Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Штучний розум здатний подолати тільки штучну дурість.

Івано-Франківські чутки: "Кумівство та панібратство по прикарпатськи, або як колишній регіонал пхає на посаду свого зятька"


26 Грудня 2014 p.

Від редактора:

розміщена інформація є неперевіреною чуткою із соціальних мереж, про це йдеться і в заголовку, і є внизу статті посилання на фейковго автора чутки з гіперпосиланнямна сторінку в соцмережі.

Прошу вибачення у фігурантів цієї чутки - адміністратор сайту, який це розмістив, вже звільнений без права отримання рекомендацій від мене.

Дзвонили мої знайомі і казали, що згадані посадовці хочуть судитися.

Зняти матеріал ми не можемо, але попереджаємо читачів, що описана ситуація неоднозначна. Тому додаю після цієї статті коментарі відомих людей області про цей матеріал.

З повагою, О.Говера

Колишній регіонал, депутат Івано-Франківської облради Сергій Сендерський, який довший час очолював обласну службу автомобільних доріг при губернатору М.Вишиванюку та близькому соратнику Януковича В.Демішкану (голова укравтодору 2010р-2013р) просуває на свою колишню посаду (начальника служби автодоріг) свого доброго знайомого (виправлено мною. в оригіналі  було - зятя. О.Г,) Миколу Проціва.

Нагадаємо Сергій Сендерський в 2013 році був звільнений Вишиванюком (точніше рекомендований для звільнення через катастрофічний стан доріг в області та громадську недовіру до чиновників області), після чого призначили на його місце його підлеглого директора облавтодору. Ну, але як ми пам'ятаємо Михайло Васильович любив показуху для публіки, а те що фактично керувати залишився той же Сендерський (правда вже на посаді радника голови укравтодору) вже нікому не цікаво та ніхто питати не буде. Головне що публіка "схавала".

Про (зятя Сендерського -) Миколу Проціва відомо лише те, що він нещодавно керував приватним підприємством Брати КІП, яке виконувало більшу частину робіт з ремонту доріг нашої області завдяки Руслану Гусаку, який був заступником голови ОДА Вишиванюка та курував даний напрямок роботи і всебічно сприяв в отриманні бюджетних замовлень на мільйони гривень "правильним" фірмам.

На даний момент ПП Брати КІП очолює (колишній перший заступник голови) посадовець Долинської райдержадміністрації часів президента Януковича Іван Кочержат.

По наявній інформації кандидатура М.Проціва вже отримала погодження очільника області О.Гончарука та затверджується в Києві.
Питання в тому чи пройшло таке погодження в громади області?
А можливо голова ОДА діє по принципам старої влади "як я сам вирішу так і буде"?
Крім того з'явилась інформація, про нещодавнє призначення тимчасово в.о. першого заступника голови ОДА Сергія Басараба, який був повноправним бізнес-партнером того ж регіонала Руслана Гусака (по неофіційним даним Гусак зараз працює в системі Укртрансгазу по протекції Вишиванюка).

Так виходить у нас на Прикарпатті, що посади начальника служби автодоріг та директора облавтодору міцно закріпилися за Сендерським і ніби застовбичені, керівні посади облдержадміністрації та інших органів займають соратники та бізнес-партнери чиновників з попередньої влади перефарбовані під інші бренди.

Посади немов у спадок дістаються лише їх наближеним людям та родичам, натомість проблеми в області лише збільшуються, а якість прикарпатських автодоріг залишається незмінною.

Куди дивиться керівництво держави, куди дивиться очільник області, чому не реагують громадські активісти та засоби масової інформації, не реагують на спробу реваншу тієї бездарної влади, яка довела нашу країну до банкрутства, зубожіння та війни?

Невже для цього боролися та вмирали люди?

Хвеська Франківська, фейсбук

  •  
  • Sergiy Zhyrnyi Щодо зятя напевно переплутали з братом Сендерського Дмитром. А про те що Проціва пхають на цю посаду також чув. Ну а те, що Сендерський надалі впливає на рішення щодо автодору це багато кому відомо. Так що по суті інфа в більшості правдива.
     
    •  
    • Михайло Кепещук Іван Кочержат не був першим заступником голови Долинської РДА, а просто заступником з надзвичайних ситуацій. Добровільно пішов з посади в листопаді-грудні 2013-го року з політичних мотивів. Я його не знаю особисто, але багато долинян про нього схвально відгукуються. Щодо "Братів КІП" - то це дійсно структура, яка вигравала і виграє багато замовлень...
    • Марко Драгомирецький яка різниця перший заступник чи другий ? регіонал він і в долині регіонал. і не по надзвичайним ситуаціям а по жкх і будівництву. коли криницького призначили заступником вишиванюка то хто замість нього став першим ?
    • Михайло Кепещук Тоді скоріше третій заступник з надзвичайних ситуацій і ЖКГ. Криницький йшов з посади голови РДА, на його місце пересів перший заступник - Плотніков. А на місце Плотнікова - прийшов Ясляр. А щодо Кочержата, то я кажу, що він з пачатком революції - сам пішов з посади. Вартує це не багато, звісно, але який не який вчинок. Те що він очолив ПП "Брати КІП" - компромат на нього, а не на підприємство.
    •  
      •  
      • Роман Островський Чергова заказуха від чергового бота. Якщо той,хто пише,боіться підписатись справжнім ім'ям, то дуже мало віри до такоі інфи.
      • Марко Драгомирецький Роман Островський. у нас пів інтернета заказухи і особливо в соцмережах . але ті про кого тут пишуть всі риги , працювали на колишню владу і мутили свої корупційні схеми . хіба неправда про гусака чи сандерського чи вишиванюка ? тут хіба цей кочержат нічого особливого не предсталвяє і про якогось зятя . хіба не видно які фірми були в фаворі і забирали бюджетні кошти. хіба про це не говорять всі і всюди, але всі мовчать. може люди і бояться підписатись відкрито але так само як і ви не хочете відкрито заявляти про те шо знаєте. ви ж ніби там сидите якісь кандидатури подаєте на різні посади , контролюйте ситуацію бо це гімно далі буде лізти а країни так не зробим.
      • Роман Островський Дайте факт,що я пропонував хоч одну кандидатуру)))) Дайте факт,що я хоч щось побоявся озвучити. Боти-зло,тому я так зреагував. А контролювати більше нема кому-нас менше десятка залишилось. Інші або розчарувались,або скурвились,або обмежуються контролем в соцмережах.
      • Роман Островський Щодо написаного в пості. Багато що дійсно правда. Але написано зі слухів,а не за фактами,тому частина інформаціі неправдива.
      • Шиманська Вероніка Романе, а от не заказуха. Бо певні факти правдиві. Особливо 8 абзац. Я вже не від одної людини це чую. Тому - радники-порадники булками шевеліть і головою думайте.
         
         


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 2745
Рекомендовані статті

Гість 23:44, 8.1.2015

От гандони...

Гість 20:01, 10.1.2015

Цікава інформація! Подібне твориться з підбором кадрів на інші керівні посади в області: зяті, компаньйони і т.д...

Гість 20:52, 11.1.2015

До відома автора статті,у Сендерського є один син,а молодший помер в дитячому віці,так що зять тут лишній

Гість 12:53, 13.1.2015

Автор статті, ти б хоча перевірив інформацію щодо дітей Сендерскього! В нього взагалі-то один син! Як
Проців може бути його зятем? В нас в країні, здається, ще не легалізували одностатеві шлюби!

Гість 12:56, 13.1.2015

Вже не перший раз стикаюся з недостовірною інформацією в статтях наших журналістів! Ви навчіться писати правду, а не вводьте людей в оману своєю безглуздою брехнею!
Куди дивиться редакція???? слідкуйте за своїми журналістами!

Андрій 20:42, 9.4.2015

Хто тут взагалі перевіряє що пишуть ті журналюги?!!!
Спочатку перевіряйте інфу а потім уже пишіть. Іван Кочержат ніколи не був регіоналом, а те, що він працював у РДА за часів януковича ще нічого не означає. Долиняни справді схвально про нього відгукуються і я приєднуюся. він ніколи не проводив проянуковську політику!!!!

редакція 13:54, 11.4.2015

до Андрія:ми не реагуємо на звинувачення від ботів.
Для усіх читачів: пан Андрій створив електронку, з якої відправив нам цей лист, і відразу електронку знищив. тож перед тим, як обурюватися журналістами, спочатку треба навчитися самому бути відкритим і чесним.

Гість 11:25, 13.5.2015

І чого ми знову гандонів які нищили наші річки перепродували гравій пісок і до того ще з ригами звязані призначаємо на такі посади але є молоді розумні люди.А тепер знову будуть гроші перераховувати на їхню фірму КІМ це повний безпридєл.А Гончарук все знає і покриває .Їх треба всіх на нари

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців