Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Любиш кататися — люби і саночки возити

В Івано-Франківську продовжили терміни дозволів тимчасових споруд


11 Лютого 2016 p.

Керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положенням «Про Порядок розміщення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Івано-Франківську», нової редакції Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, літніх торгових майданчиків та збірно-розбірних металевих гаражів, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Продовжити терміном на три роки:

1.1. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в І зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 5,9 м2 по зовнішньому контуру, зі спорудою зупинки громадського транспорту на вул. Гаркуші, 24.

1.2. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в І зоні тимчасової споруди тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 10,0 м2 по зовнішньому контуру на пл. Ринок, 8а.

1.3. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в І зоні тимчасової споруди площею 10,66 м2, по зовнішньому контуру на площі Ринок.

1.4. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 20,0 м2 по зовнішньому контуру на вул. В.Чорновола–О.Довженка (кільце).

1.5. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 20,0м2 по зовнішньому контуру на вул. Василя Стуса, 17а.

1.6. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 19,4м2 по зовнішньому контуру на вул. Гетьмана Мазепи,179.

1.7. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 12,0м2 по зовнішньому контуру на вул. Євгена Коновальця–Сорохтея,32.

2. Продовжити дозвіл терміном на один рік:

2.1. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі канцтоварами та друкованими засобами, площею 7,8 м2, на вул. Чорновола, 76 (в межах земельної ділянки, яка знаходиться у користуванні Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника).

2.2. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі промтоварами, площею 28,64 м2 по зовнішньому контуру, на вул. Євгена Коновальця, 104а.

2.3. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продпромтоварами), площею 14,4 м2 по зовнішньому контуру, зі спорудою зупинки громадського транспорту на вул. Пулюя, 16.

2.4. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 29,4 м2 по зовнішньому контуру на вул. Євгена Коновальця,146.

2.5. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продпромтоварами, площею 29,0 м2 в межах власної земельної ділянки (державний акт на право власності на земельну ділянку) на вул. Степана Бандери, 43.

2.6. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі промпродтоварами, площею 7,04 м2 на вул. Чорновола, 116, в межах приватизованої земельної ділянки.

У випадку початку будівництва багатоквартирного житлового будинку в районі існуючих будинків №№ 114, 116, 120 на вул. Чорновола суб’єкту господарювання демонтувати тимчасову споруду.

2.7. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 30,85м2 по зовнішньому контуру на набережній ім. Василя Стефаника, 22.

2.8. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 13,0 м2 по зовнішньому контуру, на вул. Івана Миколайчука, 17.

2.9. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 21,0 м2 на приватизованій земельній ділянці на вул. Українській, 42/2 (державний акт на право власності на земельну ділянку).

2.10. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продпромтоварами, площею 7,5 м2 по зовнішньому контуру зі спорудою зупинки громадського автотранспорту, на вул. Галицькій, 38.

2.11. Суб’єкту господарювання на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продпромтоварами, площею 10,0 м2 по зовнішньому контуру, на розі вул. Академіка Сахарова – Євгена Коновальця.

2.12. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами та тютюновими виробами, площею 10,7 м2 по зовнішньому контуру на вул. Євгена Коновальця, 147.

2.13. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 19,4 м2 по зовнішньому контуру на вул. Галицькій,146.

2.14. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 39,4 м2 по зовнішньому контуру на вул. Галицькій,132.

2.15. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 12,3 м2 на вул. Горбачевського, 6.

2.16. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продпромтоварами, площею 36,6 м2 по зовнішньому контуру на вул. Івана Миколайчука, поруч будинків №№ 8-12.

2.17. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі промтоварами, площею 23,12 м2 по зовнішньому контуру на вул. Тролейбусній,1.

У випадку початку будівництва транспортної розв’язки або багатоповерхового житлового будинку суб’єкту господарювання демонтувати тимчасову споруду.

2.18. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 7,5 м2 по зовнішньому контуру на розі вулиць Чорновола-Республіканська.

2.19. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 10,5 м2 по зовнішньому контуру на вул. Вовчинецькій, 178.

2.20. Суб’єкту господарювання на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди площею 12,95 м2 по зовнішньому контуру на вул. Тролейбусній,1.

У випадку початку будівництва транспортної розв’язки або багатоповерхового житлового будинку суб’єкту господарювання демонтувати тимчасову споруду.

2.21. Суб’єктам господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продпромтоварами, площею 38,1м2 по зовнішньому контуру на вул. Василя Стуса, 43.

2.22. Суб’єкту господарювання на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 8,75м2 по зовнішньому контуру на вул. Флотській, навпроти житлового будинку № 52 на вул. Млинарській.

2.23. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 39,0 м2 по зовнішньому контуру на вул. Василя Стуса, 15а.

2.24. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 9,66 м2 по зовнішньому контуру на вул. Пасічній,14.

2.25. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 70,2 м2 по зовнішньому контуру між будинками №187 та №193 на вул. Вовчинецькій.

2.26. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з приймання склотари, площею 24,5 м2 по зовнішньому контуру, на вул. В. Стуса, 9.

2.27. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 17,5 м2 по зовнішньому контуру на вул. Незалежності, 148.

2.28. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі періодичними виданнями друкованих засобів масової інформації, площею 7,54 м2 по зовнішньому контуру, на вул. В.Чорновола, 72.

2.29. Суб’єктам господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 34,6м2 по зовнішньому контуру зі спорудою зупинки громадського автотранспорту, на розі вул. Вовчинецької – В.Івасюка.

2.30. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі промтоварами, площею 21,0 м2 по зовнішньому контуру на вул. Тролейбусній, 2.

2.31. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з надання побутових послуг, площею 5,2 м2 по зовнішньому контуру на вул. Пулюя, 6.

2.32. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 37,8 м2 по зовнішньому контуру на вул. Федьковича, 91.

2.33. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі промпродтоварами, площею 35,0 м2 по зовнішньому контуру на розі вул.В.Івасюка – Івана Павла ІІ.

2.34. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди площею 36,9 м2 по зовнішньому контуру та навісу площею 33,4 м2 на розі вул. Галицької–Витвицького.

2.35. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі промтоварами, площею 73,4 м2 по зовнішньому контуру на розі вул. Галицької – Пасічної.

2.36. Суб’єкту господарювання на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 36,4 м2 по зовнішньому контуру, на вул. Гната Хоткевича, 50.

2.37. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі тютюновими виробами, площею 4,9 м2, по зовнішньому контуру на вул. Вовчинецькій, 5.

2.38. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 28,9 м2 по зовнішньому контуру на вул. Вовчинецькій, 9.

2.39. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 30,0 м2 по зовнішньому контуру, на вул. Короля Данила, 16.

2.40. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 9,7 м2 по зовнішньому контуру, зі спорудою зупинки громадського транспорту на вул. С. Бандери, між будинками №10б та №14.

2.41. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в І зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 7,5м2 , на вул. Дністровській, 3, за згодою ТОВ «Гранд Інвест Ріал Істейт» як орендаря земельної ділянки.

2.42. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в І зоні тимчасової споруди з торгівлі промпродтоварами, площею 10,0 м2 по зовнішньому контуру на вул. Галицькій, 49.

2.43. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в І зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 3,6 м2 по зовнішньому контуру, зі спорудою зупинки громадського автотранспорту на вул. Незалежності, 67.

2.44. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в І зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами та тютюновими виробами, площею 8,3 м2 по зовнішньому контуру на вул. Дністровській, 26.

2.46. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в І зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 9,99 м2 по зовнішньому контуру, на розі вул. Галицької-Сотника Мартинця.

2.47. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 8,4м2 по зовнішньому контуру на вул. Гната Хоткевича, 44, корпус 3.

2.48. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 16,0 м2 по зовнішньому контуру на вул. Гната Хоткевича, 44/3.

2.49. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди «Ремонт взуття», площею 5,7 м2 по зовнішньому контуру на вул. Вовчинецькій, 185.

У випадку початку будівництва багатоквартирного житлового будинку в районі існуючих будинків №№ 4,6, на вул. Трачів та № 3 на вул. Вільній суб’єкту господарювання демонтувати тимчасову споруду та перенести на місце, визначене в тимчасовій комплексній схемі розміщення тимчасових споруд в м. Івано-Франківську та затверджене рішенням виконавчого комітету міської ради від 27.08.2015р. № 490.

2.50. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі промтоварами, площею 23,8 м2 по зовнішньому контуру на вул. Євгена Коновальця, 149.

2.51. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі промтоварами тимчасової споруди з торгівлі промтоварами, площею 11,7 м2 по зовнішньому контуру на вул. Вовчинецькій, 1.

2.52. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі промтоварами, площею 30,0м2 по зовнішньому контуру на розі вулиць Чорновола-Симона Петлюри.

2.53. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі промтоварами, площею 25,0м2 по зовнішньому контуру на розі вулиць Чорновола-Симона Петлюри.

2.54. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в І зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 6,8 м2 по зовнішньому контуру, зі спорудою зупинки громадського автотранспорту на Привокзальній площі.

2.55. Суб’єктам господарювання дозвіл на розташування в І зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 6,8 м2 по зовнішньому контуру зі спорудою зупинки громадського автотранспорту на Привокзальній площі.

2.56. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі періодичними виданнями друкованих засобів масової інформації, площею 6,5м2 по зовнішньому контуру на вул. Василя Стуса, 17

2.57. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в І зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 5,4 м2 по зовнішньому контуру на вул. Василіянок, 17.

2.58. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 3,6 м2 по зовнішньому контуру на вул. Гната Хоткевича, 67.

2.59. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 3,6 м2 по зовнішньому контуру на вул. Незалежності,189.

2.60. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 3,6 м2 по зовнішньому контуру на вул. Галицькій,145.

2.61. Суб’єкту господарювання на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 28,7м2 по зовнішньому контуру, зі спорудою зупинки громадського автотранспорту, на вул. Флотській, поруч території ІФНТУ нафти і газу.

2.62. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди № 16 з торгівлі продтоварами, площею 9,0 м2 по зовнішньому контуру на вул. Гетьмана Мазепи, поруч будинку №179а.

2.63. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди № 12 з торгівлі продтоварами, площею 9,0 м2 по зовнішньому контуру на вул. Гетьмана Мазепи, поруч будинку №179а.

2.64. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди № 10 з торгівлі продтоварами, площею 15,0 м2 по зовнішньому контуру на вул. Гетьмана Мазепи, поруч будинку №179а.

2.65. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди № 5, з торгівлі промтоварами, площею 9,0 м2 по зовнішньому контуру на вул. Гетьмана Мазепи, поруч будинку №179а.

2.66. Суб’єкту господарювання Шевчуку Андрію Степановичу, дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди № 4 з торгівлі промтоварами, площею 9,0 м2 по зовнішньому контуру на вул. Гетьмана Мазепи, поруч будинку №179а.

2.67. Суб’єкту господарювання в ІІІ зоні дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди № 14 з торгівлі продтоварами,, площею 9,0 м2 по зовнішньому контуру на вул. Гетьмана Мазепи, поруч будинку №179а.

2.68. Суб’єкту господарювання дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 46,5 м2 по зовнішньому контуру на вул. Вовчинецькій, 182, на підставі договору купівлі-продажу тимчасової споруди від 22.01.2016р.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 495
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців