Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Камінь, що котиться, мохом не обростає

На Прикарпатті ТВК скасували реєстрацію 30 кандидатам у депутати та 1 кандидату на міського голову


7 Жовтня 2015 p.

ОПОРА проаналізувала дані ТВК на Прикарпатті і з’ясувала, що на сьогоднішній день виборчі комісії скасували реєстрацію 31 кандидату. Найпоширеніша причина скасування реєстрації – балотування кандидатів одночасно до кількох різних рад від різних політичних партій. Частина кандидатів самі відмовились від балотування.

На підставі заяв про відмову від балотування Рожнятівська районна виборча комісія скасувала реєстрацію двом кандидатам у депутати місцевої райради – представнику «Об’єднання «Самопоміч» та представнику «Конгресу Українських Націоналістів». Крім того, даною виборчою комісією, через одночасне балотування на виборах різних рівнів від різних суб’єктів, скасовано реєстрацію двом кандидатам до місцевої райради від «Конгресу Українських Націоналістів», одному кандидату від партії «Воля», одному кандидату від ВО «Батьківщина» та одному кандидату від Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

У  Тлумачі через заяви кандидатів про відмову балотуватися районна виборча комісія скасувала реєстрацію 6 кандидатам у депутати Тлумацької районної ради  – трьом кандидатам від БПП «Солідарність», 2 кандидатам від ВО «Батьківщина» та 1 кандидату від ВО «Свобода».

Тисменицька районна ТВК скасувала реєстрацію кандидату у депутати місцевої райради від Народного Руху України, через його балотування до різних рівнів рад від різних суб’єктів подання кандидатур. Крім того, на підставі особистих заяв про відмову від балотування, Тисменицька районна ТВК скасувала реєстрацію 4-ом кандидатам у депутати Тисменицької районної ради від Українського об’єднання патріотів – УКРОП.

Снятинською районною виборчою комісією скасовано реєстрацію кандидату у депутати Снятинської районної ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» через балотування до різних рівнів рад від різних суб’єктів – до Снятинської міської ради даний кандидат балотувався від іншої політичної партії.

На підставі заяв про відмову від балотування від кандидатів у депутати Городенківської районної ради, місцева районна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидату від БПП «Солідарність» та кандидату від «Радикальної партії Олега Ляшка»

Надвірнянською районною виборчою комісією на підставі заяв про відмову від балотування скасовано реєстрацію кандидату у депутати до місцевої райради від Українського об’єднання патріотів – УКРОП та кандидату від Української народної партії. Через не припинене членство у іншій політичній партії, районна ТВК скасувала реєстрацію одному кандидату від партії «Воля» у депутати Надвірнянської районної ради.

На підставі заяви про відмову від балотування Яремчанська міська виборча скасувала реєстрацію кандидату у депутати міської ради представнику ВО «Батьківщина», а Верховинська районнаТВК через аналогічну причину скасувала реєстрацію кандидату у депутати від ВО «Свобода» до Верховинської районної ради.

Коломийська міська виборча комісія скасувала реєстрацію кандидату на посаду Коломийського міського голови Михайлу Арсеничу через участь у різних рівнях виборів від різних суб’єктів. Кандидат на посаду міського голови Михайло Арсенич спочатку зареєструвався шляхом самовисування, а участь у виборах депутатів Івано-Франківської міської ради брав як кандидат від  «Радикальної партії Олега Ляшка»

Кандидату у депутати Калуської районної ради від «Радикальної партії Олега Ляшка» скасували реєстрацію через одночасне балотування на виборах різних рівнів від різних суб’єктів.

Трьом кандидатам у депутати Івано-Франківської міської ради міська виборча комісія скасувала реєстрацію на підставі заяв про відмову від балотування – це представники партій: ВО «Батьківщина», «Наш Край», та «Патріот».

 

Моніторинг парламенту|Веб-сайт|Фейсбук|Твіттер


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 515
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців