Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


A horse stumbles that has four legs

"Молоді регіони" показали франківцям парламентських піаністів


20 Травня 2013 p.

"Молоді регіони" показали парламентських "піаністів"
Нардепи від об’єднаної опозиції Дмитро Шлемко, Ольга Сікора та Володимир Купчак зрадили своїм передвиборчим обіцянкам та програмним положенням і повинні як не добровільно зректися депутатських мандатів, то принаймні публічно вибачитись перед виборцями, - переконані активісти Івано-Франківської обласної організації ВМГО «Молоді Регіони», які провели сьогодні під стінами адмінприміщення Івано-Франківської облради тематичний флеш-моб.

Нагадаємо, нещодавно низка українських ЗМІ поширила фото, якому народні депутати-прикарпатці Дмитро Шлемко та Ольга Сікора голосують у сесійній залі Верховної Ради, як то кажуть, за себе і за того хлопця. Відповідно цим двом народним обранців дісталося від молодих регіоналів найбільше.

Учасники акції під гасла «Ганьба кнопкодавам», «Шлемко і Сікора – кнопкодави», «Сікора, Шлемко, голосуйте чесно» тощо нагадали виборцям, особисте голосування в раді було головним месиджем депутатів в ході їхньої передвиборчої кампанії, якого вони в результаті не дотримались. Протестувальники процитували виборчу програму О.Сікори, де та зобов’язувалась домагатись введення кримінальної відповідальності за голосування за когось і зауважили, що чинні прикарпатські депутати зобов’язались добровільно зняти з себе депутатські повноваження, якщо не дотримають взятих на себе зобов’язань.

Д.Шлемка та О.Сікору учасники заходу показали як піаністів, яким байдуже, за що і за кого голосувати – була б команда від керівництва партії – навіть якщо це голосування стосуватиметься позбавлення їх самих депутатства. В. Купчаку ж, якого не було зафіксовано на сумнозвісних фото, дісталося за те, що він передав свою картку для голосування колегам-депутатам.

«Буквально місяць тому, - прокоментував подію один з її активних учасників Станіслав Бичай, - ми були свідками, як депутати від опозиції більш, як 2 місяці блокували роботу парламенту, вимагаючи, щоб кожен депутат голосував сам за себе. Не минуло і місяця, як вони самі ж порушили свої вимоги… Це депутати, які представляють Прикарпаття. Це є досить негативним насамперед для них самих… Я не розумію, як ці люди будуть дивитись людям в очі…»

Зі слів лідера прикарпатських молодих регіоналів Жанни Дутчак, учасники сьогоднішнього заходу засуджують кнопкодавство як явище незалежно від політичної належності тих, хто до нього вдається. Вони погоджуються, що голосування за того хлопця не є рідкістю і серед їхніх однопартійців (як зауважили деякі журналісти, лідерів з кнопкодавства), але так вже сталося, що Прикарпаття у парламенті представляють саме депутати-опозиціонери.

«Ми всі брали участь у виборах, - зазначила пані Дутчак, - ми бачили, з чим наші депутати йшли на вибори. Головний месидж, який переконав людей проголосувати за них, - це особисте голосування. Ми є мешканці Прикарпаття. Ми цікавимося тим, що робиться на Прикарпатті, а це все вихідці з нашого регіону. Ми молодь. Ми засуджуємо кнопкодавство від будь-якої політичної сили».

«Ми вимагаємо, - додав С.Бичай, - як максимум, виключити цих депутатів з фракції ВО "Батьківщина" і позбавити їх депутатських мандатів. Як мінімум - хай принаймні вибачаться перед виборцями, хай покаються».

Фоторепортаж


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1350
Рекомендовані статті

Гість 15:45, 22.5.2013

У Сікори та "новорічного Шумахера" 100% одна і та ж адвокатка! Порівняйте тексти- 1.Сікора:"мене сфотографували, коли я нагнулась і щось говорила депутату Диріву, а потім до тієї фотографії просто «приклеїли» мою руку"; 2. Прядко:"до салону авто просунувся міліціонер (потерпілий Барзюк), який самостійно намагався дістати ключі із замка запалювання. Саме він зі слів «новорічного шумахера» і став причиною ДТП. Адже однією рукою він намагався висмикнути ключ із замка запалювання, а другою тримався за кермо - цим самим перешкоджаючи Прядкові нормально кермувати. Таким чином підозрюваний ствердив, що саме міліціонер спрямував авто у натовп."(http://firtka.if.ua/?action=show&id=35706) Логіка виправдань однаково неоковирна;)

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців