Купити квартиру Івано-Франківськ

ПОРТРЕТ ПРОФЕСІЇ


Портрет професії: керівник військових вишколів
Сергій Демчук: громадський діяч та захисник національного бойового мистецтва. Сергій Демчук є видатною особистістю, яка впливає...
Портрет професії. Водій
«Під час зустрічей з колегами розумієш, що насправді є війна, - розповідає водій в АТ...
Портрет професії. Воєнний розвідник
7 вересня 2021 року українська воєнна розвідка відзначає 29-у річницю створення. За цей час відомство...
Комплектувальник товарів: обов’язки, плюси та мінуси професії
З розвитком гуртової та роздрібної торгівлі, а також численних інтернет-магазинів набула актуальності вакансія «комплектувальник товарів»...
Портрет професії. Дизайнер прикраc
Її прикраси носять тисячі людей в Україні, Італії, Польщі, Росії, Америці, Іспанії, Греції, Норвегії, Грузії.....
Портрет професії. Електрогазозварник 5 розряду «Івано-Франківськгаз»
Лідія Анікеєнко: «Коли ставлю шов, вогонь мене заряджає… Тому я б не змогла працювати за...
Портрет професії. Миловар
Заради нової справи вона залишила звичний побут та стабільну роботу у Франківську і перебралась до...
Портрет професії. Кондитер
Щодня у стрiчцi соціальних мереж нам трапляються фото апетитних тортiв та кексів, вiд споглядання на...
Портрет професії. Тренер з НЛП (нейро-лінгвістичного програмування)
У нашому суспільстві багато говорять про те, що НЛП – це маніпуляції. Демонізуючи НЛП, люди...
Портрет професії. Інженер з якості
У рамках відзначення міжнародного тижня інженерії та технологій продовжуємо розповідати про інженерні професії. Чи задумувалися ви...

БЛОГИ


Берладін Руслан
...
Не нарекаю...
Не нарекаю на Неё ... --- Её Все-похотливое Величество Судьбу ... Её капризы для нас всех давно...
13.4.2024, 23:49
Юридичні консультації
вул. Івана Франка, 4 Івано-Франківськ 76000 тел.0342...
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба спільно захищатимуть права вразливих категорій осіб
Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна соціальна сервісна служба, як центральний орган виконавчої...
14.7.2023, 10:09

ОПИТУВАННЯ


Чи любите ви пампухи з ружою?
Так
Ні
Це що?

НАШІ ДРУЗІ


В здоровому тілі здоровий дух

Івано-Франківська міська рада із дитячим заповзяттям підхопила комуністичний принцип "кто не с нами, тот против нас"


1 Березня 2012 p.

ВЕЛИКЕ-ВЕЛИЧЕЗНЕ ПРОХАННЯ ДО ВСІХ ЧИТАЧІВ ТЕКСТУ ЗВЕРНЕННЯ СЕКРЕТАРЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МІСЬКРАДИ, ЯКЕ МИ ПОДАЄМО НИЖЧЕ:

НЕ КОМЕНТУЙТЕ ЦЕ ЗВЕРНЕННЯ!!!!!

«Свобода» вистоїть війну за свободу»

Час передвиборчих перегонів усюди й завжди є неприємним. Напевно цьогорічні перегони не стануть оригінальними. За свою практику я бачив чимало кампаній, проте сьогоднішні події не дозволяють мені мовчки спостерігати за ганебною інформаційною війною, яка точиться на Прикарпатті проти ВО «Свобода».

 

Те, що у 2010 році ВО «Свобода» отримала тотальну перемогу на місцевих виборах Прикарпаття, зокрема й у місті Івано-Франківську, очевидно, стало багатьом політичним силам та особам «кісткою у горлі». Дуже шкода, що на 20-му році незалежності нашого народу, ми не усвідомлюємо ті заклики наших прадідів, які твердо гласять рецепт успіху й процвітання України – а саме єднання й спільна праця. Мені найменше хочеться втручатися в інформаційні перепалки, що вже рік точаться з метою дискредитації місцевої влади, проте абсурдність має бути оцінена.

 

У 2010 році громадськість Івано-Франківська шляхом виборів надала домінуюче право на представництво своїх інтересів у міській раді саме ВО «Свободі». Уже більш як рік нашими силами у місті чимало зроблено. Не буду перечислювати, що саме, бо левова частина відображена у звітах депутатів міської ради та фракції ВО «Свобода» (mrada.if.ua).Ті завдання, з якими зіткнулися ми, стали справді не простими, і тому не відразу вдається їх вирішити досконало. Тим більше, що західноукраїнські місцеві ради перебувають під шаленим тиском в окупованої Партією Регіонів Україні та на фоні позбавленої фінансування місцевого самоврядування, а також під пресом всеукраїнських та місцевих ЗМІ, власниками яких є олігархічні клани. Проте не заслуговують зусилля й робота, яку ми ведемо, на ту брудну інформаційну війну, що розпочата проти ВО «Свободи».

 

Мешканцям міста й області, підсвідомо й відверто, замовними статтями та сюжетами, закладають думку про те, що у нас все було добре, і як тільки прийшла до влади «Свобода», з’явилися біди й проблеми.

 

На мою думку, кожний свідомий читач, що поважає себе та свої погляди, чітко бачить спроби маніпулювати його думкою безіменними авторами. Ті повідомлення, що фактично день у день з’являються на сторінках окремих інтернет-видань про злочинність дій ВО «Свободи» на ґрунті комунальної реформи міста, про її продажність Партії регіонів, про збір коштів за рахунок мешканців на передвиборчу кампанію, викликають лише відразу та співчуття. Особливо це простежується у системних, безіменних коментарях, які слідують після повідомлень, що позбавлені фактажу та об’єктивності.

Соромно спостерігати, коли незреалізовані місцеві політики, будучи під впливом місцевих олігархічних кланів, що раніше пограбували місцеві громади, всіма своїми силами намагаються облити брудом ВО «Свободу». Я завжди з конструктивом ставлюся до критики, навіть коли вона й безпідставна, бо між рядками вона розповідає про стан середовища у якому ми працюємо та живемо. Проте не сприймаю критику тих, які не платять податки в місто, спотворили місто хаотичною забудовою, знищують архітектурні пам’ятки, займаються «відкатами» та прихованою корупцією.

 

Наш вклад у національне відродження України на теренах Прикарпаття є багаторічним та змістовним, а тому поява у недавній час  нових псевдонаціоналістичних сил не в змозі викривити дух українського націоналізму. Потрібно мати відвагу критикувати відкрито, а не прикриватися маріонетковими організаціями та партіями «одноденками», які так масово з’явилися на вулицях Івано-Франківська.

 

Хочу запевнити всіх палких противників ВО «Свободи» у тому, що в кожного прихильника нашої ідеологічної сили вистачить розуму, відваги й гідності протистояти ганебним вчинкам опонентів. Зусилля, спрямовані на інформаційні напади проти нашої політичної сили є і будуть марними. У жодному разі ми не будимо реагувати на провокації, проте твердо заявляю, що відповідь наша є у наших діях та вчинках заради розбудови української нації та наведення ладу в м. Івано-Франківську.

 

Слава Україні!

Секретар Івано-Франківської міської ради,

Член ВО «Свобода»

Руслан МАРЦІНКІВ


Наші канали в соц. мережах:
Переглядів: 1135
Рекомендовані статті

Системний безіменний 18:37, 1.3.2012

Щось рух "Без цензури" давно у нас, у Франківську акцій не проводив. Може, пора їм поцікавитись нашим містом?

Без цента 20:31, 1.3.2012

До "Системний безіменний": гроші в них закінчились, от і не проводять, а скоро вибори, тоді вони і попрацюють. це ж марц готує їм почву для акцій.

Системний безіменний 21:13, 1.3.2012

2Без цента. Руху "Без цензури" вже більше нема з чим боротись, то вони найняли Марца? Ого. А ще кажуть, що в Україні демократія ще досі не перемогла.

Шанувальник "Свободи 21:16, 1.3.2012

"Мешканцям міста й області, підсвідомо й відверто, замовними статтями та сюжетами, закладають думку про те, що у нас все було добре, і як тільки прийшла до влади «Свобода», з’явилися біди й проблеми" - во гонять. А у "Свободи" що на заказні статті гроші закінчились. То попросіть ще у Партії регіонів. Хоча ні. Вони ж, напевно, за попередні транші звіт вимагатимуть.

марцінків 09:24, 2.3.2012

Я - автор цього Запиту (ЗАПИТУ, а не звернення). І читаючи ганебне (ЗАМОВНЕ!!!!!) звернення БРІЗу до читачів сайту та коментарі до мого Запиту, я вкотре переконався. що БУВ ПРАВИЙ!!!!!Свободу не спинити! І ніякі зловтішання і куплені коментарі не зможуть її спинити!

редакція 10:35, 2.3.2012

До "марцінківа": не знаємо, чи справді за цим ніком ховається "автор цього Запиту (ЗАПИТУ, а не звернення)", але все ж дамо відповідь: ми Вас спиняти не будемо, ми вас будемо Шпиняти:)))))

Гість 13:51, 2.3.2012

це ж не лінь було марцінківу цьому стільеи писати!!!!!!!

Гість 11:58, 3.3.2012

а бріз мусить смердіти. у вас хоч один нормальний журналіст (виправлено нами - ред.) працює? який б обєктивно оцінював роботу політичних партій??? Ви - працюєте лише на замовні статті!!!!!

редакція 17:45, 3.3.2012

до "гість": це ж чудово, що саме ми - БРІЗ - стали першим в світі сайтом, який передає запахи. Ну, а те, що особисто Вам запах не подобається, то ми над цим будемо працювати - водночас не забувайте, що "на вкус и цвет - товарища нет", тому там, де Вам "смердить", комусь пахне.

До Марцінківа 22:38, 3.3.2012

Русланчику, якби Ви добре вчились у школі та інституті, то, гапевно, знали би, що ЗАПИТ (зрештою, і звернення теж) відрізняються від усіх інших документів насамперед наявністю конкретного адресата. А який адресат у Вас? Усі разом ЗМІ? Чи не забагато на себе берете: воювати з усіма журналістами - для цього треба бути щонайменшщ Адольфом Гітлером з його адміністративним і фінансовим потенціалом. Чи може з "системними анонімними" коментаторами? Читайте Конституцію і йдіть до школи

уроди 06:41, 4.3.2012

коментар видалено редакцією у зв'язку з нецензурними висловлюваннями.

Залишити коментар

Ім'я: 




Архів


Квітень
2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

РЕКЛАМА



ФОТОНОВИНИ


ФК «Карпати» нестандартно презентували нову форму та оголосили титульного спонсора – бренд «Львівське»

ВІДЕОНОВИНИ


Яку небезпеку несе генератор?
<p>
	<span style="color: rgb(15, 15, 15); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 14px; white-space: pre-wrap; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.05);">Часто замінниками центрального електропостачання стають генератори, а обігрівачами приміщення - газові прилади. Поряд з тим, такі речі несуть в собі ряд потенційних ризиків. Про них розповів Богдан Левицький, лікар з гігієни праці відділу досліджень фізичних та хімічних факторів ДУ "Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України".</span></p>

РОЗСИЛКА НОВИН



все для підприємців, роботодавців та орендарців