Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Відклади гаджет і берись до роботи

У Івано-Франківську відбулася конференція „IT Rally Starters”


19 Квітня 2016 p.

В Івано-Франківську відбулася конференція „IT Rally Starters”, присвячена розвитку та популяризації інформаційних технологій. IT Rally – це серія найбільших щорічних міжнародних заходів та конференцій ІТ-спільноти міста Івано-Франківська. Такі  заходи потрібно проводити з метою обміну досвідом та навчання в ІТ-професіоналів, знайомства з останніми тенденціями ІТ-галузі, а також популяризації інформаційних технологій серед мешканців Івано-Франківська.

Відбувалося „IT Rally Starters” в Івано-Франківському університеті права імені Короля Данила Галицького, за підтримки найбільших ІТ-компаній Івано-Франківська: SoftServe, Eleks, Webmil, COAX Software, Letzgro, Insilico Soft, [bvblogic], CoreValue та Івано-Франківського ІТ Кластеру. Завдання конференції – популяризація інформаційних технологій та організація діалогу між:

- студентами і початківцями ІТ-галузі, які хочуть навчитись та працевлаштуватись;

 - компаніями-працедавцями;

- організаціями, які розвивають ІТ-спільноти міста;

 - організаціями, які проводять фахову ІТ-підготовку (курси, тренінги);

 - компаніями, які проводять підготовку з англійської мови.

„IT Rally Starters” відвідали не лише майбутні ІТ-шники, а й представники з різних галузей науки, які цікавляться також і ІТ технологіями.

„Конференція продовжує рости. Цього річ ще більше зацікавленості та ще більше учасників. Разом з цим росте і якість презентаційних стендів компаній, а це свідчить про високу оцінку компаніями цього заходу”, – сказав Тарас Кобець, який представляв Івано-Франківський ІТ кластер на цій конференції.

Для студентів конференція стала хорошою нагодою поспілкуватися з досвідченими ІТ-шниками, завести корисні знайомства, набратися досвіду, дізнатися про найновіші ІТ-розробки, отримати відповіді на поставлені ними запитання, пройти підготовку з англійської мови, отримати поради щодо працевлаштування, майбутньої кар`єри та багато іншого.

„Цікаво, доступно та коротко компанії розповідали про технології. Я думаю, що кожен отримав задоволення та корисну для себе інформацію”, – зазначив один з відвідувачів ІТ-конференції Олексій Піддубний.

На завершення „IT Rally Starters” серед учасників було розіграно призи від ІТ-компаній. Наступна конференція IT Rally для професіоналів відбудеться 14 травня цього року.

 

Ось як відгукнулися про конференцію представники найбільших ІТ-компаній Івано-Франківська:

 

Іван Дячишин /співорганізатор конференцій IT Rally/:

„Основною задачею конференції IT Rally Starters є допомога ІТ-початківцям та студентам ІТ-спеціальностей у старті та розвитку їх кар’єри. Захід дозволяє познайомитися із найбільшими ІТ-компаніями Івано-Франківська, дізнатися про специфіку їх діяльності та вимоги до роботи. Також на конференції були доповіді, присвячені розвитку технічних навичок та покращенню володіння англійською мовою – фактично найбільш необхідним якостям для сучасного ІТ-професіонала».

 

Любомир Ходак /директор Івано-Франківськоі філіі Softserve, голова Наглядовоі Ради Громадськоі організаціі «Івано-Франківський ІТ кластер»/:

„Це дуже класна конференція, яка будує мости між працедавцем та потенційними працівниками, одночасно вона позиціонує ІТ в рамках Івано-Франківської громади. Рекомендую проводити і надалі таку конференцію”.

 

Наталія Мухітдінова /керівник Івано-Франківського департаменту компанії «Елекс»/:

„IT Rally Starters – це можливість для студентів познайомитись з ІТ-компаніями міста, зрозуміти, що хоче роботодавець від початківця, можливість отримати омріяну роботу, а також можливість компаніям показати себе молодому поколінню програмістів”.

 

Іван Веркалець /співзасновник та технічний директор в «COAX Software»/:

„Я вважаю, що такі конференції необхідно проводити, адже вони сприяють популяризиції ІТ, дають можливість познайомитись із даною сферою ближче”.

 

Віталій Родимюк /Президент [bvblogic], CEO Navizor/:

„Розвиток галузі завжди має супроводжуватись розвитком ком’юніті. Гарним прикладом події, яка гуртує компанії, айтішників і студентів є – IT Rally. Це цікаво і там кожен отримує щось своє, щось цінне!»

 

Гнатчук Сергій /СЕО Webmil studio/:

„IT Rally – це непересічна подія в житті нашого міста. Захід, який проводиться не вперше і постійно об’єднує цікавих і зацікавлених людей в сфері ІТ. Чудово, що IT-Rally проводиться у вихідний день і тебе не відволікають від доповідей, виступів і просто приємних розмов в професійному колі. Новачкам буде цікаво дізнатися про існуючу IT екосистему міста, а резидентам отримати нові контакти і повправлятись в нетворкінгу”.

 

Олександра Федорук – директор «ІТ компанія Insilico»:

„IT Rally Starter є хорошим стартом для тих, хто для себе обрав професію в ІТ, щоб зрозуміти, що саме їх чекає, які особливості. Так само буде цікаво старшокласникам, які ще вирішують, ким вони хочуть бути і чим займатися. Відвідувачі можуть отримати інформацію про переваги цієї галузі, можливості працевлаштування після закінчення. Представники ІТ-компаній розказують, які саме вакансії у них є, яких спеціалістів їм потрібно, і тому студенти-початківці можуть скористатись даним шансом для того, щоб підготуватись під час навчання, вже з розумінням, що для них потрібно у майбутній професії”.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1071
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців