Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Не було б щастя, так нещастя допомогло

Розмови без “краватки”: Олег Гончарук


9 Вересня 2014 p.

Досьє

Гончарук Олег Романович. 46 років. Підприємець, власник ТзОВ «Лігос». Одружений, є доросла донька. У вільний час захоплюється спортом. Завжди усміхнений і привітний прикарпатський бізнесмен, політик та меценат, незважаючи на свою категоричну нелюбов до публічності, все ж таки погодився з’явитися в журналі «VERSAL» «без краватки».

Особисте

Олегу Романовичу, мені відомо, що ви не любите потрапляти в об’єктиви телекамер та на глянцеві сторінки преси. Чому так?

Я не вважаю себе публічною людиною, не маю такого покликанная. Моя стихія — бізнес, і він займає майже весь мій час. Тому не можна сказати, що я аж так не люблю спілкуватися з пресою, просто це не моє. Але якщо до тебе є інтерес, то краще самому про себе розповісти, ніж потім дізнаватися про себе нові дивовижні факти.

Про жінок

Олегу Романовичу, традиційно в нашій рубриці ми задаємо перші запитання про жінок. Кажуть, що в жінок «особлива» логіка. Як ви, чоловіки, нас розумієте? Що можете порадити чоловікам, які намагаються зрозуміти жіночу логіку.

Не намагатися, а розуміти. Чоловік узагалі не повинен щось «намагатися» з жінкою. Треба розуміти, робити, діяти. Є хороший анекдот на цю тему:

Ввічливий чоловік запитує: «Можна, я приїду?», «Можна, я зустріну?», «Тобі допомогти?» Хороший чоловік скаже: «Я приїду», «Я зустріну», «Я допоможу». Справжній чоловік приїде, зустріне, допоможе.

А щодо самої логіки, то у жінок вона справді особлива. Бо як би не опирався чоловік, буде так, як хоче жінка (сміється — авт.) А жінок ми розуміємо залежно від пори доби.

Яку з відомих актрис, на вашу думку, можна вважати еталоном жіночності та сексуальності?

Кім Бесінджер (американська акторка, колишня фотомодель, секс-символ, виконавиця ролі Елізабет у фільмі «9 ½ тижнів» — авт.)

Що робить жінку цікавою для чоловіків — краса, жіночість, харизма, щось інше?

Розум. Він наповнює змістом. Чули вислів «smart is the sexy»? Жінка може бути красивою, харизматичною, але тільки розум дозволяє їй по-максимуму розкрити свої сильні сторони, по-справжньому зацікавити. Якою б красивою не була, без інтелектуального наповнення вона швидко набридне чоловіку.

Якою має бути ідеальна дружина для чоловіка-бізнесмена?

Розумною. Жіночій розум особливий. Він здатен помічати і сприймати те, на що ми, чоловіки, можемо не звернути увагу. Дружина для бізнесмена, його сім’я, — це, в першу чергу, підтримка. Є речі, про які можна радитися тільки з сім’єю. І тому важливо, щоб дружина була розумною.

Що б ви змінили у жінках, якби була така можливість?

Нічого. Навіть якби була така можливість. Якщо щось змінити — це вже буде не жінка. Це все одно що з математичної задачі забрати одну з умов — задача одразу стане іншою.

Про моду

Існує думка, що справжній бізнесмен завжди слідкує за модою: у нього є все з останніх колекцій — від одягу до авто. Чи це правда? І взагалі, яке ваше ставлення до чоловічої моди?

За модою слідкує жінка і донька. Тому що це частина їхнього бізнесу. А мій бізнес з модою не пов’язаний. У моєму гардеробі багато брендових речей, але я не можу сказати, модний це бренд чи ні. Якщо дружина каже, що ця річ мені підходить, я її одягаю, якщо ні — знімаю. У мене немає часу і бажання розбиратися в моді, слідкувати за нею — мені це не цікаво. Тож у цьому питанні цілковито довіряю дружині.

Які речі ви б викинули з гардеробу вашої доньки? Чи радиться вона з вами, що вдягнути на важливі для неї події.

Чи радиться зі мною донька? Буває. Але всі рішення приймає сама, і це в неї непогано виходить. У неї є смак і відчуття стилю. А які речі викинув би? Мабуть, лише старі й непотрібні.

Сім’я

Хто обирав навчальний заклад для вашої доньки? Що ви порадили б батькам, чиї діти готуються до вибору професії.

Навчальний заклад обирала донька — це виключно її рішення.

Батькам би радив думати і готувати дітей до вибору професії ще від початку народження. Щоб коли цей вибір постане, діти були сформовані і знали, яку професію обирати та що їх (іх здобутим фахом) очікує в майбутньому. Бо часто буває, що в останніх класах молодь навіть приблизно не уявляє, ким вони хочуть стати і чого досягти у житті. А якщо ти не знаєш, чого хочеш, то і отримаєш «нічого».

Або інший варіант. Більшість батьків самі обирають для дітей якусь популярну професію, навіть не замислюючись, що на ринку праці вже існує надлишок цих спеціалістів. І все одно віддають дитину на цю «поважну» професію.

Хотіли б ви, щоб ваша донька займалася тією ж справою, що і ви?

Ні. Хто займається бізнесом, мене зрозуміє.

Чи може успішний чоловік обійтись без сім’ї?

Обійтись без сім’ї успішний чоловік може. А от стати успішним без сім’ї неможливо. Коли йдеш до успіху, до поставленої мети, сім’я тебе підтримує, підштовхує, надихає, і ти знаєш, заради чого долаєш перешкоди. А коли ти вже на вершині, осяяний успіхом, то важливо не забути про сім’ю, важливо, щоб вона не відійшла на другий план.

3х3

3 речі, що вигартовують справжнього чоловіка?

Служба в армії. Заняття спортом. Тверда рука батька. Тут навіть пояснювати нема потреби.

3 речі, яких має прагнути чоловік?

Банально: виростити дитину, побудувати дім, бути опорою для своєї сім’ї. Нібито просто, але воно так і є насправді. І чим швидше це зрозуміє чоловік, тим щасливішим буде його життя.

3 речі, яких чоловіки не повинні собі дозволяти?

Чоловік не повинен вдарити жінку, не тримати слова, зраджувати близьких людей. Тут теж пояснювати нічого не треба. Це як три аксіоми для тих, хто вважає себе чоловіком.

Про спорт і азарт

Знаю, що ви займаєтесь моржуванням. Чому ви обрали такий екстремальний спосіб оздоровлення і які були враження після першого пірнання в ополонку?

Це не спосіб оздоровлення, а спосіб життя, що в деякій мірі теж вигартовує справжнього чоловіка. Оздоровлюватися можна вітамінами, робити зарядку, відвідувати санаторії. А щоб пірнати в ополонку, треба цим жити, а не сприймати це як «пігулку» для оздоровлення. А перший раз був азарт.

До речі, про азарт. Чи властиве бізнесменам це відчуття? Що наближає до перемоги — палкий азарт чи тверезий розрахунок?

У нашій державі покладатися лише на розрахунок дуже важко. Щоб побудувати бізнес, потрібен азарт, і в бізнесі він завжди пов’язаний із великою відповідальністю. Однак треба розуміти, що азарт буває різним. Наприклад, я ніколи не сяду грати в карти на гроші — це нездоровий азарт, який до добра не призведе. Спорт — це теж свого роду азарт, але вже іншого характеру. Коли азарт приносить користь і стимулює розвиток, виступаючи рушійною силою, — це нормально. А от коли поглинає, руйнує — це вже залежність.

І на завершення

У кожної людини є своя формула успіху. Як сильна людина, яка вже чимало досягла у житті, якою формулою ви б поділились з читачами журналу «VERSAL»?

Американський президент Річард Ніксон колись сказав: «Чоловік, що зазнав поразки, ще не програв. Він програв, якщо здався».

Джерело: журнал "Версаль"


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1339
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців