Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


по аватарці зустрічають, по діалогу проводжають

Стан надання медичної допомоги населенню Тлумацького району визнали позитивним


1 Листопада 2013 p.

31 жовтня в приміщенні актового залу Народного дому смт. Обертин Тлумацького району відбулось виїзне засідання колегії департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації під керівництвом першого заступника директора ДОЗ ОДА Миколи Олінійчука.
У засіданні також взяли участь голова Тлумацької райдержадміністрації Василь Сенів, голова Тлумацької районної ради Михайло Вишневський, обласні спеціалісти, головні лікарі обласних лікувальних закладів, центральних районних та міських лікарень.

Під час перебування на Тлумаччині учасники колегії ознайомились з роботою Тлумацької центральної районної лікарні, зокрема, пологового відділення і відділення реанімації та інтенсивної терапії, відвідали поліклініку та стаціонар Обертинської лікарні, оглянули реабілітаційне соціальне відділення смт. Обертин і також мали змогу оцінити, нещодавно відкриту, амбулаторію загальної практики сімейної медицини в селі Гостів.

На порядку денному засідання звучали питання щодо стану надання медичної допомоги населенню Тлумацького району, «Про захворюваність на туберкульоз в області», «Про захворюваність на ВІЛ/СНІД в області» та «Аналіз дитячої та материнської смертності за 9 місяців 2013 року».

 В своїй доповіді головний лікар Тлумацької ЦРЛ Іван Бойчук зазначив, що населення краю отримує медичну допомогу належним чином при наявності матеріально-технічної бази, забезпеченості висококваліфікованими професійними кадрами, наявності достатньої кількості та якості лікувально-діагностичного обладнання і за умови достатнього фінансування та доцільного використання бюджетних ресурсів. «Сукупність всіх цих факторів дає нам можливість досягнути поставленої мети – якості здоров’я населення та позитивної природної демографічної ситуації,» - говорить Іван Васильович.

За останні роки в Тлумацькому районі переведено в нове приміщення ФАП с. Новосілка та ФАП с. Діброва, проведено заміну внутрішньої системи опалення корпусу №1 ЦРЛ, поліклініки та операційного блоку. Паралельно проведено заміну віконних та дверних блоків в районній лікарні. Проведено реконструкцію і ремонт відділення реанімації та інтенсивної терапії.

Введено в експлуатацію операційну для проведення малоінвазивних операційних втручань. За рахунок коштів обласним бюджетом проведено ремонт пральні в ЦРЛ та закуплено необхідне обладнання.

В районі також створено дві лікарські амбулаторії загальної практики сімейної медицини на базі фельдшерсько-акушерських пунктів сіл Делева та Герасимів. У 2013 році введено в експлуатацію, після проведеного капітального ремонту та реконструкції, пологове відділення.

Проведено капітальний ремонт кабінетів ендоскопічного обстеження та придбано ендоскопічну стійку.

Керівництвом райлікарні особлива увага надається професійному навчанню кадрів, зокрема, це курси підвищення кваліфікації, науко-практичні конференції, клінконференції, клінічні обходи, консиліуми.

З метою забезпечення первинної ланки кадрами, в районі два роки діє Програма навчання випускників шкіл в Івано-Франківському національному медичному університеті. На сьогодні, за такою Програмою навчається п’ятеро студентів. Разом з тим в районі розроблено програму матеріальних стимулів для працівників первинної ланки.

Про співпрацю районної влади та організаторів охорони здоров’я Тлумаччини говорить те, що на сесії районної ради розглянуто 9 програм, які стосуються покращення надання медичної допомоги населенню району. Зокрема, це програми, що стосуються навчання в університеті, допомоги хворим з нирковою недостатністю та спільна програма з відділом молоді – профілактика ВІЛ/СНІДу.

Колегією департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації було прийнято рішення визнати стан надання медичної допомоги населенню Тлумацького району позитивним.


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 590
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Березень
2024
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців