Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Хто літом спеки боїться, той зимою не має чим погріться

Абоненти «Київстар» можуть користуватися Wikipediaз нульовим балансом на рахунку


14 Жовтня 2014 p.

Абоненти мобільного зв'язку «Київстар» тепер можуть користуватися Wikipedia з нульовим балансом на рахунку, тобто плата за трафік стягуватися не буде. Така домовленість була досягнута між Wikimedia Foundation і VimpelCom Ltd., однією з найбільших телеком-груп світу, до якої входить український національний оператор.

Таке партнерство має на меті понизити цінові бар’єри до знань і є частиною ініціативи WikimediaFoundationпід назвою WikipediaZero. Завдяки цьому проекту люди отримають вільний доступ до Wikipediaнавіть, якщо не можуть собі дозволити плату за дата-трафік.

Абоненти «Київстар» стали першими, хто отримав в Україні безкоштовний доступ до мобільної версії Wikipedia всіма мовами.

«Ми вважаємо, що доступ до знань є базовим прав людини. Завдяки Інтернету можливість скористатися цим правом є у кожного. Тим не менш, досі чотири мільярди людей по всьому світу все ще не користуються інтернетом, в тому числі, більше половини населення України. Ми дуже раді співпраці з «Київстар» для забезпечення можливості вільної участі українців у створенні та спільному використанні освітніх ресурсів Wikipedia», – коментує Каролін Шредер, глава департаменту з глобальних партнерств з Wikimedia Foundation.

«Забезпечення доступу до знань – один з наших ключових пріоритетів як національного українського оператора зв'язку. «Київстар» надає послуги понад 25,5 мільйонам українців. Більше 11 мільйонів абонентів «Київстар» регулярно користуються інтернетом на своїх мобільних телефонах. В Україні, де показник проникнення мобільного зв'язку близький до 130%, мобільні телефони для багатьох часто є єдиним засобом для доступу до глобальної мережі. Завдяки новій безкоштовній послузі ми хочемо стимулювати використання мобільного інтернету українцями для доступу до освітніх ресурсів Wikipedia», – сказав Петро Чернишов, генеральний директор компанії «Київстар».

Wikipedia – найбільша база безкоштовних знань, яка будь-коли існувала. Сьогодні онлайн-енциклопедія містить більше 32 мільйонів статей, доступних 287 мовами. Разом сайти Wikipedia та інших проектів Wikimedia займають 5-е місце за відвідуваністю у світі. Їхня щомісячна аудиторія перевищує 400 мільйонів користувачів. Розвитком проектів Wikipedia і Wikimedia займається некомерційна організація Wikimedia Foundation за підтримки глобального співтовариства авторів-добровольців.

Партнерство з Wikimedia Foundation – це частина послідовної стратегії VimpelCom, спрямованої на надання клієнтам найкращого мобільного досвіду.

Довідка  про VimpelCom

VimpelCom – один з найбільших міжнародних інтегрованих телекомунікаційних провайдерів, що надає послуги голосового зв'язку і передачі даних за допомогою широкого спектра традиційних та широкосмугових мобільних і фіксованих технологій в Росії, Італії, Україні, Казахстані, Узбекистані, Таджикистані, Вірменії, Грузії, Киргизстані, Лаосі, Алжирі, Бангладеш, Пакистані, Бурунді, Зімбабве, Центральноафриканській Республіці. VimpelCom веде діяльність на території, де проживає близько 753 млн осіб. VimpelCom надає послуги під брендами Beeline, Kyivstar, WIND, Infostrada, Mobilink, Leo, banglalink, Telecel, і Djezzy. Станом на 30 червня 2014 року сукупна абонентська база VimpelCom становить 221 млн користувачів. Акції VimpelCom на фондовій біржі NASDAQ розміщені під знаком VIP.

За додатковою інформацією звертайтеся: http://www.vimpelcom.com.

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, що надає послуги  зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.

«Київстар» належить VimpelCom Ltd. (Нідерланди), що володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.

Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» понад 17 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків в телекомунікаційній галузі, а також одним з найкращих роботодавців в Україні.

За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.netwww.kyivstar.ua


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 600
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців