Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Нема кращого друга, як вірна супруга

Івано-Франківськ: мешканцям міста масово пропонують по 400-500 гривень за голос за провладного кандидата в мери


15 Жовтня 2015 p.

Івано-Франківська міська організація "Українського об'єднання патріотів-УКРОП" розповсюдила заяву про організацію в Івано-Франківську системи підкупу виборців наступного змісту":

"Від наших кандидатів до міської ради та агітаторів в останні дні надходить інформація про те, що мешканцям міста масово пропонують по 400-500 гривень за голос за провладного кандидата в мери та 200-300 гривень за голос за кандидата до міської ради від цієї ж партії.

Для отримання коштів мешканцям пропонують в день голосування на виборчій дільниці сфотографувати свій бюлетень на телефон та взамін на продемонстроване фото отримати гроші.

Нагадуємо виборцям, що фотографування бюлетеня в виборчій кабіні заборонене законом, за що передбачена відповідальність.

Заявляємо також, що для перешкоджанню злочинних дій наші члени Дільничних виборчих комісій та спостерігачі будуть контролювати хід голосування. Пропонуємо також спостерігачам від інших політичних сил об’єднати зусилля задля забезпечення чистоти виборів.

Цинізм деяких кандидатів в Україні після жертв Героїв Небесної Сотні вражає. Масштаби злочинної мережі, як  і суми, які злочинці готові роздати у вигляді прямого підкупу виборців вражають не менше.

 

Івано-Франківська міська організація «Українського об’єднання патріотів» застерігає організаторів злочинної мережі підкупу, – ваша діяльність – кримінально карне діяння, за яке передбачене серйозне покарання.

А мешканцям пропонуємо фіксувати спроби підкупу, затримувати представників організованого злочинного угрупування по скупці голосів та передавати їх правоохоронним органам.

 

Івано-Франківська міська організація

 «Українського об’єднання патріотів-УКРОП»

 

 

Нагадаємо, що Нещодавно Івано-Франківська міська організація Українського об'єднання патріотів вже звералася до влади та виборців із подібним зверненням щодо можливої фальсифікації виборів на користь провладних кандидатів:

 

"2 жовтня до партійного офісу міського УКРОПу звернулися мешканці будинку по вул. Чорновола, 121 з інформацією про те, що в під’їздах будинку пані, яка представилася агітатором від Блоку Петра Порошенка "Солідарність" та кандидата в мери Івано-Франківська Ігора Насалика, проводила поквартирний обхід мешканців будинку та збирала дані мешканців будинку - адреса, прізвище, номер телефону, підпис.

При цьому цікавилася чи планують люди брати участь у виборах та чи будуть голосувати за Ігора Насалика та БПП, а також про те, чи є в під’їзді такі, хто перебуває за кордоном на заробітках.

На запитання мешканців пред’явити документи «агітатор» втекла. На час інциденту «агітатором» вже було  зібрано підписи та інформація на близько 50 листках на 20 людей кожному.

Впродовж останнього тижня з’являлася інформація про збір підписів під різними приводами від «агітаторів» БПП практично у всіх мікрорайонах міста.

З минулих виборів часів Януковича відомо про те, що збір подібної інформації проводився з метою фальсифікації виборів. Цим завжди займалися партії наближені до влади. Історія повторюється?

В зв’язку з цим «Українське об’єднання патріотів» звертається до мешканців Івано-Франківська. При продовженні практики незаконного збору інформації, у випадку звернень до вас подібних «агітаторів» - відмовляйтеся надавати персональну інформацію під надуманими приводами та повідомляйте про такі факти в міліцію і засоби масової інформації.

«Українське об’єднання патріотів-УКРОП» закликає громадян, політичні та громадські організації, владу, членів виборчих комісії не допустити спотворення волевиявлення мешканців Івано-Франківська та нагадує про кримінальну відповідальність, яка передбачена фальсифікаторам виборчого процесу.

Ні фальсифікаціям! Ні узурпації влади!


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 913
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців