Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Скільки віслюка не мий, все рівно коровою йому не стати

Запрошуємо до участі в Косівському районному конкурсі-виставці "Сім’я без насильства"


10 Квітня 2014 p.

 Косівський районний конкурс-виставка «Сім’я без насильства» проводитиметься у період з 15 квітня по 15 травня 2014 року у відповідності до Положення про його проведення.

І. Загальні положення

1.1. Косівський районний конкурс-виставка «Сім’я без насильства» (далі – Конкурс-виставка) – це відкритий мистецький захід, що проводиться за ініціативи сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, відділу освіти райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.2. Конкурс-виставка малюнків проводиться щорічно і демонструє кращі зразки дитячої та юнацької творчості щодо попередження насильства у сім’ї, гендерної рівності.

1.3. Мета Конкурсу-виставки – формування ціннісної орієнтації учнівської та студентської молоді на здоровий та моральний спосіб життя в родинах, подолання стереотипних уявлень про роль жінки та чоловіка у сім’ї та суспільстві.

1.4. Завдання Конкурсу-виставки:
- виховання дітей та молоді у дусі відродження та популяризації культурних та моральних цінностей сім’ї;
- привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, забезпечення рівних прав жінок та чоловіків;
- підвищення рівня обізнаності учнівської та студентської молоді у сфері протидії насильницьким проявам у сім’ї, дискримінації за ознаками статі;
- запобігання та протидія домашньому насильству, гендерній нерівності;
- формування нетерпимого ставлення до насильства, порушення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків;
- виховання стилю і тактики поведінки з погляду моральних та естетичних цінностей;
- виховання засад гендерної рівності та поваги до прав і свобод кожної статі;
- профілактика сімейного неблагополуччя.

ІІ. Учасники Конкурсу-виставки

Учасниками Конкурсу-виставки є учні 6-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів району, студентська молодь, які надали матеріали та документи відповідно до умов Конкурсу-виставки.

ІІІ. Організація проведення Конкурсу-виставки

3.1. Конкурс-виставка малюнків триватиме у період з 15 квітня по 15 травня 2014 року. Виставка та оцінювання робіт конкурсантів проводитиметься у період з 16 по 23 травня 2014 року на базі регіональної благодійної організації «Центр Громадських Ініціатив».

3.2. Підсумкове засідання «круглого столу» за результатами проведення районного конкурсу-виставки малюнків «Сім’я без насильства» та нагородження переможців і лауреатів конкурсу відбудеться у травні 2014 року за участі всіх конкурсантів.

3.3. До кожної конкурсної роботи заповнюється Заявка на участь у Конкурсі-виставці (додається).

3.4. Заявки та конкурсні роботи прийматимуться до 15 травня 2014 року за адресою: м. Косів, майдан Незалежності, 11, сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, тел. (03478)24512.

3.5. До участі у Конкурсі-виставці допускаються подані в вищезазначені терміни авторські роботи, зміст яких відповідає затвердженим номінаціям і тематиці Конкурсу.

3.6. Журі очолює заступник голови районної державної адміністрації. До складу журі входять державні службовці, меценати та доброчинці.

IV. Програма проведення Конкурсу-виставки

4.1. Конкурс-виставка малюнків проводиться у таких номінаціях:
- «Сім’я без насильства»;
- «Різні, але рівні»;

4.2. Оцінювання конкурсів здійснюється за 5-бальною системою. Журі підводить підсумки по кожному конкурсу окремо. Проведення Конкурсу-виставки передбачає визначення та присудження у кожній номінації призових місць, вручення грамот та коштовних подарунків за І, ІІ, ІІІ місця.

4.3. Роботи оцінюються журі за відповідними критеріями:
 «Сім’я без насильства» - аргументованість, актуальність та повнота розкриття теми, соціальна значущість, позитивність та креативність, оригінальність художньо-образного рішення, індивідуальність виконання, композиційна гармонія роботи, точність та зрозумілість мови і стилю зображення, якість оформлення роботи, відповідність вимогам оформлення (формат А3-А4, на етикетці вказати назву роботи, прізвище, ім’я, по батькові автора, вік та місце навчання автора, прізвище, ім’я, по батькові керівника). На конкурс подаються не більше 2 авторських робіт щодо попередження насилля у родині, підвищення престижу сім’ї та культури родинного побуту.
«Різні, але рівні» - аргументованість, актуальність та повнота розкриття теми, художній рівень та індивідуальність виконання, соціальна значущість, позитивність та креативність, точність та зрозумілість мови і стилю зображення, якість оформлення робіт, відповідність вимогам оформлення (на етикетці вказати назву роботи, прізвище, ім’я, по батькові автора, вік та місце навчання автора, прізвище, ім’я, по батькові керівника). На конкурс подаються не більше 2 авторських робіт, які викривають проблему дискримінації за ознаками статі, пропагують забезпечення рівних прав чоловіків та жінок у сім’ї та суспільстві.

4.4. Роботи конкурсантів, які привласнюють авторство на чужий твір; повністю або частково використовують мистецьку роботу та видають її за свою; представляють вже існуючу ідею або продукт як новий та оригінальний; містять імена політичних діячів та лідерів; імена духовних вчителів і релігійних рухів, у тому числі релігійну символіку; назви та згадки (логотипи, бренди) товарної реклами; будь-які форми згадок політичних партій, політичних гасел, висловлювань, що несуть антидержавний та антиконституційний зміст, відхилятимуться членами журі від подальшої участі у Конкурсі.

4.5. Переможці та лауреати Конкурсу-виставки нагороджуються грамотами організаторів та коштовними подарунками сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, меценатів та доброчинців.

4.6. Роботи переможців Конкурсу-виставки малюнків у вищезазначених номінаціях застосовуватимуться для практичної реалізації при проведенні інформаційно-просвітницьких кампаній щодо попередження насильства у сім’ї, забезпечення гендерної рівності у суспільстві.

4.7. Оргкомітет Конкурсу-виставки залишає за собою право репродукції конкурсних робіт переможців для трансляції по телебаченню, радіо, розміщення в друкованих засобах масової інформації, на зовнішніх рекламних носіях та в мережі Інтернет (із збереженням авторських прав).


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 610
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців