Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Жінці треба думати головою, а не подружками

Дружина міського голови Франківська розкрила карти, які магазини в місті насправді є їхні


21 Серпня 2014 p.

Вчора в інформаційному просторі Івано-Франківська з’явився „сенсаційний” матеріал про те, що міський голова є власником одного з магазинів Івано-Франківська, який торгує військовою амуніцію.

Дружина міського голови м.Івано-Франківська Лідія Анушкевичус, що є координатором ініціативної групи „Свій за свого”, яка з початку військових дій на Сході України займається допомогою українським військовослужбовцям, прокоментувала ситуацію:

„Спочатку ця відверта брехня мене обурила. Потім, прочитавши в Facebook, як „поважні” люди з команди Олександра Шевченка, з ним на чолі, активно „обсмоктують” цю „гарячу”, створену ними ж новину, я просто розсміялася. Мені їх стало навіть шкода. Недарма, хтось розумний сказав: „Усе, що не некролог – реклама!”

Дійсно, за останні два місяці я найбільше відвідую в місті саме магазини з військовою амуніцію. Ще й активно їх рекламую тим, хто хоче придбати щось для солдатів на Сході. Адже у Івано-Франківську можна придбати багато необхідних речей доброї якості для військових і для цього не треба їхати ні до Львова, ні до Києва. Повірте, дешевше не буде, особливо, коли купуєш одну або декілька речей, а не велику партію товарів.

Тому можу надати корисну для усіх волонтерів інформацію про такі магазини, які діють у нашому місті.

Магазин „Камуфляж” (вул. Мельника, навпроти магазину „Екстім”. Торгує військовим одягом БУ хорошої якості. Тут є у продажі гарні куртки, костюми з водовідштовхуючої тканини гротеск (зараз, коли наближається осінь, хлопцям вони будуть особливо потрібні), флісові светри, теплі штани, рюкзаки, берці, як нові, так і БУ. Також є непогані розгрузки, спальні мішки та різна інша амуніція. У цього ж власника також є палатка на „п’яному базарі”.

Магазин „6 мм” по страйкболу (вул. Бандери, 10, у дворі магазину „Практик”). Руслан Безушко, страйкболіст з досвідом, більше спеціалізується на тактичних окулярах, масках, наколінниках, рукавицях, ліхтариках, ножах. Тут також можна придбати розгрузки, гідри, кобури, маскувальні костюми, ремені...

Чого ми там лише не купували для хлопців! Окрім того, якщо Руслан не в черговій поїздці, то дуже кваліфіковано розповість, що і для чого потрібно. Ми його навіть до наших бійців ВВ делегували і він проводив з ними навчання, як правильно користуватися приладом нічного бачення.

Магазин „Беркут” на Північному бульварі. Купували тут ліхтарики, тактичні окуляри, „натівські” фляги, гумові чоботи та багато інших потрібних речей.

Мисливський магазин на куті вул. Лепкого і Гаркуші. Купували прилади нічного бачення, які підійдуть для дій в місті, але для блокпостів не годяться. Є також тактичні окуляри.

Магазин „Крук” торгує усім для зброї. Тут можна порадитися із продавцем Борисом щодо прицілів. Він, як спеціаліст, може дати цінні поради.

Магазин „Шмайсер” на вул. Незалежності, біля кінотеатру „Космос”. Купували потужний приціл нічного бачення, який хлопці з ВВ собі вибрали, а група „Свій за свого” проплатила.

Магазин військового одягу біля Ратуші і на вул. Чорновола біля парку ім. Шевченка. Тут хороші дешеві футболки і балаклави, які радять різні волонтери.

Ось такі магазини у Івано-Франківську торгують речами, які раніше були потрібні дуже обмеженій кількості населення, а тепер, на жаль, все більше і більше людей питає, де і що можна придбати.

Думаю, треба подякувати людям, які оперативно допомагають зібрати наших бійців. Повірте, це нелегкий хліб – возити через кордон амуніцію. Бізнес завжди реагував на потреби армії і я не бачу в цьому нічого поганого. Хлопці, які уже перебувають на Сході і які лише туди збираються, також.

А для тих, хто розказував про „наші” магазини, хочу сказати лише те, що у нас тепер є не тільки наші магазини, а й наші батальйони, і наші частини, і наші хлопці, яких ми одягаємо, за яких переживаємо, для яких зараз працюємо і за яких молимося. Слава Україні!”

Лідія Анушкевичус, для БРІЗ


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 2199
Рекомендовані статті

Гість 21:17, 21.8.2014

Очевидно що Анушкевичус ще розраховує на третій термін мерства оскільки дуже старається і заробляє собі політичні дивіденди.

Литовський Партизан 21:23, 21.8.2014

Лідочка!Не спригуйте з теми про магазин на Мельника і його власників та не грайте мармуліка перекладаючи відповідальність з хворої голови на здорову.Завтра ще щось нове на фейсбуці напишіть поки чоловік вам акаунт не видалив!

андрій сарафанюк 21:45, 21.8.2014

до "Литовського партизана": а що це за історія з її акаунтом в фейсбуці? бо багато чую, але нічого не знаю, бачу, що вже пора реєструватися у фейсбуці?

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців