Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Скільки віслюка не мий, все рівно коровою йому не стати

Учасники проекту «Янголи поруч» реалізували ще одну навчально-розвиваючу благодійну програму «Твори себе для світу»


8 Грудня 2015 p.

Нещодавно за доброю традицією, не очікуючи знакових дат та релігійних свят, учасники Освітньо-благодійного проекту «Янголи поруч» відвідали своїх друзів в Яблунівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті. Дев’ята за рахунком зустріч з дітьми – «янголами, котрі завжди поруч» (але, нажаль, не завжди помічені в нашому суспільстві), відбулася завдяки багатомісячній підготовці благодійної програми та збору різноманітної матеріальної допомоги в непростий для нас усіх час.

Супроводжував команду волонтерів керівник навчальних благодійних програм Освітньо-благодійного проекту «Янголи поруч», асистент кафедри філософії і соціології, кандидат філософських наук Степан Возняк. Нагадаємо, що «янголами» учасники проекту називають своїх ближніх – 93 дитини, котрі живуть в даному соціальному закладі. Це – соціальні сироти, діти з багатодітних та кризових сімей, котрі мають особливі потреби. І найперша серед цих потреб, на думку активістів проекту, – це потреба в присутності когось поруч, у дружбі та любові.

Вітальне слово від усіх учасників проекту «ЯНГОЛИ ПОРУЧ» та студентів університету виголосили дітям Олена Олексин (креатив-менеджер проекту, аспірантка кафедри німецької філології) та Тетяна Кирдяк (староста проекту «ЯНГОЛИ ПОРУЧ», студентка 5 курсу філософського факультету).

Цього разу координатор Освітньо-благодійного проекту «ЯНГОЛИ ПОРУЧ» Ореста Возняк та волонтери підготували навчально-розвиваючу благодійну програму «Твори себе для світу», яка включала в себе рухливі ігри та завдання для найменших школярів, майстер-клас по випіканню святкового печива «Сніговик» та виготовлення листівок-звірят, настільні розвиваючі ігри, психологічний музично-танцювальний тренінг для підлітків, танцювальні майстер-класи з брейку та хіп-хопу для старшокласників. Окрім цього волонтери впродовж всього дня спілкувались з дітьми, малювали, ліпили та грались з ними, читали їм.

До поїздки готувались довго, тому приїхали не з пустими руками: фрукти та солодощі, іграшки, ігри, книги, теплий одяг, взуття, канцтовари та засоби гігієни. Усе це волонтери змогли придбати та зібрати завдяки небайдужим людям Івано-Франківська та численним благодійним акціям, які проводили учасники проекту. «Відповідальне волонтерство – основний принцип роботи освітньо-благодійного проекту «ЯНГОЛИ ПОРУЧ». Саме тому не може не тішити, що компанія «SoftServe» вже вкорте долучається не лише професійно, але й фінансово. Цьогоріч завдяки благодійним коштам компанії вдалося закупити 93 набори засобів особистої гігієни, теплі шкарпетки та рукавички. І дуже тішить те, що працівники компанії змогли бути присутніми на зустрічі з дітьми, і стали частинкою чудового свята із майстер-класами, іграми та надихаючими розповідями», – каже Олена Олексин, котра є не лише учасницею проекту «ЯНГОЛИ ПОРУЧ», а й частиною колективу «SoftServe».

Учасник заходу Михайло Видрак, студент 3 курсу спеціальності «Психологія», проводячи заняття з дітьми, зокрема, зазначив: «Окрім того, що групова танцювальна терапія зменшує напругу в м'язах та заряджає позитивними емоціями, вона ще дозволяє членам групи краще усвідомлювати власне тіло і можливості його використання. Таке усвідомлення приводить до поліпшення фізичного та емоційного стану учасників. У підлітків такі заняття виробляють позитивний образ власного тіла, що допомагає підвищити самооцінку молодої людини. Танцювальна терапія також допомагає розвивати соціальні навички людей і служить засобом зв'язку з оточуючими, дає людині можливість самовираження».

У свою чергу Олександра Кобилянська, студентка 1 курсу спеціальності «Філософія», зазначила, що «діти молодших класів особливо дружелюбні, і помітно, що вони довіряють волонтерам – просять щось їм намалювати, показати... мені було приємно відчути, що я маю чим поділитись з цими дітьми... ».
До реалізації програми було залучено студентів різного фаху та спеціальності (філософія, психологія, соціологія, економіка) та гостей проекту (працівників компанії «SoftServe» та студентів інших вищих навчальних закладів).

Наприкінці насиченого дня відбулося вручення грамот кращим учасникам майстер-класів (на кожному занятті визначаються кращі учасники). Також волонтери запросили дітей на концерт від гурту «Lucky morning» (вокал –Оксана Пискор, гітара – Богдан Мороз).

«Я дуже щаслива що і цього разу в нас все вдалося, і хочу висловити подяку всім тим, хто дарував свій час і сили, щоб поїздка відбулася. І особливо – чудовим людям, які їхали до діточок, віддавали їм своє тепло і турботу, займалися з ними, розважали і вчили їх» – коментує благодійну акцію старший волонтер Освітньо-благодійного проекту «ЯНГОЛИ ПОРУЧ» Анастасія Мельник, студентка 4 курсу спеціальності «Філософія»


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 420
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців