Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Камінь, що котиться, мохом не обростає

Усі представники «УДАРу» відзначили, що ні за яких умов не створюватимуть альянсів із Партією регіонів та її сателітами


8 Травня 2012 p.

Минулого тижня у Запоріжжі відбувся з'їзд партії на якому ухвалили виборчу стратегію на майбутні парламентські вибори. Місце проведення заходу вибрано невипадково. Адже саме тут сформувався дух вільної, сильної та самостійної України провідниками якої стали нескорені воїни, гордість та слава української нації – запорізькі козаки.

У масштабному та видовищному заході взяли участи близько шестисот партійців, які представили усі регіони України.

Серед них були і представники Івано-Франківського УДАРу. До складу нашої делегації увійшли: голова Івано-Франківської міської організації Юрій Соловей, депутати міськради від фракції «УДАР-ГФ» Ігор Росипайло, Руслана Василюк, прес-секретар Микола Грабовецький, член Виконкому міської організації та координатор м-ну Пасічна Володимир Стефанків, депутати обласної ради Роман Чернега, Арсен Сідаш та представники районних організацій.

Першим на заході виступив лідер партії Віталій Кличко. У своїй промові політик підбив підсумки діяльності партії та окреслив пріоритети на майбутнє.

Це, зокрема, боротьба із всеохоплюючою корупцією, яка стримує розвиток країни та веде до бідності, це наближення стандартів життя до європейських стандартів, це інтеграція України у євроспільноту, постійний діалог із суспільством, розбудова конкурентної економіки, рівні права для бізнесу, спрощення системи оподаткування, докорінне оновлення судової та правоохоронної систем, підтримка гуманітарної сфери тощо.

Для виконання цих завдань партія висуватиме своїх представників на вибори до Верховної Ради України, які відбудуться у жовтні – щоб змінити владу і у складі нової, демократичної команди здійснити в Україні необхідні перетворення.

«Це бій за Україну, який ми ЗОБОВ'ЯЗАНІ виграти! Перемога потребує зусиль кожного. Не дамо владі вкрасти наші голоси. Не продаваймо майбутнє України за гречку чи цукерки. Прийдіть на вибори, проголосуйте за своє майбутнє і не дайте його вкрасти!» - закликав Віталій Кличко.

Він наголосив, що працюватиме спільно з колегам по опозиції, а партія «УДАР» дотримуватиметься принципу непоборювання і закликає партнерів діяти так само. Адже єдиний опонент демократичних сил – чинна влада.

Усі представники «УДАРу» відзначили, що ні за яких умов не створюватимуть альянсів із Партією регіонів та її сателітами. 

Делегати з’їзду одностайно підтримали запропоновану стратегію.

Своє слово після лідера партії сказав і Юрій Соловей. У емоційному виступі він зазначив, що сила українського народу передусім в єдності. Тому необхідно змусити владу припинити практику постійного поділу України на схід і захід, на правих і лівих, на бандерівців і москалів.

За його словами українці повинні раз і назавжди припинити спекулювати на цих темах. Адже шлях УДАРу інший - це шлях на об’єднання України. «Наш шлях - це побудова сильної незалежної країни основою якої є не олігархи, а середній клас. Країни в якій працює справедливе правосуддя, в якій подолана корупція та захищена людина. Одним словом побудова сучасної європейської держави, такої, як для прикладу Польща, Чехія чи Угорщина», - заявив голова Івано-Франківської міської організації. Як керівник однієї із найчисельніших регіональних організацій партії(на сьогодні в Івано-Франківській міській організації налічується 420 партійців) Юрій Соловей переконаний, що УДАР- це передусім нове покоління людей, які прагнуть змінити українське суспільство. «Щоденно до нас приєдуються молоді люди, які вміють працювати сучасними інструментами, знають іноземні мови, розуміють світ. І всеперч усталеному враженю, що молодь пасивна на моє глибоке переконання саме вона може стати рушієм змін. Просто молодь хоче щоб з нею говорили на одній мові, щоб її потенціал був потрібен. І наше завдання знайти цей шлях!».

Для того, щоб підвищити організаційний рівень співпраці з молодіжними організаціями, а також зробити спілкування із молодими людьми більш інтенсивним, на з’їзді партії прийнято рішення створити Молодіжне крило «УДАРу».

Лідер партії підкреслив, що «УДАР» приділяє роботі із молоддю особливу увагу, оскільки головна її мета – зміна політичної еліти та прихід в українську політику молодих людей.

 

"Для перемоги потрібні воля, розуміння шляху і команда однодумців, - наголосив Віталій Кличко. - Воля у нас є. Кожен має розуміння нашого шляху. А зі своїми однодумцями ми можемо змінити на краще України", - сказав лідер "УДАРу".

Партія закликала усіх свідомих і небайдужих виборців прийти на дільниці в день виборів і проголосувати за політичну силу, якій вони симпатизують

«Справа навіть не в тому, за кого проголосувати, а в тому, щоб зробити це. Інакше - голоси тих, хто не прийде, використають в актив влади».

У підсумку було ухвалено текст звернення до усіх громадян України із закликом проявити свою громадянську позицію на виборах 2012 року для забезпечення гідного і забезпеченого майбутнього для себе і своїх дітей.

 

Дорогі співгромадяни!
Час настав! Час змін. Ми починаємо бій. Бій за Україну. Бій за нашу гідність.
Без глибоких, системних перетворень Україна ніколи не вибереться із зубожіння. Часу чекати, що країну змінить хтось інший, уже немає.
Багатство і єдина надія України – це її громадяни. Кожен голос, дія кожного є вирішальними.
Кожен, хто хоче гідного і забезпеченого майбутнього для себе і своїх дітей, здобутого чесною працею – наш союзник.
Ми повинні разом завдати удару по корупції, безвідповідальності, бездарності, які правлять бал у нашій країні. Це вдалося нашим сусідам у Східній і Центральній Європі, в країнах Балтії, в Грузії. Воля до змін, знання шляху і команда однодумців – це формула перемоги, яка вирвала ці країни з болота.
Ми розраховуємо на вашу довіру і не дозволимо підірвати нашу репутацію. Ми готові нести відповідальність за перетворення, необхідні для країни.
Перший раунд бою – це зміна влади. Ми повинні виграти цьогорічні парламентські вибори. Для перемоги важлива участь кожного.
Пам’ятайте, що гідність і право вибору не продаються. Не віддавайте своє майбутнє в обмін на подачки, оплачені з вашої ж кишені.
Прийдіть на вибори і проголосуйте за країну, яку не соромно залишити своїм дітям.
Разом – ми здатні змінити країну!
Час настав!
Політична партія «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка»


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 789
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців