Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Поки людина не здається, вона сильніша від своєї долі

Гопники від Свободи або "Туалетні терористи": Олеся Донія в туалеті побили свободівці


23 Лютого 2014 p.

Про це сам депутат написав на своїй сторінці у ФБ:

"Як мали депутати від "Свободи" відзначити те, що Верховна Рада висловила недовіру Януковичу? Радіти? Але ж ще вчора (22 лютого), коли я це запропонував з трибуни ВР, то вони намагалися мене зашикати. І в інеті писали, що негайна відставка Янека - це провокація. Сьогодні, коли Янек втік, вони вже теж "революціонери". І "революцію" вирішили відзначити тим, що треба ж побити якогось ворога українського народу! Так як з партією регіонів у Верховній Раді Свобода битися не спішить(недаремно вони ж "угоду" з Янеком хотіли укласти), то знайшли кращу мішень-мене. Вирішили застосувати кулаки. От свято! Куди ті фейрверки! В холі ВР народу багато, то вони в туалеті ВР вирішили це зробити("туалетні революціонери"!). Спочатку такий собі депутат Леонтій Мартиняк вирішив на мене свої кулаки підняти. Він хоч вдвічі і ширше за мене, але мені його вдалося втримати. А потім ще один депутат-гопник від Свободи долучився-Юрій Сиротюк.Цей хоч вдвічі менше за мене, але саме він і почав битися. Герої! Добре, що зайшли ще сторонні люди-відтиснули Сиротюка, тож з Мартинюком якось було легше розібратися.

Чесно кажучи хвилювався лише за голову. Бо після струсу мозку , який отримав під час так званих "Харківських угод" від кулаків регіоналів, отримувати удари в голову більше не можна, і так наслідки досі лишилися. Але ж тоді було зрозуміло ,що боронити і чому не можна відступати-мене тоді оточили і тримали 5 регіоналів а шостий наносив удари згори.Та боронили проти регіоналів ми українські національні інтереси. А тут що? Якась депутатська гопота спочатку закрикує за вимогу відставки Янека, а потім лізе битися, бо ,бачте, я про цю їхню негідну поведінку в інтернеті написав!

І це обличчя "нової влади"? Мда..Рядові свободівці вмирали на Майдані. Вмирали у боротьбі проти Янека. Вмирали за свободу і демократію. Бо ідейні і щирі.
А для чого живуть свободівські керівники? Для того, щоб махати кулаками, якщо їм не сподобається чийсь пост в інтернеті? Бидлота хоче стати "новою владою"? І за це вмирали люди на Майдані????

Бридко від усвідомлення, що "нову політику" роблять гопники.

Кожен виходив на Майдан зі своєю мотивацією. Але ці три місяці, що я стояв на Майдані, я точно це не робив, щоб одних бандитів поміняти на інших гопників.

P.S. Після нападу свободівців в мене лишилися їхні "трофейні" окуляри. Готовий віддати".

Народний депутат України від ВО № 88 Олександр Доній


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 2754
Рекомендовані статті

Валентина 15:21, 23.2.2014

Возмущению нет предела !!!! Очень уважаю Леся Дония! Майдан ни в коем случае не должен разойтись, должен жестко наблюдать за действиями новой власти ,и если они начинают с бойни , - то грош им цена !!! Не за это положила жизнь Небесная сотня!!! Считаю - этот инцидент недолжен остаться без внимания Майдана, СМИ, всех людей!

Гість 18:25, 23.2.2014

Я за Донія!!! Ніколи не брехав!!!

андрій сарафанюк 19:14, 23.2.2014

Валентино, а Ви впевнені, що бачили Донія на МАЙДАНІ??????? ЙОГО ТАМ НЕ БУЛО!!!!!!! ВІН ПРОДАВСЯ ТАК САМО ЯК І ЙОГО ДРУГ І ТОВАРИШ БЮТІВЕЦЬ КУПЧАК!!!!

Гість 22:07, 23.2.2014

Отсидеться не получится

Отсидеться не получи 22:08, 23.2.2014

За подписанием соглашения об ассоциативных отношениях с ЕС, к которому готовится официальный Киев, куда меньший резонанс вызвала новость, грозящая России и Украине, мягко говоря, неприятностями – под Харьковом, в поселке Шелкостанция поблизости городка Мерефа Пентагон готовится построить «Центральную реферативную лабораторию» (ЦРЛ). По некоторым данным, эта медицинская лаборатория на самом деле представляет собой секретный объект по изучению, созданию и …распространению биологического оружия.
Подобный объект Пентагона – уже, как минимум, 11-й по счету, за относительно небольшой срок возведенный американцами на территории Украины в условиях закрытой информации. Украинские СМИ бьют тревогу, замечая, что других американо-украинских проектов, столь щедро подкрепленных финансами США и выполняющихся такими быстрыми темпами, не существует.
Возводить подобные лаборатории американские военные стали, начав с черноморского побережья

Отсидеться не получи 22:09, 23.2.2014

Первую лабораторию в Одессе легитимизировали, приняв Соглашение о сотрудничестве в области предотвращения распространения технологий, патогенов и знаний, которые могут быть использованы при разработке биологического оружия.
Если в Одессе изучают человеческие патогены, то ЦРЛ в Мерефе планируется сделать главным центром по изучению патогенов среди животных, официально подчинив Национальной академии аграрных наук. Биолаборатория в Одессе создавалась в уже действующем здании противочумного института, под Мерефой – будет построена на голом месте.
На сегодня американцы возвели с нуля три биологические лаборатории по изучению патогенов среди животных – в Днепропетровске, Львове и Луганске. Кроме того, лаборатории созданы в Виннице, Тернополе, Ужгороде, Киеве, Симферополе, Херсоне, что свидетельствует о создании модернизированной биосети. Причем, по некоторым данным, лаборатории пока законсервированы. Никакой научной работы в них не ведется. В СМИ Украины уже высказываются предположения, что секретные объекты будут задействованы с началом эпидемиологической вспышки.

Отсидеться не получи 22:13, 23.2.2014

Но стоит напомнить, что срок действия указанной программы истек 31 мая этого года. Также истек срок действия аккредитационного свидетельства главного подрядчика Пентагона — американской компании Black&Veatch, заведовавшей строительством лабораторий по всей Украине. И отныне различные согласования проектов, их изменения, экспертизы, а уж тем более попытки возведения лабораторных объектов в Украине в рамках данной программы нелегитимны, или попросту незаконны.
Об этом, кстати, сообщается и в письме замминистра аграрной политики и продовольствия В. Давиденко на имя активиста экологической организации «Зелена Вежа» Ю. Крайника. ЧЕРНЫМ ПО БЕЛОМУ: «...СВИДЕТЕЛЬСТВО ОБ АККРЕДИТАЦИИ КОМПАНИИ «БЛЭК ЭНД ВИТЧ» (США), КАК ГЕНЕРАЛЬНОГО ПОДРЯДЧИКА ПРОЕКТА, АННУЛИРОВАНО», «...ПРОЕКТ «УМЕНЬШЕНИЯ БИОЛОГИЧЕСКОЙ УГРОЗЫ В УКРАИНЕ»... ЗАВЕРШИЛСЯ 31.05.2013 Г.»
Однако, как сообщили нам компетентные источники, компания «Блэк энд Витч», несмотря на окончание аккредитации, в обход законов Украины предпринимает попытки для продолжения работ в ветлабораториях различных областей. Например, они ведутся в ветлабораториях Чернигова

СКРЫТАЯ ВОЕННАЯ АГРЕ 22:16, 23.2.2014

СКРЫТАЯ ВОЕННАЯ АГРЕССИЯ И МЕДЛЕННЫЕ ВИРУСЫ
«В это, конечно, сложно поверить, но откуда взялось в Украине такое количество больных так называемыми «медленными вирусами» — Эпштейна-Барр, цитомегаловирусом, различными разновидностями герпеса? — продолжает местный доктор. — Обсемененность нашей территории паразитами очень высока, что подтверждает последняя монография профессора Локшиной. А откуда взялось столько больных с поражениями лимфоидной и железистой тканей, страдающих аутоиммунными заболеваниями вроде рассеянного склероза?
Конечно, травят нас не только с воздуха, но и с помощью вредных продуктов питания.
Напомню и о том, что процесс депопуляции в Украине просто стремителен — по некоторым данным, из 49 нас осталось 32 млн. Итого, потери за последние 20 лет сопоставимы с потерями населения в Великой Отечественной войне.

Гість 01:00, 24.2.2014

Олег Тягнибок (по українськи Тягнибік), підсидів голову СНПУ (так називалась партія), який Соціал національну партію перетворив (через свою жадібність і жадібність своїх членів),у партію буржуазних націоналістів, з тягою до розкоші не меншою ніж у Януковича В.Ф. http://glavcom.ua/articles/4295.html. Тепер Тягнибик, якому плювати на благополуччя нації, зайнявся благополуччям себе коханого, соїх родичів та кумів, а головними співпартійцями та депутатами нарік баньдюків і гопників http://prokuratura.org.ua/?p=18990. Як вели себе деякі Свободівці на майдані дивіться коментарі Правого сектору. Так, що не дивно, що вони так пруться до корита влади, що фізично усувають конкурентів...

Гість 02:34, 24.2.2014

Як би так зробити, щоб обрані і служиві люди не брали хабарів? Треба змінити мотивацію, щоб людина розуміла великий ризик і наслідки нечесної поведінки. Головна винагорода мати бути можлива тільки після закінчення служби. Всі мабуть чули, що в Америці не можна пропонувати хабаря поліцейському. Тільки попробуй, і замість штрафу, через хвилину будеш в наручниках. Справа в тому, що одержуючи середню зарплату, через 25 років служби, вони одержують пенсію (75% від зарплати) і безкоштовну медицину. А ще є адміністративна комісія, яка розглядає всі подібні випадки і можна дуже легко залишитись без пенсії (навіть після того як покинув службу). Так і для депутатів і чиновників гарно було б ввести такі комісії (для депутатів з виборців), яка після закінчення давала б оцінку діяльності, а потім вже пенсії і т.д. А зарплата не повинна бути більша за середню в 2-3 рази, щоб не було спокуси швидкого збагачення.

Шупик, редактор ч."М 06:15, 26.2.2014

А де посилання на ФБ?

Я теж на майдані була раз...

11 грудня 2014 року мені довелося SOS! передавати всім знайомим.

Більше того... І не знаю, кого слід вважати мучениками, а кого Героями. І не розумію офіціозу. Немає. часом, у реєстрі України, як "Бог України". Кудись вибили сакральність своїми офіціозами та ВО СВОБОДА і всі лауреати...

Усе це видається провокацією, а не переворотом, як вважають регіонали. Зараз багато питають "А ЯК ЖЕ ІНШІ, ЩО НАМ ТОЙ ЯНУКОВИЧ?". Нарешті сказали собі правду.

А гасло "ГОЛОСОМ НАРОДУ ГОВОРЕ БОГ" узагалі кощунство.

Мені дуже шкода. Ми, певно, єдині з націоналістичних осередків, хто не закликав вас 17 лютого йти до ВР України, усе мало вирішитися без крові.

Гість 08:41, 26.2.2014

до "Шупик, редактор ч.": шановна, Ви прибули з Майбутнього? Про яке 14 грудня цього року Ви пишете? грудень ще не прийшов! тільки лютий!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців