила кандидатів по мажоритарних округах і за партійним списком.

Згідно з опитуванням РБК-Україна, якби вибори в Раду відбулися 30 липня, то найбільше (22%) респондентів проголосували б за об'єднану опозицію.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 4994
Рекомендовані статті

Гість 23:12, 1.8.2012

А що? Соловей у прольоті? Іде за списком чи хоче таки стати мером?

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців