Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Борода не робить мудрим чоловіка

Навчальний заклад державної служби зайнятості – на допомогу безробітним


13 Липня 2016 p.

Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості - державний професійно-технічний навчальний заклад третього атестаційного рівня, підпорядковується Державній службі зайнятості (Центральному апарату) Міністерства соціальної політики України через Івано-Франківський обласний центр зайнятості.

Рік заснування: 2009 рік.

Головним завданням Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є забезпечення права громадян України на професійне навчання відповідно до їх покликань, інтересів, здібностей з метою задоволення потреб економіки країни у кваліфікованих і конкурентоспроможних на ринку праці робітниках.

Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості:
- здійснює професійно-технічне навчання та підвищення кваліфікації безробітних, які зареєстровані в міських, районних, міськрайонних центрах зайнятості, зайнятого та незайнятого населення на основі ліцензії за професіями:
• 4222 «Адміністратор»,
• 5220 «Продавець продовольчих товарів»,
• 5220 «Продавець непродовольчих товарів»,
• 4211 «Касир торговельного залу»;
- проводить навчання на короткотермінових курсах цільового призначення за різноманітними напрямами, серед яких: основи малого підприємництва, основи охорони праці та правове регулювання взаємовідносин в умовах підприємництва, новітні технології в цегельному виробництві, безпечне ведення робіт у сільськогосподарській галузі, особливості ведення будівельних робіт, безпечні методи роботи та експлуатація обладнання котельних установок на твердому паливі та інші на замовлення роботодавців.
Для забезпечення підготовки кваліфікованих робітників за даними професіями створено 3 навчальні кабінети професійно-теоретичної підготовки, магазин-майстерня, майстерня технології управління персоналом та організації обслуговування відвідувачів. У кабінетах встановлено інтерактивні комплекси, до складу яких входять інтерактивні електронні дошки, проектори та ноутбуки, що надає можливість викладачу впроваджувати інноваційні методи навчання та ознайомлювати слухачів з сучасними IT-технологіями.
Використання в навчальному процесі широкого спектру сучасного електронного торговельного устаткування для навчання слухачів за професіями: продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів та касир торговельного залу дозволяє слухачам вивчати та удосконалювати знання і практичні навички щодо формування і збирання інформації з продажу швидше та якісніше. Для навчання майбутніх адміністраторів придбано сучасне офісне обладнання та інвентар: факсимільний апарат Panasonic KX-982 UA-B, знищувач паперу, ламінатор, брошурувальний апарат тощо. До послуг слухачів бібліотека навчального закладу з необхідними підручниками, посібниками та періодичними виданнями.

Виробниче навчання та виробнича практика проводиться у відповідних закладах регіону: ТОВ «ПАККО Холдинг», «Fozzy Group» (мережа супермаркетів «Сільпо»), мережа магазинів «Колібріс», «Вопак», ПП «Парк готель», ТОВ «Доміон ЛТД» та інші.

На сьогоднішній день в Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у навчальному процесі активно використовуються сучасні педагогічні технології, популярними серед яких є навчання із залученням інтерактивних методик, навчання за технологією тренінгу, робота в малих групах, дискусії, дебати, ділові ігри, ситуаційні вправи та інше.

Загальна чисельність безробітних, які здобули робітничі професії та підвищили свою кваліфікацію на курсах цільового призначення в Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за направленнями міських, районних, міськрайонних центрів зайнятості, складає: у 2014 році – 3269, у 2015 році – 2743 особи.

Рівень працевлаштування безробітних, які пройшли навчання в Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, у 2013 році становив 96,5 %, у 2014 році – 97,5 %, у 2015 році – 97,2%.
На базі навчального закладу проводяться Дні відкритих дверей для безробітних громадян, які перебувають на обліку в службі зайнятості, для демобілізованих учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб.
 


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 324
Рекомендовані статті

Гість 16:01, 13.7.2016

Якщо ви самі живете в об’єднаній громаді, або може хтось з ваших друзів живе в об’єднаній громаді чи такій, що збирається добровільно об’єднуватися – можливо їм знадобиться правова допомога, ось корисне посилання:
http://despro.org.ua/otg/

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців