Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Скільки віслюка не мий, все рівно коровою йому не стати

Звернення від Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області


25 Січня 2014 p.

Шановні Прикарпатці, мешканці Івано-Франківська!

Служба безпеки України застерігає Вас, що ті події, які відбулися учора в нашій області та у місті Івано-Франківську, можуть мати передбачені законом наслідки для учасників та ініціаторів цих подій!

Невідомі у масках захопили будівлю Обласної державної адміністрації, при цьому за допомогою кийків чинили опір працівникам міліції при виконанні ними покладених законом обов’язків та нанесли тілесні ушкодження деяким з них. Окрім цього було здійснено псування державного майна – меблів, вікон, дверей адмінбудівлі.

Наголошуємо, що незаконне усунення від виконання владних повноважень голови Обласної державної адміністрації, намагання створити не передбачену законодавством так звану «Народну раду», заклики до невизнання на території області діючих у державі законів підпадають під ознаки ст.109 Кримінального Кодексу України – тобто кваліфікуються як дії, вчинені з метою  насильницької  зміни  чи  повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій, що є тяжким злочином. Він карається позбавленням волі на термін від п'яти до десяти років!

Закликаємо Вас! Батьки, матері! Не обтяжуйте провини своїх дітей, утримуйте їх від подальшої участі у немирних та незаконних акціях протесту. Ці акції ініціюють окремі радикально-налаштовані громадяни, а також політики, що бажають прийти до влади, хоч би і ціною крові Ваших дітей.

Вчителі, викладачі! Роз’яснюйте учням та студентам реальність настання для них покарання за усією суворістю закону, утримуйте від незаконних дій!

Шановні Прикарпатці! Закликаємо Вас припинити насильство та повернутися до мирного способу відстоювання громадянських прав!

Прес-служба УСБУ в Івано-Франківській області


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 2754
Рекомендовані статті

Гість 21:21, 25.1.2014

інколи стає справді страшно тещо почалося як мирні вимоги тепер нагромаджується жах на жах і нові жахи якось треба з цього вилазити

Гість 01:32, 26.1.2014

виникло одне або кілька питань. А УСБУ в Івано-Франківскій області не охуїло? А якщо охуїло то відов не місцеві, і треба їх ставити долбойобів на місце.Вони загрались. Хлопці Ваш ча пройшов! Пиздуйте по хатах і не їбіть мозок нормальним людям, а як будете дохрена пиздіти і вийобуватись то ми вам поможем зпригнути. нехер своїх напрягати. не охуївайте, бо народ вам покаже де ваше місце. ви що думаєте що ви піздєц пиздаті? ніхуя. ви ублюдки, поки виконуєте накази яника і чудіка

Ivan 01:37, 26.1.2014

а бріз то блядська контора. ви лишень подивіться....в Україні народна війна а вони виставляють новини провладні....кіко приватних підприємців відкрилось і т.д. Нахуя той піздьош? ви журналісти? Та ви продажні бляді, і мамка ваша говерла в перших рядах лягає під чуднова долбойоба. всім відомо що бріз регіонівський, прдалась сука ригам...але нічо, один дебіл вже зїбався, ще трохи і всіх учасникам режиму буде піздєц

Гість 04:16, 26.1.2014

Як парость виноградної лози,
Плекайте мову. Пильно й ненастанно
Політь бур′ян. Чистіша від сльози
Вона хай буде.

Гість 09:28, 26.1.2014

сбу! ваше звернення до прикарпатців- це повний ідіотизм!!! ви, ублюдки поскоріше розформовуйтесь і уйобуйте з нашоі землі!! тут вам не 1939-1990!!! слава націі!!! смерть ворогам!!!!

wasyl 10:45, 26.1.2014

Влада боїться, час домовлятися, дальше протистояння загрожує перерости в хаос!!!

Людмила Стражник 11:11, 26.1.2014

Вітаю! По-перше. Те, що використовується ненормативна лексика, ще не є ознакою свободи. Така безкультурщина є ознакою безграмотності, а вона, як відомо, далеко не приведе, алише до деградації. По-друге. Читайте уважно всі новиннєві стрічки, тоді робіть висновок про цей інтернет-ресурс. По-третє. Саме на цьому сайті я друкую далеко не провладні інформації. Якщо ж є добрі справи у представників виконавчої влади, то чому б про них не писати? І четверте. На рахунок поняття страху, особистих "неприємностей", з якими стикаюся останнім часом. Відповім так: найкраща наша зброя, тобто, жінок-журналісток, це інформація. Бо хто володіє інформацією, як відомо, той володіє світом. Інша річ, що іноді ми задля власного благополуччя, власної безпеки замовчуємо певні речі. "Промовчали" Ющенка and K. То що, нас будуть свідомо залякувати, а ми й далі--в кущі? Отак домовчалися до нинішніх утрат. Ці втрачені молоді люди на Євромайдані--й наша провина також. Не біймося!

Petro 13:12, 26.1.2014

І що, тепер всіх стріляти-вбивати? Хто візьме на себе відповідальність за безпеку наших дітей?

Гість 14:43, 26.1.2014

Скільки нелегальних клубів СБУ зараз кришує? Вони вже давно не за нас. Тільки і можуть кришувати бандюків, і от давати такі заяви.

Роман 14:57, 26.1.2014

Зруйнувати дуже легко, мародери при всіх революціях наживались. А відновлювати зруйноване будуть за наш рахунок. Інфраструктура Франківська нам потрібна неушкоджена як ніколи. Окрім емоцій, требе що здоровий глузд мати.

MC 15:37, 26.1.2014

СБУ! Ідіть НА ХІЙ!... Ви ,як представники дійючої ( покищо ) бандитської влади, є не легітимним органом. Якщо серед вас є розумні люди, звертаюся до них: переходьте на сторону ЛЮДЕЙ, не служіть бандитам, це ваш ЄДИНИЙ шанс уникнути відповідальності за убивства, викрадення, побиття, знущання і тд. ЦЕ вам не помаранчевий 2004 рік,... Цього разу - спитають з КОЖНОГО. Задумайтесь! За кордон повтікають високі чини, а ВАС, простих виконавців, ловитимуть і судитимуть перших.

Віталій 17:24, 26.1.2014

пані Людмила Стражник, - те що люди в даних коментарях використовують ненормативну лексику, є показником того, наскільки їх вже дістало це свавілля, вседозволеність і безкарність: - влади, провладних структур, продажність суддів, здирництво та рекет з боку ДАїшників, знущання міліції, та багато іншого! А коли тобі ще й з екрана телевізора - покузуючи "чорне" -говорять що то є біле!? і навпаки... слів просто невистачає!!! А дана заява від СБУ, це просто маячня! Якщо хочуть врятувати свої шкури, хай стають на бік населення! Нехай зроблять відповідну заяву, і охороняють людей які відстоюють СВОЮ ГРОМАДСЬКУ ДУМКУ ТА ВЛАСНІСТЬ! Якою так само є і приміщення міськвиконкому!

Віталій 17:24, 26.1.2014

пані Людмила Стражник, - те що люди в даних коментарях використовують ненормативну лексику, є показником того, наскільки їх вже дістало це свавілля, вседозволеність і безкарність: - влади, провладних структур, продажність суддів, здирництво та рекет з боку ДАїшників, знущання міліції, та багато іншого! А коли тобі ще й з екрана телевізора - покузуючи "чорне" -говорять що то є біле!? і навпаки... слів просто невистачає!!! А дана заява від СБУ, це просто маячня! Якщо хочуть врятувати свої шкури, хай стають на бік населення! Нехай зроблять відповідну заяву, і охороняють людей які відстоюють СВОЮ ГРОМАДСЬКУ ДУМКУ ТА ВЛАСНІСТЬ! Якою так само є і приміщення міськвиконкому!

Гість 19:45, 26.1.2014

Народ вже переміг, а ці заяви хай вони засунуть в одне місце.....................

Pravuj 00:16, 27.1.2014

naxyj idit z takumu zajavamu syka !!! Nashi pobratumu prosto -tak ne zagunylu vid kyl vurodkiv v pagonax !!! Slava Ukrajini !!!

Гість 00:30, 27.1.2014

Героям слава!!!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців