Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


В здоровому тілі здоровий дух

На Косівщині таланти з багатодітних родин здобували путівки до «Артеку»


28 Березня 2012 p.

«Таланти багатодітної родини» - Косівський районний конкурс, який має на меті реалізацію державної політики щодо сім’ї і дітей, виявлення та подальшу підтримку талановитих дітей із багатодітних сімей району. Нещодавно такий конкурс відбувся вже вп’яте. До участі у ньому запрошувались діти із багатодітних родин віком від 10 до 16 років.

 


Цьогоріч Косівський районний центр дитячої творчості та районний Будинок культури приймали рекордну кількість учасників, адже у конкурсі виявили бажання проявити свої таланти 161 дитина. Така зацікавленість щодо участі у конкурсі обумовлена незвичною для багатьох районних заходів «родзинкою» - путівкою до омріяного Міжнародного дитячого центру «Артек» за перемогу в одній із шести запропонованих номінацій конкурсу.


За перемогу у номінації «Музичне мистецтво» боролись 20 учасників, проте вразити членів журі своєю майстерністю та віртуозністю вдалося лише Богдану Мацко із Рожнова (І місце), Власті Сав’юк із м. Косова (ІІ місце) та Віталію Михайлюку із с. Розтоки (ІІІ місце). Виконавча техніка та емоційність виконання Івана Тарабаса із Кобак і Надії Калинич із с. Рибне також не залишились поза увагою.

 

У номінації «Вокальне мистецтво», у якій взяли участь 19 учасників, проявили себе Христина Шемрай із с. Середній Березів, Іванна та Марія Голдищуки із Текучої, Людмила Худик із Рибного, які розділили між собою відповідно І, ІІ і ІІІ місця. Своїми вокальними та артистичними здібностями вразили глядачів і Роксолана Геник із Вижнього Березова та Оксана Ільницька із Нижнього Березова.

 


15 учасників виступали у номінації «Хореографічне мистецтво», в якій найкращими обрано Вікторію Зеленюк із Косова (І місце), танцювальний колектив із с. Акрешори (ІІ місце), Аліну та Юлію Луканюків із м. Косова (ІІІ місце). Симпатію всіх членів журі і глядацького залу завоювали Іванна та Олег Крицкалюки.

 


Роботи у найчисленнішій за кількістю учасників номінації «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво» цього року були вражаючими. Досвідчене журі губилось серед великої кількості композицій, які приємно дивували своїм творчим задумом, оригінальністю ідеї та технікою виконання. Тому, призові місця розподілились так:
І місце – Ірина Мамчук (м. Косів);
ІІ місце – Марина Якимишин із Пістиня та Марина Коваленко із Косова;
ІІІ місце – Іван Лащук із с. Старі Кути.

 


Грамотами за активну участь у цій номінації відзначені також Оксана Галичук із Рожнова, Тетяна Хромейчук і Надія Баранюк із Косова.


Оксана Галичук із Рожнова та Оксана Захарук із Уторопів відзначились у номінації «Художнє та авторське виконання», посівши ІІ і ІІІ місця відповідно, а Віталій Равшер із Кобак та Микола Кіцнак із Косова запам’яталися всім членам журі змістовністю виступу, своїми ораторськими та творчими здібностями.
Номінація «Оригінальний жанр» відкрила таланти до фокусів та акробатики у Ярослава Пиптюка із Косова (ІІ місце) та Іванни Гулій із с. Старі Кути (ІІІ місце).

 


Всіх конкурсантів нагороджено коштовними подарунками сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та солодощами від Святого Миколая.
До організації проведення V районного конкурсу «Таланти багатодітної родини» долучилась і районна Молодіжна адміністрація. Її голова Ірина Дімбровська та перший заступник голови Віктор Багняк нагородили грамотами найвдаліших, на їх думку, конкурсантів.

 


За підсумками V районного конкурсу «Таланти багатодітної родини» 6 дітей із багатодітних родин Косівщини у травні цього року відпочиватимуть у МДЦ «Артек», -  повідомила прес-служба Косівської РДА.
 


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1243
Рекомендовані статті

Гість 23:45, 28.2.2013

Дуже обідно за діток та за їхніх батьків які щиро вірять в справедливість цього конкурсу. Я мати учасниці конкурсу і ми не одноразово приймали участь в ньому, і не заради подарунків. Як не дивно саме на цьогорічному конкурсі я особисто переконалась як судді оцінюють виступи. Я бачила як виставляє оцінки одна із суддів, тим дітям котрі заслуговували високої оцінки, вона ставила чомусь нижчі чим деяким учасникам котрі даже не попадали в потрібні ноти музики, я розказую про номінацію вокального мистецтва. Я зробила їй зауваження на що вона опустила голову і засміялася. Для чого давати дітям марну надію, краще би зробили конкурс хто більше заплатить грошей. Повірте що я не пишу це через те що моя дитина не виграла, мені ще вірилось, що не можуть обманювати дітей, але на жаль виходить по іншому. І хоч учасників стало більше чим того року, багато дітей казали що більше вже не прийдуть, і я їхню думку підтримую також, хоч вона мало кого цікавить з вишшого журі..... І скажу на послідок, що сльзи талановитих дітей не варті таких несправедливих конкурсів, і нехай вони будуть на совісті так званих шановних журі....

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців