Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


Горілка в малих дозах - ліки. Пиво - знущання.

Олег Бахматюк: банкротство підприємств холдингу — це всього лиш стратегічний хід


8 Травня 2013 p.

Івано-Франківець Олег Бахматюк - фігура, що змінила ставлення американських інвесторів до інвестицій в бізнес України.

Але зупинятися на досягнутому «одноразовий мільярдер» (саме так його нещодавно охрестили фінансові експерти) зовсім не збирається. Розуміючи, що приховати фінансові проблеми не вдається, яєчний магнат придумав чергову схему, як наостанок зірвати ще трошки мільйонів інвестицій з Європи, адже в Україні йому грошей вже ніхто не дає, а зі своїх VAB-банку і «Фінансової Ініціативи» (не дивлячись на шалені акції під 31% річних на депозит) він витрусити вже нічого не може, оскільки порожньо в засіках.

Схема проста: об'єднати «Авангард» (Івано-Франківська область) і UkrLandFarming, довести через масштабну піар-компанію, що фактичне банкрутство більшості підприємств в холдингу - це всього лише стратегічний хід, «сезонна ситуація», що UkrLandFarming реально може виконувати не 30, а всі 100% взятих на себе зобов'язань по молоку і може видавати не реальні 80-90 тонн на день, а 300 заявлені, а то й більше, що закриття 17 з 19 великих підприємств зовсім не різке, а так потихеньку - в день по штучці, і то тільки для концентрації виробництва в тих місцях, які відповідають новим європейським технологіям (правда, фотографії місць цих на сайті компанії більше схожі на справу рук майстра фотошопу).

Під це об'єднання та під нову стратегію UkrLandFarming випускає євробонди (в надії отримати хоча б пару мільярдів, але фінансові експерти спробували надоумити івано-франківського бізнесмена, якщо, мовляв, оголосити таку суму - точно не дадуть ні копійки, треба скромніше просити - мільйонів 500, а краще ще менше, тоді точно дадуть).

Відбувається тиха розсилка всім потенційно зацікавленим особам, так як голосно заявивши про себе таким чином, можна підняти галас у ЗМІ, з'явиться багато негативної інформації та відгуків, які й так були у великій кількості, але передбачлива Лідія Сливоцька (прес-секретар бізнесмена) за шалені винагороди підчистила інформаційні ресурси перед цим заходом.

Наталія Василюк (рідна сестра Бахматюка) - чарівне обличчя компанії - останні місяці не покладаючи рук працює над підвищенням іміджу компанії, щоб ніде не спливла інформація про величезному скороченні штату, про нестачу коштів на рахунках, про катастрофічну ситуацію в банках Бахматюка, про те, що вартість активів компанії у два з половиною рази дешевше, ніж сума боргів. І все для того, щоб отримати гроші за облігації, відразу ж вивести їх на свої банки і на обнал, а з цим останнім кушем можна вже і до Швейцарії, де вже давненько проживає сім'я бізнесмена. Саме з цієї причини компанією керує близький родич, оскільки будь-який найманий (навіть дуже високооплачуваний) працівник побачив махінаціонну схему і запитав би: «А хто ж буде за це все сидіти?»

Так от здається, що після такої схеми європейські інвестори будуть, м'яко кажучи, розчаровані українським бізнесом і в будь-яких подальших проектах будуть сильно сумніватися. А в ситуації, що створилася, коли кожна копійка інвестицій в нашу країну на рахунку, це може сильно похитнути і без того не високий бізнес-рейтинг України.

А якщо до цього додати неминучий крах VAB-банку і банку «Фінансова Ініціатива», враховуючи діючу державну систему гарантування вкладів, то мова вже буде йти про дуже серйозне підриві економіки України, підриві довіри до банківської системи в цілому.

Враховуючи вище викладене можна задатися питанням: «Хто ж зупинить олігарха, який здійснює шахрайські дії?». Органи внутрішніх справ, СБУ і прокуратура - вряд ли, так як загрузли в корупції чиновники в погонах просто отримують свою ренту з махінаційних схем. Депутати? Вони дуже зайняті з'ясуванням стосунків між собою і їм зараз не до махінацій, вони за державу думають. Президент? Не його рівень. Невже все-таки дійде до чергових інвестицій і золоте яєчко Бахматюка розіб'ється? А адже знайти нову курку, яка несе золотия яйця буде дуже непросто!

Євгенія Овдієнко, Національне бюро розслідувань України


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 4257
Рекомендовані статті

Гість 14:12, 8.5.2013

заздрісні журналісти1!!!!! вам слава Бахматюка спокою не дає. ви готові його обливати брудом за 30 срібляків!!!!

гість 2 14:32, 8.5.2013

Опа. Треба швиденько знімати всі депозити. Банки рухнуть !

Сливоцька 10:37, 9.5.2013

за брехню цому сайту доведеться відповідати в суді!!

Говера Оксана 16:16, 9.5.2013

До "Сливоцька": Лідочко, Ти ж вже маєш досвід спілкування зі мною. Тому - якщо маєш факти, які спростовують інформацію - надсилай (на фірмовому бланку за підписом Бахматюка). Якщо ж Ти просто вчергове хочеш покричати, то прошу - кричи.

оппа 09:10, 14.5.2013

Кажись, начали сливать мальчика. Готовят общество к его "приему"?

прес-у-вуха 10:17, 14.5.2013

до "оппа": не сливают, а готовят общественное мнение к тому, что мальчик должен стать мером)

Гість 16:41, 22.5.2013

всё что написано истина т.к. лично работал на одном из предприятий ЭТОГО и зная истинный порядок вещеей. Обидно за рабочих которые ни в чём не виноваты.

ГІСТЬ))))))))))))))) 13:19, 31.10.2013

Я важаю, що Олег Бахматюк вихована ЛЮДИНА, і порядна!!!!!!!!!!!!!!

Аня Крисюк 14:58, 31.10.2013

до ГІСТЬ))))))))))))))): ти грамотно писати спочатку навчісь!!!

Смурфик 22:49, 29.11.2014

Все що в цій статті - це чиста правда і ще багато чого можна розказати про компанію Бахматюка, шкода лише що ніхто на це великомасштабне шахрайство не реагує.

Гість 23:58, 22.2.2015

А скажіть будь ласка, який олігарх у Франківську забезпечив франківчан більшою кількістю робочих місць і вчасно виплачує зарплату? Та жоден! А в Олега Романовича працює багато працівників і причому є й такі які вже більше 10 років в цьому колективі і задоволені його керівництвом! Хто хоче працювати, той працює, а хто не хоче, тому всюди буде зле! Якщо не знаєте людини, то не обливайте її брудом, подивіться спочатку на себе і скажіть що безгрішні.....

трололо 01:10, 23.2.2015

після листа обдурених вкладників, прес-служба баха згадала про своє пряме призначення і починає активно відбілювати шефа навіть в коментарях під статтями трирічної давності?

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців