Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Робота ледарю — завжди печаль

ОЛЕКСАНДР ШЕВЧЕНКО ОФІЦІЙНО ОГОЛОСИВ, ЩО БУДЕ БАЛОТУВАТИСЯ НА МІСЬКОГО ГОЛОВУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА


5 Серпня 2015 p.

ВІДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=ZXXAVNxuFHY  

"Шановні іванофранківці!

Хочу повідомити громаду, що я прийняв рішення – я буду балотуватися в мери міста Івано-Франківська.

Роблячи відповідальний крок, людина завжди зважує мету, шлях і засоби. Приймаючи рішення балотуватись на посаду міського голови Івано-Франківська, я виходив, перш за все, з крайньої необхідності кардинально змінити ситуацію в місті. Місто втратило довіру до влади.

Місто довірило владні важелі людям, яких вважало безкорисливими ідеалістами-патріотами, сповідниками давніх волелюбних українських традицій. Але ці люди виявились не тими, за кого себе видавали. За патріотичними гаслами ховалися обман та лукавство.

«Свободо-мерське злочинне угрупування» занедбало наше світле європейське місто, перетворюючи його на розплідник корупції, кумівства та захланності.

Мешканці Івано-Франківська були шоковані низкою корупційних скандалів, де, зокрема, фігурували суми хабарів  у сотні тисяч доларів та прізвища свободівців Колковського, Гаркота та Онуфріїва. Нещодвно був затриманий на гарячому під час отримання хабара довірена особа діючого мера – Богдан Чупірчук. Саме свого давнього політичного соратника з фракції УНП, Віктор Анушкевичус призначив на ключову посаду керівника Фонду комунального майна.

Ще одна наближена та наділена довірою Анушкевичуса особа – Ріафет Огли Гасимов нині, всупереч ясній волі міської громади, забудовує зону відпочинку біля міського озера.

Ми є свідками небаченого злодійського «фестивалю», що означає остаточне моральне і організаційне здичавіння та деградацію діючої міської влади.

Відчуваючи, що прийшли нові часи й прийдеться відповідати за руїну міського господарства, «головний діджей фестивалю» намагався зі свого нинішнього крісла перестрибнути у захищене застарілим законом про недоторканість крісло народного депутата. Не вийшло. І рано чи пізно кожному прийдеться платити за свої вчинки.

Я переконаний: подальшого правління «свободо-мерського злочинного угрупування» Івано-Франківськ не витримає.

Багато хто дивується моєму рішенню – адже статус народного депутата вважається вищим за статус мера міста такого як Івано-Франківськ. Але я готовий за цієї кризової доби спільно громадою зламати існуючий стан справ та привести нову сучасну, мотивовану на успіх та служіння громаді команду до керівництва міською господаркою. Я не боюсь відповідальності. Мені не потрібна депутатська недоторканість та депутатський дипломатичний паспорт. Я не можу спокійно сидіти під куполом Верховної Ради, коли моє місто, місто з колосальним перспективами добробуту та неозорими ресурсами творчості, не чисті на руку ділки перетворюють на «населений пункт» з забудованими рекреаційними зонами, знищеною інфраструктурою та злодійською корумпованою владою.

Знаю, що нас очікують брудні вибори. Володію інформацією, що наші опоненти готуються вилити море бруду та брехні. Але переконаний, що правда завжди перемагає.

Івано-Франківськ може жити інакше і буде жити інакше. В нас чудові патріотичні мешканці і розвинутий громадський сектор. Нам не потрібно видумувати велосипеда, адже європейські міста вже накреслили шляхову карту до гідного життя. Ми маємо вчитись у них і рухатись в напрямі перетворення Івано-Франківська:

-  на комфортне для підприємництва, привабливе для інвесторів, відкрите до світу місто,

-  на Місто Талантів,

-  на вільне від чиновницького свавілля місто електронного самоврядування,

-  на місто безпеки і комфорту,

-  місто соціальних пріоритетів,

-  місто, де збережені Українські Традиції,

-  місто, де громада і влада солідарні у своєму виборі і своїй відповідальності перед сучасниками та майбутніми поколіннями.

Революція Гідності звільнила нас від найстрашнішого зла – від окупаційного режиму. І тепер ми спільно маємо вимести з власної хати залишкове сміття та щурів, що безкарно порядкують у громадській коморі. Для цього не потрібно героїзму, для цього потрібне лише тверде бажання, щоби у своїй хаті запанували наші сила і воля. Сила і воля вільних людей, свідомих українців, патріотів свого міста.

Вірю, що нам разом по силах є справа перетворення міста на місто комфорту і щастя. Альтернативи немає!

Слава Україні! Героям Слава!

 

Ваш Олександр Шевченко"

Оксана Островська, для БРІЗ


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 422
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців