Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Можеш вбити мене, але свобода — безсмертна

В ДТЕК Західенерго підписаний меморандум про гарантії соціального захисту працівників


27 Лютого 2014 p.

Меморандум про гарантії соціального захисту працівників ПАТ «ДТЕК Західенерго» був підписаний у Львові 26 лютого 2014 за результатами переговорів керівництва ДТЕК, представників трудового колективу та профспілок ДТЕК Західенерго, Львівенергоспецремонту, Галременерго, а також співробітників Бурштинської та Добротвірської ТЕС. Переговори відбулися з ініціативи працівників, які не бажали переходити до єдиного внутрішнього підрядника з ремонтів – ТОВ «Інтеренергосервіс» (дочірня компанія ДТЕК). У зустрічі також брали участь представники Автосотні самооборони, які запропонували своє посередництво.

Згідно закріплених у Меморандумі домовленостей, протягом 2014 року в ремонт та модернізацію виробничих об’єктів ДТЕК Західенерго буде інвестовано близько 900 млн. грн., з них в реконструкцію 252 млн. грн., капремонт 217 млн. грн. Над виконанням ремонтних робіт у складі ДТЕК Західенерго будуть працювати підприємства Галременерго, Львівенергоспецремонт та інші ремонтні підрядники за умови дотримання строків, забезпечення належної якості робіт та повної відповідності стандартам ДТЕК з охорони праці та промислової безпеки.

«Зараз Україна знаходиться у вкрай складному політичному та економічному становищі. Вочевидь, сьогодні держава з об’єктивних обставин не може бути опорою для підприємств. Це завдання бізнесу – підтримати свою країну та своїх співробітників, забезпечуючи стабільний заробіток та соціальний захист. Я вважаю великим досягненням те, що роботодавець та колектив досягли згоди. Тому, що тільки разом ми зможемо вберегти наші підприємства від зупинки і пройти через скрутну економічну ситуацію», - заявив генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

Сторони Меморандуму домовилися про скасування наказу ПАТ «ДТЕК Західенерго» про зміни в штатному розписі Львівенергоспецремонт з 01.01.2014 та зупинення змін в організації виробництва і праці Галременерго та Львівенергоспецремонт. Тобто людей не будуть переводити з цих підприємств до ТОВ «Інтеренергосервіс».

«За два роки ДТЕК збільшив інвестиції у ДТЕК Західенерго у 4 рази – з 200 млн грн. до понад 900 млн грн. Завдяки ефективній функції трейдингу, ДТЕК збільшив експорт української електроенергії. Зараз ми експортуємо понад 5,4 млрд кВт.г, чого не було раніше. Найближчим часом завдяки виконаній реконструкції енергоблоків, ДТЕК Добротвірська ТЕС зможе збільшити експорт електроенергії до Польщі, що сприятиме збільшенню попиту на вугілля львівсько-волинських шахт, – зазначив Максим Тімченко. – За ці два роки відбулося багато важливих позитивних змін. Але ми готові визнати й помилки. Недостатні комунікації компанії з колективом щодо необхідних змін привели нас до непорозуміння. Мета ініційованих нами реформ – підвищення ефективності, конкурентоспроможності ДТЕК Західенерго сьогодні і в майбутньому.

Згідно Меморандуму, керівництво ДТЕК Західенерго підтвердило, що працівникам товариства будуть залишені соціальні гарантії, передбачені колективним договором щодо жінок, які знаходяться у відпустці по догляду за дитиною до досягнення трьохрічного віку, одиноким матерям, дітям сиротам та дітям пів сиротам.

Навчально-тренувальним центрам ДТЕК Західенерго буде надано статус філіалів Академії ДТЕК. В межах існуючих фінансових можливостей ДТЕК Західенерго у 2014 році буде оплачуватися навчання працівників у вищих та середніх навчальних закладах за професіями, які потрібні на виробництві (за технічними спеціальностями, що відносяться до основної виробничої діяльності товариства). Буде забезпечено функціонування системи додаткової мотивації у сфері безпеки праці, в тому числі виплату премій, надання сертифікатів в межах існуючої фінансової можливості товариства у 2014 році.
З 01.07.2014 року у ДТЕК Західенерго має бути запроваджено єдину систему добровільного медичного страхування працівників за рахунок товариства. Впровадження нової (за системою грейдів) системи оплати праці у товаристві буде перенесено на 01.07.2014.

Довідка
ДТЕК – найбільша енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ), акціонером якої є Рінат Ахметов. Генеральний директор ДТЕК – Максим Тімченко. У ДТЕК працюють 140 тисяч осіб.
Основною продукцією ДТЕК є електроенергія. До портфеля активів компанії входять 10 ТЕС і 2 ТЕЦ загальною встановленою потужністю 18 ГВт; 1 ВЕС проектною встановленою потужністю 200 МВт; 5 підприємств з передавання та продажу електроенергії, які обслуговують понад 5,2 млн клієнтів – фізичних і юридичних осіб; 31 шахта і 13 вуглезбагачувальних фабрик; нафтогазовидобувні активи.
Відпуск електроенергії генерувальними підприємствами ДТЕК у 2012 році склав 51,4 млрд кВт∙год., закупівля електроенергії для постачання споживачам – 53,9 млрд кВт∙год., видобуток вугілля підприємствами – 39,7 млн тонн, обсяг збагачення вугілля – 27,7 млн тонн. ДТЕК експортує електроенергію до 6 країн, вугільну продукцію – до 36 країн світу.
Консолідований виторг ДТЕК у 2012 році склав 82,5 млрд грн, чистий прибуток – 5,9 млрд грн.
Додаткова інформація: www.dtek.com/uk

Іванка Попович, для БРІЗ


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1275
Рекомендовані статті

Гість 10:43, 27.2.2014

ДТЕК не шкодує грошей для медіа. Шкода, що навіть в нинішній ситуації, ЗМІ перетворюються в щенят, які підгавкують тим, хто "замовляє музику"

Майдан 11:18, 27.2.2014

СЛАВА УКРАЇНІ.
Підприємства Ахметова в державну власність.

Гість 11:24, 27.2.2014

Огидно слухати цю всю брехню. Реально відбувається залякування працівників. Всіх звільняють знищуючи робочі місця в західному регіоні. Казки про чудове майбутнє, про те що ми з людьми, лише брехня прикрита власною вигодою!!!!!!!!

Гість 13:44, 27.2.2014

"Підприємства Ахметова в державну власність"- ага, чтоб доворовали то, что не успели украсть до прихода ДТЭК......

Майдан 14:03, 27.2.2014

"ага, чтоб доворовали то, что не успели украсть до прихода ДТЭК.." стратегічні об"єкти і доходи від них мають належати державі! Продавати потрібно збиткові підприємства, а Західенерго та інші ТЕС ніколи таким не було, крім того ДТЕК казав і каже що все для людей а звільнив вже більше 3 000 людей і звільнятиме далі.

Свобода слова 14:09, 27.2.2014

""Підприємства Ахметова в державну власність"- ага, чтоб доворовали то, что не успели украсть до прихода ДТЭК...." Ми не хочемо застосовувати рейдерських схем, що були застосовані до всіх стратегічних об"єктів. Абсолютно погоджуюсь з "Майдан". Воровали после прихода стандартними схемами!

Гість 14:09, 27.2.2014

Я процівник Добротвірської ТЕС. Галременерго був при сутній на зборах вчора.З керівництва ДТЕК(ДОНЕЦЬКА ТРУДОВА ЕКСПЕРЕМЕНТАЛЬНА КОЛОНІЯ)нач.від кадрів а також в.о ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО Шувар А(ТУЗ-БУБЕН)який постійно закривав РОТ людям.Мені відразу не сподобалась тенденція щодо швидкого підписання меморандуму.на конкретні запитання чи законна приватизація 45%ЗАХІДЕНЕРГО за 1.930млн відповіді НЕ було.А щодо людей працювати вони можуть спокійно лише до 2015р.РОБІТЬ ВИСНОВКИ САМІ.

Україночка 14:17, 27.2.2014

ВСІ НЕ БАЙДУЖІ ПРАЦІВНИКИ І ПРОСТО ЛЮДИ, ЗГОЛОСІТЬСЯ ЩОБ ПОВАЛИТИ ЦЕЙ РЕЖИМ. НЕВЖЕ ДАЛІ МАЄ ЛИТИСЯ КРОВ? ДАВАЙТЕ НЕ БУДЕМО МОВЧАТИ І КОВТАТИ ЇХНІ ПУСТІ ОБІЦЯНКИ

lviv 14:38, 27.2.2014

Читав колись статтю в неті про Шувара Андрія директора добротвірської тес та в.о Західенерго в нього статки близько 3 мільйонів гривень(нерухомість та акції)через місяць статтю видалили.

преса 15:11, 27.2.2014

25 лютого на збори Західенерго приїхов 24 канал який обіцяв висвітлювати цю ситуації.в ефір сюжет не вийшов цей канал контролює ДТЕК ролики якого постійно в ефірі кожен день ПРОДАЖНІ КОЛЕГИ

Правда 15:37, 27.2.2014

Складається таке враження, що в цій країні ніколи не буде правди і ми завжди будемо читати такі "вихваляючі статті".

Меморандум 22:23, 27.2.2014

Меморандум, то підписаний, але вийшло, як завжди!!! Гарантій ніяких. ДТЕК вміє багато гаворити, але це лише обіцянки. Все робиться так, щоб залишити Захід України без робочих місць, а відповідно і без податків у державній скарбниці. Ніхто не зважає на ту безневинно пролиту кров!!!

Гість 20:20, 28.2.2014

Страшно робиться за цю країну. Якщо в теперішній час, коли люди не шкодували свого життя, гинули на Майдані, щоб хоч щось змінилось на краще в Україні. А журналісти на Західній Україні, які довго боролися за свободу слова, продаються за гроші мільярдерів.
Жодна телекомпанія не висвітлила правдиву інформацію, що відбувається насправді в ДТЕК "Західенерго", чому люди протестують.
ГАНЬБА ЖУРНАЛІСТАМ!!!

Гість 20:24, 28.2.2014

Для інформації:
працівники відстоювали не тільки свої інтереси, але й інтереси нашого регіону і країни в цілому.

прес-у-вуха 21:15, 28.2.2014

а люди на ДТЕК страйкують? протестують? що там трапилось? пишіть на zapad_ukr@meta.ua

Гість 20:55, 2.3.2014

ганьба директору леср який безпосередньо брав участь у залякуванні і звільненні працівників, а тепер просить підтримку працівників,гнати в шию зарицького продажного!!!!!!!!!!! зарицький,тобою баба мерзка керує,а ти пантуєш. відкрий очі

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців