Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Добре тому в дорозі, хто сидить на возі

"Даноша" перерахує кількасот тисяч гривень на допомогу бійцям АТО


30 Серпня 2014 p.

В Івано-Франківську відбулося чергове засідання Івано-Франківського обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій та їхнім сім’ям. Доповідаючи усім присутнім співголова комітету Сергій Адамович повідомив, що фактично погоджено питання із наданням квартир сім’ям прикарпатців загиблих під час АТО. З першого траншу (нагадаємо це 2,866 млн. грн.) вдасться придбати 8 квартир.

Також Сергій Адамович повідомив, що до влади Прикарпаття звернулась українська діаспора Польщі, яка працює над тим, щоб прийняти на оздоровлення та реабілітацію прикарпатських бійців. Так само такі можливості зараз пропрацьовує і ректор Прикарпатського Національного університету ім. Василя Стефаника Ігор Ципенда, який нещодавно провів ряд зустрічей на цю тему у Ягелонському університеті. Крім того Словаччина також пропонує свою дружню допомогу, щоб лікувати наших поранених.

Цікавою і потрібною ініціативою є волонтерський рух очолений Петром Хмельовським та Іриною Тимчишин, які пропонують щоб замість коштів на квіти, школярі придбали необхідні препарати для важкопоранених івано-франківців. Так само до збору коштів на потреби поранених долучилась й відомий івано-франківський етнодизайнер Любця Чернікова.

Директор Департаменту охорони здоров’я Роман Мельник повідомив, що уряд готовий виділити 15 мільйонів гривень для добудови ще одного корпусу санаторію у Черче, щоб там створити повноцінний реабілітаційний центр. Він також повідомив, що зараз аптечні склади області будуть наповнюватись всім необхідним, щоб в разі потреби, наші вояки не відчували браку медикаментів.

Доповідаючи на засіданні керівник Департаменту соціальної політики Ярослава Ульванська повідомила, що від початку бойових дій поранення отримали вже 56 прикарпатців. На даний момент створено соціальні паспорти 49-ти сімей поранених вояків. Для підготовки дітей постраждалих бійців до нового навчального року було виділено по три тисячі гривень на дитину для придбання необхідного канцелярського приладдя та одягу.

Оскільки аналогічні координаційні центри створені у кожному районі Івано-Франківщини, то співголова обласного комітету Зіновій Шкутяк запропонував збирати звідки списки всіх потреб постраждалих сімей. Адже до обласного координаційного комітету постійно звертаються прикарпатські підприємці, які готові взяти соціальний супровід за сім’ями загиблих та поранених солдатів. Бізнесмени готові робити ремонти в оселях, забезпечувати дітей одягом та оплачувати санаторно-курортне лікування.

На засіданні виступили також й військові медики, які нагадали, що діє постанова Кабінету міністрів України, згідно якої всі постраждалі військовослужбовці та працівники МВС можуть за висновками МСЕК отримати одноразову грошову допомогу на компенсацію лікування.

Лікарі також повідомили, що у прибулому на територію Івано-Франківської області 5-му батальйоні територіальної оборони за весь час перебування у зоні АТО поранення та контузії отримало 9 бійців, двоє солдат під час виконання бойового завдання героїчно загинуло.

На безпрецедентний крок пішли представники спільного українсько-датського підприємства «Даноша». Підприємці і колектив готові відмовитись від святкування 10-ї річниці власного підприємства, а всі закладені на це кошти перерахувати у фонд допомоги пораненим прикарпатцям. А це декількасот тисяч гривень.

Тож Івано-Франківський обласний координаційний комітет допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій та їхнім сім’ям звертається до всіх небайдужих та патріотично налаштованих підприємств та підприємців, установ та організацій області із проханням наслідувати вчинок «Даноші».

Усі небайдужі люди можуть перерахувати кошти на допомогу пораненим під час бойових дій в АТО:

БО «Благодійний фонд «Вітчизна»
Код ЄДРПОУ 39188042
р/р 26002455003179 та 26009455003150
у АТ «ОТП Банк»
МФО 300528
Призначення платежу – благодійний внесок без оподаткування.

Михайло Савлюк, для БРІЗ


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 707
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців