Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Шануй батька й неньку — буде тобі скрізь гладенько

Антимонопольний комітет України в Івано-Франківській області прозвітував про свою роботу


7 Листопада 2013 p.

Пріоритетним напрямком діяльності територіального відділення на 2013 рік було здійснення контролю за дотриманням вимог законодавства про захист економічної конкуренції на соціально-важливих ринках, виявлення та припинення зловживань монопольним становищем на цих ринках, антиконкурентних узгоджених дій суб’єктів господарювання та антиконкурентних дій органів влади і місцевого самоврядування.

Основна увага приділялась дослідженню ринків, передбачених Національним планом дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженим Указом Президента України від 12.03.2012 № 128/2013.

Протягом 9 місяців п.р. до територіального відділення надійшло 92 заяви від юридичних та фізичних осіб про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

З початку року проведено 27 перевірок суб’єктів господарювання, органів влади та органів управління. Розпочато близько 70 справ про порушення конкурентного законодавства.

Впродовж 9 місяців п.р. адміністративною колегією територіального відділення прийнято рішення про припинення 79 порушень конкурентного законодавства, та надано 103 рекомендації щодо обмеження монополізму, розвитку підприємництва і конкуренції.

Внаслідок виконання рекомендацій відділення суб’єктами господарювання, органами влади та адміністративно-господарського управління і контролю протягом звітного періоду припинено 31 дію, що містили ознаки порушень конкурентного законодавства та враховано 43 рекомендації щодо обмеження монополізму та розвитку підприємництва і конкуренції.

Загальна сума штрафів, накладених на порушників законодавства про захист економічної конкуренції протягом цього періоду склала 919,86 тис. грн., ізщ яких фактично сплачено 881,34 тис. грн.

Економічний ефект від припинення порушень та дій, що містили ознаки порушень становить 112,6 млн.грн.

З числа виявлених та припинених випадків антиконкурентних узгоджених дій суб’єктів господарювання переважна більшість стосувалась спотворення результатів торгів при здійсненні суб’єктами господарювання, органами місцевого самоврядування та органами влади закупівель за державні кошти продуктів харчування, лікарських засобів, нафтопродуктів, виробів з металу, будівельних робіт та ін. За результатами розгляду цих справ відділенням припинено 12 порушень конкуренційного законодавства, на порушників накладено 303 тис.грн.

Територіальним відділенням припинено 36 порушень законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку. На порушників накладено штрафних санкцій на загальну суму 358 тис.грн.
Протягом звітного періоду розглянуто із визнанням вчинення протиправних дій 14 ,справ, порушених за ознаками антиконкурентних дій органів державної влади, місцевого самоврядування та адміністративно-господарського управління, за результатами розгляду яких припинено 18 порушень конкурентного законодавства.

З початку 2013 року територіальним відділенням проведено роботу з виявлення та припинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді недобросовісної конкуренції.

Розглянуто із визнанням вчинення порушення 11 справ про недобросовісну конкуренцію. На порушників накладено штрафних санкцій на загальну суму 257,36 тис.грн. Крім того, відповідно до рекомендацій адміністративної колегії відділення суб’єктами господарювання було припинено 13 дій, що містили ознаки таких порушень.

Територіальне відділення відповідно до покладених завдань і надалі продовжує роботу, спрямовану на захист економічної конкуренції.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 594
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців