Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Ніщо так не зближує людей, як один варіант на іспиті.

Тисменицький район відзначив 50 років


12 Грудня 2016 p.

10 грудня у залі обласної філармонії відбулися святкові заходи з нагоди 50-ї річниці утворення Тисменицького району. Високоповажні духовні, посадові особи області та району, народні депутати теперішнього та попередніх скликань, відомі особистості та авторитетні люди краю, голови, які раніше очолювали владу у районі, голови районних державних адміністрацій та районних рад сусідніх із Тисмениччиною районів, очільники територіальних громад, керівники підприємств, установ, організацій, силових структур, громадських об’єднань зібралися у залі, щоб відзначити цю поважну дату.
Тисменицький район утворений 8 грудня 1966 року Указом президії Верховної ради УРСР. Спочатку він мав назву Івано-Франківський, а з 11 березня 1982 року перейменований на Тисменицький. До його складу входить 51 адміністративна одиниця: місто Тисмениця, 2 селища та 48 сіл.
З благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Кир Володимира Війтишина та духовних отців – настоятеля Погонянського монастиря о.Никодима Гуралюка та отця-декана Ігоря Приймака розпочалася святкова програма.
Вітальну адресу від голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука зачитав заступник голови – керівник апарату ОДА Валерій Крецул.
Ювілей – це погляд у історію, але також і сьогодення, до якого доклалися люди, які своєю працею, прийнятими рішеннями, завершеними проектами сприяли розбудові району – цеглинки нашого спільного дому – України, зазначив у своїй промові народний депутат України Михайло Довбенко.
Вітали усіх присутніх господарі заходу – голови Тисменицької районної державної адміністрації Іван Семанюк та Тисменицької районної ради Роман Крутий.
У своїх виступах очільники Тисмениччини говорили про особливості району, його візитівки, економічний потенціал, духовні місця, міжнародну співпрацю.
«З часу утворення району побудовано 35 нових шкільних приміщень та 7 дитячих садочків, 9 спортивних майданчиків зі штучним покриттям. Вдалося реорганізувати 14 шкіл у НВК, що дало змогу додатково охопити дошкіллям близько 600 дітей У шести населених пунктах за роки незалежності введено в дію сучасні лікарські амбулаторії, ще у двох – ФАПи. Протягом цих років збережено мережу закладів культури району та значно поліпшено їхню матеріальну базу», - підсумував Іван Семанюк.

Багато планів, які за крок від реалізації. Зокрема, завдяки Ямницькій громаді в цьому році на добудову Ямницької школи виділено понад шість мільйонів гривень, і є надія, що після Різдвяних свят у добудованому приміщенні буде відкрито навчально-виховний комплекс.
«П’ять десятиліть – це лише початок шляху. Майбутнє району буде успішнішим настільки, наскільки злагодженішими будуть наші зусилля у праці, чим міцніше порозуміння, чим щирішим бажання зробити свою Тисмениччину успішною, інвестиційно привабливою, заможною і сильною», - підкреслив голова РДА та побажав, щоб історія Тисменицького району поповнювалася славними вчинками його жителів на благо Тисмениччини та України.
Після вітальних промов очільники району нагородили пам’ятними статуетками та подяками Тисменицької районної державної адміністрації і Тисменицької районної ради людей, які спричинилися до розвитку району.

По завершенні офіційної частини присутні у залі насолоджувалися концертною програмою, організованою відділом культури РДА. Кращі виконавці, колективи району та запрошені гості демонстрували глядачу свої таланти і майстерність: заворожували піснею, запалювали танцем, полонили музикою, дарували радість фольклоними композиціями.
Екскурс сторінками історії району та його сьогодення здійснили присутні у залі, гортаючи сторінки спецвипуску районної газети «Вперед» та переглядаючи фільм ТРО «Тисмениця».
На згадку про особливий день кожен запрошений отримав сувенірний значок із логотипом району та святковий випуск газети «Вперед».

Джерело сайт Тисменицької РДА


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 513
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців