Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Не взявшись за сокиру, хати не зробиш

Івано-Франківська фотохудожниця Тетяна Белз розповіла про свою любов до Парижу


21 Листопада 2014 p.

Татьяна Белз. Увидеть Париж и НЕ умереть

 
Буквально пару недель назад я провела незабываемый уикенд в Париже. Ранее я уже была знакома с этим городом, но в этот раз мне было интересно увидеть его под другим углом, в этом мне помогла прекрасная книга-путеводитель «Все что я знаю о Париже», автора Жанны Агалаковой. Книгу подарила моя потрясающая знакомая Танюша Белз.
 
Татьяна, для меня, наверное, как и для многих ее друзей – человек праздник. Женщина, которая вдохновляет, восхищает. За полтора года жизни в Киеве, она стала уже довольно популярна широкому кругу людей.  При первой же встрече влюбляешься в ее глаза и когда она своим потрясающим голосом начинает рассказывать истории о Париже українською мовою, начинаешь понимать, что готова слушать ее вечно и уже пакуешь чемодан в столицу моды и искусства.
 
Человек влюбленный в жизнь и Париж.  Для меня теперь Франция ассоциируется также с Таней. Нет она не жила в Париже, но почему он для нее такой родной и о самых своих любимых местах для вдохновения, Танюша поведала нам за завтраком в самом французском ресторане Киева TresFrancais.
 
Заранее извиняюсь за мои вопросы на русском языке)
 
Татьяна, почему из всех городов Мира именно Париж такой любимый для тебя?
 
 

Париж багато віддає і нічого не бере навзаєм. Він легкий як хмара, постійно дарує сюрпризи. Він таємничий, він надихає. Якщо ти навіть шукаєш кохання, то саме тут воно приходе само. Можливо не з цього місця, але кохання приходить до самої людини. Париж дуже власний і спочатку він схожий на жінку парижанку, яка вдягнена в усе чорне, але коли вона знімає своє пальто, то ти розумієш що це найкраща жінка в світі. Саме так і з Парижем: коли він для тебе «знімає пальто» (а він це робить не для всіх) ти розумієш, що хочеш повертатися сюди знову і знову, тому що в ньому живе таємнця.
 
 Хорошо, и сколько лет ти уже посещаешь Париж?
 
З 1999 року. І кожного разу планую поіздку в іншу країну але, коли вже наближаться дата від’їзду раптом все міняється і я знову їду в Париж.
 
Поведай нам пожалуйста о самых своих трех любимых местах в Париже, которые возможно не всем известны, но тебя они особенно вдохновляют.
Якщо починати с музеїв: то напевно спочатку я обрала би Монмартр. Прийти туди у 7-ої ранку і на цілий день застрягти. Це місце багато кому відоме але саме тут не потрібно поспішати. Спочатку потрібно вівдвідати церкву Секрикер, потерти ногу Святому Петру, загадати бажання. Бажано попасти туди ще коли виносять кусочки хреста: вони це роблять кожного місяця. І вже після цього тихесенько обійти Секрикер. Кожні вихідни туди приходе футболист який віртуозно володіє м'ячем, залазить на ліхтар і робить таке шоу, що його вже давно мали взяти в якийсь футбольний клуб.
 
Потім, вернутись на алею де малюють художники, поряд з ними є невеличке кафе котре можно одразу пізнати по офіціантам які вдягнуті в морську одежу. Я завжди їм привожу київський торт, вони його дуже полюбляють)) Саме там ви можете присісти і наблюдати за тим як працюють художники.
 
Після того, раджу спуститися  і зайти в малесенький музей Далі, дуже незвичне місце. Там можна побачити  чорний рояль на жіночих ніжках, з юбочкою кабаре яка є алегорією нічного життя Парижа в стилі кабаре. І над ним возвишається балерина, для мене це справжнє мистецтво. Так що раджу приділити годину цьому музею, і послухати про кожну з його робіт, тому що вони неймовірні.  І після того ви зрозумієте, що ви нічого не розумієте в мистецтві.
 
 
Друге місце, яке я раджу відвідати після Монмартра це музей Louis Vuitton.  Мені ніколи не подобались його колекції, до того моменту коли цього року до них не прийшов новий дизайнер. Кожен має можливість відвідати музей котрий находиться поруч з основним магазином, ви маєте піднятися на останній поверх темним, бархатним лифтом.  На порозі зустрічає охоронець Давід, я завжди перемовляюся з ним парою слів, пригощаюсь шампанським и вихожду на балкон. Саме з цього місця відкривається шикарний вид на Champs-Elysees, і не треба стояти чергу на Ейфелеву вежу або Тріумфальну арку. Саме звідси неймовірний вигляд на дахи Парижа.
Третте місце. Так как я люблю танцювати, то раджу відвідати  кабаре Сrazyhorse. Там завжди дуже гарно, не велика камерна сцена іне багато людей,  там також живе таємниця))
 
А ти смогла бы жить в Париже?
 
Так! Тільки би забрала всіх своїх друзів с собою і приїжджала в Київ.  Но по-перше, треба любити свою країну і дарувати для неї найкраще а потім... а потім все можливо)
 
Отойдем от теми Парижа. Ти человек творческий с невероятними идеями и мне кажется сама кого угодно можешь вдохновить. Однако, что или кто вдохновляет тебя? Твои источники вдохновения.
 
Напевно перше це те що я посміхаюсь іншим, вони дарують мені посмішку навзаєм набагато більше. Так що я надихаюсь від людей які мене оточують. Находжу натхнення в дрібницях, це також дуже важливо тому ще саме дрібниці складають нашу мозаїку життя.

Мне тебя трудно представить без улыбки, для меня ти пример счастливой женщины. Есть ли у тебя секрет того, что нужно чтобы оставаться  всегда хеппи?
 

 
Секрет є. Я до нього прийшла с часом. Треба полюбити себе. І зрозуміти це дуже не просто. До цього мій настрій завжди залежив від ситуаціі і від людей: як вони реагують або їх поведінка. Коли я зрозуміла, що треба полюбити себе, любити не носячи корону, а любити  і при цьому віддаватися людям, тоді всі ситуаціі: відношення інших або негатив, на тебе зовсім не впливає.
 
И совет от тебя:  книга, спектакль или фильм, которые тебявдохновляют и которые, возможно, помогут почувствовать Париж?
Моя улюблена вистава «Едіт Піаф. Життя в кредит», але коли головну роль грає Вікторія Васелатті.
Книжка Жанни Агалакової «Все, что я знаю о Париже».
Фільм, котрий я дивилась 2 рази на французькій мові і один раз украінською це «Недоторкані».  Ця історія не оставить нікого байдужим.
 
Спасибо Танюше за позновательный и приятный французский завтрак)
 
От себя хотела бы добавить пару слов. Лично меня как дизайнера интерьеров, архитектура и экстерьер Парижа не перестают удивлять и вдохновлять.
В этом городе невозможно не обратить внимание на оформление витрин: магазинов, геллерей, кафе, бутиков. Каждая из них так и манет зайти и ознакомиться с ассортиментом. Типичный французский манер оформления, дерево, навес и покраска в глубокий один тон. Моей основной целью было ознакомление с интерьерными магазинами, мебельными и текстильными. Вот в таком райончике Парижа как Saint-Germain-des-Pres, просто изобилие таких магазинов.
 


 

Или казалось бы, обычный вход в подьезд, ну что в нем может быть занимательного, однако в этой стране и этому момету уделяют внимание.
 
 

Джерело: inspirationsplace


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1751
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців