Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Нема кращого друга, як вірна супруга

Громадськість Франківська обурена політичним піаром Садового


23 Жовтня 2014 p.

Здається, ми вже звикли до того, що у період виборчої кампанії у суспільстві на поверхню випливає так багато бруду, брехні, підлості. У свій час ще відомий Отто фон Бісмарк казав: «Ніколи стільки не брешуть, як під час війни, після полювання і до виборів».

Не знаємо, що говорить міський голова м. Львова Андрій Садовий на полюванні, але те, що він заявив 21 жовтня 2014 року, перебуваючи в нашому місті, шокувало: «Бандити захопили владу в Івано-Франківську і грабують місто».

Нам прикро, що це сказано керівником сусіднього міста, з яким ми співпрацюємо. У нас багато спільного. Ми завжди щиро раділи успіхам львів’ян. У той же час, ми любимо своє місто і робимо все, щоб воно розвивалося. В останні роки, за різними рейтингами, місто Івано-Франківськ неодноразово визнавали як місто найбезпечніше та найкомфортніше для проживання в Україні.

Одним з головних показників стану економіки в будь-якому місті є його інвестиційна діяльність. Так, обсяги прямих іноземних інвестицій у 2013 році в місті Івано-Франківську склали 140,9 мільйонів доларів, у першому півріччі 2014 року – 139,5 мільйонів доларів, тоді як у Львові – 16,1 мільйонів доларів.

87% дітей дошкільного віку в місті Івано-Франківську охоплені навчанням у дошкільних закладах, тоді як у місті Львові цей показник – 68%.

І в цьому теж велика заслуга громади і влади міста Івано-Франківська, яку міський голова Львова називає «бандитською».

Сьогодні п. А. Садовий, як лідер об’єднання «Самопоміч», у своєму зверненні заявляє, що це «люди зрозуміли, що Янукович веде країну у прірву». Цікаво, чи розумів це міський голова м. Львова п. А. Садовий у 2011 році, коли у м. Форосі, в колі найближчих соратників тодішнього президента України з Партії регіонів, вітав Януковича з його днем народження.

Кожного дня ми бачимо п. А. Садового на різних каналах нашого телебачення, де він рекламує своє об’єднання «Самопоміч», хоча одна секунда політичної реклами на центральних телеканалах зараз коштує від 400 до 2 тисяч гривень. За хвилину політичної реклами – понад 100 тисяч гривень. Кожен рекламний блок повторюється десятки разів на день і на багатьох різних каналах. Один білборд коштує від 2 до 8 тисяч гривень. Ними зараз всіяна вся країна. То звідки ж ці гроші?

Ми чекали два дні, можливо п. А. Садовий вибачиться за сказане ним 21 жовтня. Немало із представників міської влади Івано-Франківська та громадських організацій на парламентських виборах у неділю збиралися проголосувати за об’єднання «Самопоміч». Тепер уже ні: надто багато подвійних стандартів у його лідера.

Представники 21-ї громадської організації,

Міський голова Івано-Франківська

Віктор Анушкевичус

НАГАДАЄМО, ПІД ЧАС ПЕРЕБУВАННЯ НА ФРАНКІВЩИНІ МЕР СУСІДНЬОГО МІСТА ЛЬВОВА АНДРІЙ САДОВИЙ СКАЗАВ, ЩО "ВЛАДУ У РАНКІВСЬКУ ЗАХОПИЛИ БАНДИТИ"


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 520
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців