Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Договір дорожчий від грошей

Здобутки та перспективи прикарпатської молоді на шляху до євроінтеграції обговорили за круглим столом


15 Січня 2014 p.

Круглий стіл "Молодь Прикарпаття - Молодь Європи"Здобутки і перспективи прикарпатської молоді на шляху до європейської інтеграції України обговорили учасники круглого столу «Молодь Прикарпаття – молодь Європи», який відбувся 13 січня на базі Івано-Франківської обласної державної адміністрації за участю активістів молодіжних громадських організацій, студентів та представників дорадчо-консультативних органів.

Проведення заходу було ініційовано управлінням сім’ї і молоді департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації та Молодіжною адміністрацією Івано-Франківської області.

До участі у заході також долучилися голова обласної державної адміністрації Василь Чуднов, директор департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Сергій Дерев’янко, начальник управління сім’ї і молоді Мар’яна Озорович, президент Центру європейської інтеграції Геннадій Микитка, радник голови обласної державної адміністрації з молодіжних питань Станіслав Бичай, директор Благодійного фонду «Родина», член НСОУ «Пласт» Христина Федотова та інші. Модератором заходу виступила голова Молодіжної адміністрації Івано-Франківської області Катерина Говера.

Як зауважив, виступаючи перед учасниками круглого столу, Василь Чуднов, в Україні за останні 20 років для молоді зроблено чимало: «Сформовано законодавчу базу, працює ряд державних програм, в тому числі регіональних. Зокрема і у нас в області працює програма «Молодь Прикарпаття», реалізація якої розрахована на 2010 – 2015 роки».

При цьому важливим напрямком державної політики, на якому, зі слів очільника облдержадміністрації, завжди наголошують Президент та Уряд України, був і залишається напрямок євроінтеграції і в тому числі євроінтеграції нашої молоді. Разом з тим, на думку Василя Михайловича, насправді відповідь на питання, чи буде Україна європейською країною, залежить від самих українців і особливо від молоді – від того, наскільки вони самі готові бути європейцями.  «Ми вже давно європейська країна, - зауважив Василь Михайлович, - а от чи є ми самі європейцями? Що нам заважає кидати сміття до смітника, переходити дорогу на зелене світло. Що заважає нашим студентам самим писати контрольні, курсові. Але ж це і є євростандарти. Що заважає нашим викладачам оцінювати студентів відповідно до показаного ними рівня знань, а  не відповідно до товщини подарованого конверта? Хіба для цього треба щось підписувати кудись входити?»

«Давайте звернемо увагу на те, що ми вже у Європі і нам нікуди рухатися географічно, але нам є куди рухатись ціннісними орієнтирами», - підтримала думку Василя Чуднова начальник управління сім’ї та молоді Мар’яна Озорович.

У свою чергу президент Центру європейської інтеграції Геннадій Микитка закликав молодь не дивитись на європейську інтеграцію як на процес разової дії, оскільки насправді євроінтеграція – це ціла система заходів, що реалізуються у найрізноманітніших сферах суспільного життя. І у реалізації багатьох з них, зокрема, у сфері законодавства, де Україна практично на 100% виконала вимоги Євросоюзу щодо адаптації правового поля до європейського; у науці, де Україна вже давно у Європі, у сфері побудови громадянського суспільства тощо – за останні роки нашою державою зроблено значний поступ.

Як зауважили присутні на заході молодіжні активісти, часто-густо сучасній молоді не вистачає сьогодні на шляху до реалізації своїх мрій щодо європейської України ціннісних орієнтирів.

І в цьому молодим людям повинні допомогти їх активні у громадському плані однолітки, а влада, як запевнив Василь Чуднов, їм всебічно у цьому сприятиме.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 639
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців