Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Поки людина не здається, вона сильніша від своєї долі

Результати діяльності Ради підприємців при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради за 2013р.


11 Лютого 2014 p.

Дорадчий орган створено з метою забезпечення співпраці суб’єктів господарювання та органів місцевого самоврядування м. Івано-Франківська при формуванні та реалізації політики щодо розвитку підприємництва виконавчим комітетом міської ради.

Основним методом діяльності Ради підприємців є проведення засідань. Протягом 2013р. проведено 10 засідань Ради, на яких розглянуто понад два десятки питання. Рішення та пропозиції, що подані на засіданнях Ради підприємців надавалися на опрацювання відповідальним структурам міськвиконкому для врахування у своїй діяльності.

Основну увагу в своїй діяльності протягом 2013р. Рада підприємців приділила проблематиці правового врегулювання функціонування в м. Івано-Франківську тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та літніх торгових майданчиків. З метою захисту прав місцевих підприємців, в ході неодноразових зустрічей та обговорень з представниками міськвиконкому було подано ряд конкретних пропозицій до проектів нормативних актів: Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та літніх торгових майданчиків, Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Івано-Франківську, Положення про розміщення і порядок облаштування літніх торгових майданчиків в м. Івано-Франківську.

З метою врахування думки підприємницьких кіл міста представники Ради були включені в конкурсну комісію з визначення номінантів та переможців акції вшанування лідерів економічного прогресу «Тріумф десятиріччя».
21 травня на засіданні виконавчого комітету було заслухано голову Ради підприємців з інформацією про роботу Ради підприємців за період з листопада 2011р. За підсумком членам Ради було запропоновано обговорити питання знаходження ефективних шляхів вирішення проблем з використанням суб’єктами підприємництва найманої праці без належного правового оформлення трудових відносин, легалізації виплати заробітної плати та забезпечення надання соціальних гарантій (розгляд питання відбувся в листопаді 2013р.). Також, з метою покращення інформування про результати діяльність Ради було внесено зміни до Положення про Раду підприємців при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради, згідно яких копії протоколу засідань повинні надаватися всім членом міськвиконкому для ознайомлення.

Рада підприємців, відповідно до покладених на неї завдань, була активно залучена до процесу підготовки та обговорення регуляторних актів в м. Івано-Франківську:
- проекти всіх місцевих регуляторних актів надавалися членам ради для вивчення та подання пропозицій;
- члени дорадчого органу постійно брали участь у громадських обговорень проектів рішень;
- на засіданнях ради обговорювалися результати впровадження регуляторних актів та їх впливу на діяльність підприємництва міста.

За сприяння та підтримки членів Ради підприємців спільно з виконавчим комітетом було проведено урочистий захід з нагоди відзначення професійного свята «Дня підприємця», в ході якого відбулося нагородження суб’єктів підприємницької діяльності подяками міського голови та грамотами виконавчого комітету міської ради.

Членів Ради було залучено до підготовки та проведення рекламної акції «Купуємо івано-Франківське – даємо роботу іванофранківцям». За підсумками було обговорено результати акції та надано пропозиції щодо її удосконалення у майбутньому.

Протягом року було оновлено склад Ради підприємців, таким чином чисельність членів на кінець року склала 27 осіб.
Детальнішу інформацію можна отримати у відділі підтримки та розвитку підприємництва управління економічного та інтеграційного розвитку міськвиконкому (т. 552117, e-mail viddilrp@gmail.com) .


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 423
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців