Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Справи великих мають бути теж великими

Відбувся Всеукраїнський семінар-нарада директорів обласних, Київського міського еколого-натуралістичних центрів учнівської молоді (станцій юних натуралістів) на тему «Новації позашкільної освіти – 2016»


19 Жовтня 2016 p.

4-6 жовтня 2016 року відбувся Всеукраїнський семінар-нарада директорів обласних, Київського міського еколого-натуралістичних центрів учнівської молоді (станцій юних натуралістів) на тему «Новації позашкільної освіти – 2016».
         Семінар організовано Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з Івано-Франківським обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді та Івано-Франківською міською дитячою екологічною станцією відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25 грудня 2015 року № 1360 „Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2016 рік".
Семінар-нараду проведено з метою обміну досвідом з питань співробітництва позашкільних навчальних закладів з державними і громадськими організаціями за участю В.Вербицького, директора Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, доктора педагогічних наук, професора, академіка Академії наук вищої освіти, представників департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА, представників місцевих органів управління освітою та обласних директорів ПНЗ еколого-натуралістичного профілю. Загалом 38 учасників.
         Департамент освіти та науки Івано-франківської міської ради на семінарі представляли директор І.Смаль, кандидат географічних наук, та М.Продан заступник директора департаменту освіти та науки.
Ганна Василівна Левицька, директор МДЕС, презентувала особливості діяльності міської дитячої екологічної станції з питань здійснення ефективної співпраці з громадськими та державними організаціями щодо зміцнення матеріально-технічної бази та розбудови закладу.
Особливу увагу приділено успішній співпраці з Українською екологічною природозахисною спілкою «Орден саламандри», завдяки якій з вересня 2014 року на базі МДЕС функціонує Міні-зоопарк та щорічно можна відвідати оглядову виставку декоративних фіалок.
Приємні враження на учасників семінару справили оглядові екскурсії територією міської дитячої екологічної станції.
Зокрема, позитивно оцінено навчально-дослідну земельну ділянку, на якій вирощується понад 90 видів рослин, створено учнівський дендрарій та дендрологічний розсадник, шкілку та ділянку дорощування хвойних, красивоквітучих та лісових деревних порід. Однією з особливостей ділянки є створені зусиллями педагогічного колективу «Аромостежка «Зелена аптека»», на якій висаджено лікарські рослини, та «Стежина відчуттів», що являє собою викладену сегментами доріжку з різноманітних природних матеріалів.
Не залишилися поза увагою діяльність теплично-парникового комплексу, у якому функціонує 5 теплиць. Тут вирощується більше 300 видів вазонових, а також понад 10 видів овочевих культур закритого ґрунту.
Особливо захоплювалися гості закладу Міні-зоопарком з його екзотичними мешканцями.
Учасники семінару залишили міську дитячу екологічну станцію сповнені позитивними емоціями та конструктивним досвідом, який вони донесуть до працівників еколого-натуралістичних станцій та центрів України.
 

Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 428
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців