Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Поки людина не здається, вона сильніша від своєї долі

Народний депутат, іванофранківець Роман Чернега виїхав на Миколаївщину, щоб особисто проконтролювати хід розслідування


3 Липня 2013 p.

“Справа набрала суспільного резонансу і вчорашні події щодо погрому райвідділу міліції є цьому підтвердженням. Ми прибули до Врадіївки, по-перше, щоби правоохоронці об’єктивно проводили розслідування, незважаючи на якісь родинні стосунки цих підозрюваних, – бо є така інформація. І, по-друге, щоби до місцевих мешканців, які проводили акцію протесту, не застосовували репресій”, - підкреслив Роман Чернега.
Депутат відзначив, що громадськість у Врадіївці налаштована дуже категорично. “Люди готові до подальших дій і акцій і вимагають, щоби основний підозрюваний був заарештований. Станом на 17:00 тут у Врадіївці перебуває близько близько 500 людей, на вечір, як запевняють мешканці, збереться ще більше”, - розповів Чернега.

Разом з іншими депутатами верховної Ради Роман Тарасович зустрівся з заступником прокурора Миколаївської області Олексієм Денисюком та виконуючим обов'язки керівника обласної міліції Сергієм Поготовим.
“Інформація з їхніх вуст така, що основного підозрюваного по цій справі поки не заарештовують, тому що проводяться слідчі дії. Але правоохоронці пообіцяли сьогодні ввечері надати інформацію, чи буде заарештований Євген Дрижак, якого потерпіла жінка назвала одним з нападників”, - зазначив Роман Чернега.
Депутати "УДАРу" залишаються у Врадіївці, щоб слідкувати за тим, як розвиватиметься ситуація.

Нагадаємо, увечері 27 червня в чергову частину Врадіївського РВВС у Миколаївській області надійшло повідомлення від працівників центральної районної лікарні про те, що до них доставлена ​​місцева мешканка Ірина Крашкова з тілесними ушкодженнями.

За словами потерпілої, троє чоловік, у тому числі двоє працівників міліції, вивезли її в лісосмугу в 6 км від Врадіївки, жорстоко побили і зґвалтували. Лікарі діагностували у потерпілої відкритий перелом черепа в декількох місцях, множинні рвані рани обличчя, п'ять глибоких різаних ран голови і множинні удари. Дівчину вже двічі оперували.

У неділю, 30 червня, жителі Врадіївки вийшли на акцію протесту. Більш як 300 осіб оточили будівлю райсуду, в якій розглядалося клопотання про застосування запобіжного заходу щодо підозрюваних осіб. Жителі напали на автозак і закидали камінням будівлю суду.

Пізніше стало відомо, що Врадіївський суд заарештував лейтенанта міліції Дмитра Поліщука і таксиста Сергія Рябіненка, обвинувачених в зґвалтуванні і нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

Вранці 2 липня, після нічних подій у Врадіївці глава МВС усунув від посади керівника обласного управління міліції Валентина Парсенюка.

А вже увечері 2 липня до лікарні швидкої медичної допомоги Миколаєва на впізнання доставили затриманого капітана міліції Євгена Дрижака.

Через тяжкий стан жертви насильства, впізнання проводили прямо в палаті. Ірині Крашковій представили чотирьох чоловіків приблизно однакового віку і статури, одним з яких був Євген Дрижак.

Жінка одразу, не вагаючись, вказала на Дрижака, як на людину, яка била і зґвалтувала її вночі 26 червня в лісосмузі поблизу села Сирово - повідомляє "Кореспондент".

Сюжет ТСН:


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 821
Рекомендовані статті

Коментарів ще не додавалось!

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців