Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09
ЩОДЕННИКИ СТЕПАНА ПУШИКА
З люб’язної згоди дружини Степана...
Жовтень, 1989: Пушика продовжують "звинувачувати" у націоналізмі
11/10/1989 «Прикарпатська правда» надрукувала мою обскубану репліку-відповідь Дедуріну, який мене й Товариство звинуватив у націоналізмі. Я...
2.2.2021, 12:57

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Хто літом спеки боїться, той зимою не має чим погріться

ІІ Обласний конкурс-фестиваль обдарованої молоді «Прикарпатьський зорепад» стартував


22 Жовтня 2013 p.

В Івано-Франківській обласній філармонії відбулась прес-конференція СЕМЕНОВИЧ Вікторії Сергіївни, ініціатора та організатора Конкурсу-фестивалю обдарованої молоді «Прикарпатський зорепад», директор Агентства подій «Щасливі миті», ХАЛАК Ганни Ярославівни, начальника відділу культури і навчальних закладів управління культури національностей та релігій ОДА, ЦЮЦЬМАЦЬ Мирослави Ярославівни головний спеціаліст із збереження нематеріальної культурної спадщини управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації, яка була присвячена старту ІІ Конкурсу-фестивалю обдарованої молоді «Прикарпатський зорепад 2013».

Минулого року якраз у цей осінній час відбувалися відбіркові етапи Першого Обласного конкурсу-фестивалю обдарованої молоді «Прикарпатський зорепад». Конкурс-фестиваль стартував на Прикарпатті з ініціативи директора Агентства подій «Щасливі миті» Вікторії СЕМЕНОВИЧ і пройшов за підтримки та під патронатом Михайла ВИШИВАНЮКА, голови Івано-Франківської облдержадміністрації.

Цього року відбувається ІІ Обласний конкурс-фестиваль обдарованої молоді «Прикарпатський зорепад 2013». Конкурс-фестиваль – це відкритий культурно-мистецький захід, який проводиться в усіх районах нашої області та містах обласного значення у три етапи: районний (міський), зональний та заключний – обласний. Завданням конкурсу-фестивалю є підтримка талановитої молоді та дітей, що проживають на Прикарпатті.

На усіх відборах які проходять у районних центрах Прикарпаття організатори, журі намагається зосередити увагу усіх учасників на головних критеріях оцінювання творчого потенціалу. А це, поведінка та вигляд на сцені, майстерність виконання, акторські здібності, доречність обраного сценічного образу.

Впродовж двох-трьох місяців відділи культури райдержадміністрацій та міськвиконкомів прийматимуть заявки на участь у конкурсі-фестивалі. У закладах управлінь освіти, культури, Будинках дитячої та юнацької творчості відповідальні працівники, вчителі, викладачі працюватимуть над тим, аби залучити молодь до участі у конкурсі. Паралельно триватиме інформаційна кампанія у засобах масової інформації. Активно відбуватиметься інформування на сайті конкурсу-фестивалю www.zorepad.org, а також у групах Прикарпатського зорепаду в соціальних мережах на www.facebook.com/prykarpatskyjzorepad та www.vk.com/prykarpatskyjzorepad.

Презентувати свої таланти зможуть всі охочі віком від 8 до 35 років (у трьох вікових категоріях: від 8 до 16 років; від 17 до 21 років; від 22 до 35 років). У програмі діють такі номінації як: «вокал», «хореографія», «драматургія», «інструментальна музика», «образотворче та декоративно-прикладне мистецтво» та «інші таланти». Конкурсантам потрібно було підготувати виступ до 6-ти хвилин. Музичним супроводом повинен бути «живий» супровід, фонограма (-). Використання фонограми (+) не допускається.

Переможці зональних змагань проходять у фінал конкурсу-фестивалю. За результатами фінальних змагань у кожній номінації та кожній віковій групі буде по три переможці, (І, ІІ, ІІІ місце, а також Гран-прі). Серед них компетентне журі визначить володаря титулу «Талант Прикарпаття'2013».

Гала-концерт переможців за участю зірок естради відбудеться в 2014 році в Івано-Франківській обласній філармоній.

Переможці ІІ-го Обласного конкурсу-фестивалю обдарованої молоді «Прикарпатський зорепад» впродовж 2014 року відвідають благодійними концертами районні будинки культури, дитячі будинки та школи-інтернати області. Цього року заплановано чимало нових, цікавих заходів у рамках конкурсу-фестивалю.

Ініціатор конкурсу-фестивалю, директор Агентства подій «Щасливі миті» Вікторія СЕМЕНОВИЧ: «Конкурс-фестиваль обдарованої молоді «Прикарпатський зорепад» – це реальна можливість талановитій молодій людині проявити себе, свій талант. У нашій країні чимало різних конкурсів, талант-шоу. Але переважна більшість із них недоступні простим людям. На жаль переважна більшість талановитих дітей, молоді особливо із сільської місцевості не має змоги платити шалені гроші за участь. Конкурс-фестиваль якраз і задумувався як реальна, доступна можливість продемонструвати свій талан усім без винятку дітям та молоді Прикарпаття. Без будь яких додаткових вимог та дискримінаційних перешкод. Саме тому напевне й підтримав мою ініціативу голова облдержадміністрації Михайло Васильович ВИШИВАНЮК. Хочу наголосити на великій увазі, розумінні та підтримці Михайлом Васильовичем проведення минулорічного, а також цьогорічного ІІ Обласного конкурсу-фестивалю обдарованої молоді «Прикарпатський зорепад».

У 2012 році взяли участь понад 1 тисяча учасників в області. З них 300 фіналістів. В гала-концерті виступали переможці понад 100 учасників, які були нагородженні призами. Перемогу здобули найпідготовленіші талановиті діти та молодь, які максимально доклали зусиль, щоб відповідати критеріям оцінювання. Після гала-концерту, переможці були запрошенні до творчої команди Прикарпатського зорепаду.

«Аналізуючи, зроблену таку довгоочікувану роботу в 2012 році, хочу сказати, що Прикарпатський край сповнений талантами. Кожного учасника Бог наділив не лише гарним голосом чи добрим слухом, але вродою, характером, артистизмом, працьовитістю та наполегливістю. Україна має ким пишатись! На конкурсі себе представили учасники різних вікових категорій, різних соціального походження та особистих можливостей, але кожен з них індивідуальність, кожен з них має свою мету та бажання реалізуватись у житті. І це головне», – говорить Вікторія СЕМЕНОВИЧ.

«17 жовтня 2013 року, розпочинається перший етап ІІ конкурсу-фестивалю. На кастингах кожному з учасників, ми, журі, як оцінювачі їхніх виступів, їхніх талантів, будемо намагатись почути, побачити, зрозуміти кожного та зосередити увагу на помилках, роблячи зауваження. Особисто дуже сподіваюсь, що всі будуть дуже наполегливими, старанними, і вже у фіналі скористаються можливістю та заявлять себе, як справжні зірки і порадують нас тим, що наші побажання були почуті.

Нашим обов’язком є створити максимально можливі умови, для того щоб ті зірочки, які засвітили в цьому Зорепаді не тільки не згасали, але й розвивалися і світили поза межами Прикарпаття», – зазначає ініціатор конкурсу-фестивалю Вікторія СЕМЕНОВИЧ.
 


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 867
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців